7 inscrisi pana acum:
Seryaph, gvingi76, Iasmin90, thedeadman14, Spike, asteptau, DonBassil.
Welcomeupdate 9 useri
Console Games Fifa Club: Componenta
man dam drumul la campionat mai repede? de pe 5 sa zicem? ideea e ca cine si-l cumpara la lansare il va avea pana cel tarziu luni marti (mai tarziu de atat nu poate intarzia firma de curierat cu livrarea). cine nu si-l ia acum oricum nu s-l va lua mai repede de 2-3 sapt...
@ Spike : De faza cu ideea ta de campionat nu am comentat dar acum cu faza asta nu iti dau dreptate.
webpredator de exemplu le aduce cel mai devreme pe 4-5 oct si apoi le livreaza
Eu pe 9-12 oct la 200 lei (inclusiv al meu) si apoi le livrez.
Si altii care si-au comandat din SUA sau Asia ,le-ar putea primi tot intre 9 si 12 oct.
Nu toti isi permit sa dea 240-250 lei sa le ia din magazin si sa le primeasca pe pana pe 2 octombrie sau poate nu vor sa dea atat.
@Seryaph .Am trimis mail pt inscriere , dar cel mai devreme as putea juca pe 11-12 oct. seara primul meci.
Atentie!!! S-a schimbat regulamentul Console Games Fifa Club: Regulament
*Am decis ca etapele sa fie conditionate. Pe scurt trebuie sa jucati undeva la un minim de 3 meciuri pe saptamana, dintre care 2 din liga si unul din cupa. Aveti de Luni pana Vineri sa jucati sau sa va programati meciurile pe weekend. Daca nu va jucati sau programati pe weekend pana vineri, vi le voi programa eu automat. Cine nu isi joaca toate cele 3 meciuri pana in ultima zi din saptamana respectiva, pierde la masa verde ce nu a jucat. La 2 etape pierdute la masa verde, va pierde tot ce mai are de jucat in campionat si va fi eliminat. S-au mai schimbat si alte aspecte ale regulamentului, va trebui sa-l cititi din nou pe tot. In principiu asta este forma lui finala.
- In legatura cu inscrieriile si inceputul campionatului, o sa incepem imediat ce ne strangem cel putin 12 care au jocul si isi pot juca meciurile, doar ca primele 3 meciuri obligatorii care trebuiesc jucate din prima spatamana se vor intinde pana pe data de 14.10.2012(Duminica), pentru a le permite si celorlalti inscrisi sa ne prinda din urma. Retineti ca puteti sa jucati in avans, deci nu o sa va plictisiti asteptandu-i pe ei.
- Ligile vor fi de 12 jucatori, cand am ajuns la primii 12 jucatori inscrisi, care au primit jocul si pot juca, am facut prima liga, urmatorii inscrisi sau care nu au jocul vor face parte din liga a doua etc.
- In aceste conditii va rog pe toti cei care s-au inscris sa posteze aici daca au deja jocul in posesie, iar pe cei care inca nu l-au primit sa anunte aici in momentul in care-l primesc. De asemenea, in cazul in care nu ati inteles ceva din regulament, sa ma contactati pe messenger pentru a va explica. Orice alte pareri, sugestii, nemultumiri, idei etc. puteti posta aici.
eu inca nu am primit jocu trebuie sa l primesc zilele astea...nu m am inscris inca pentru ca vreau sa schimb id`ul de psn,si cum primesc jocul ma inscriu si eu.
---------- Post added 28-09-2012 at 07:51 AM ----------
si de la fifa si de la tot
Nu am primit azi jocul... probabil cel mai devreme luni...
---------- Post added 28-09-2012 at 11:23 AM ----------
Incredibil!
Am dat ca adresa de livrare pentru precomanda locatia de la servici (Pta Romana). De obicei posta vine la noi o data pe zi, dimineata.
Azi de dimineata nu sosise si am sunat la oficiul de care apartinem sa ma interesez daca a sosit ceva dupa ce a fost livrata corespondenta. Mi-a fost dat la telefon factorul care livreaza la noi si, dupa o scurta verificare, am fost informat ca nu a sosit nimic. Stiam ca vor mai primi mai tarziu colete, dar ma resemnasem ca voi primi plicul luni dimineata.
Acum 5 minute a venit factorul in birou sa-mi aduca plicul cu FIFA 13.
![]()
![]()
![]()
ai grija sa nu programezi meciurile toate in aceeasi zi. ar fi bine sa trebuiasca sa jucam meciurile pana joi si apoi sa ni le pui tu daca nu jucam in zilele de vineri sambata duminica cate unul pe zi. de asemenea ar trebui sa pui si o ora pentru acele meciuri ca sa nu stau toata ziua dupa unul care intra pe psn doar cand are el chef (de exemplu 21:00-22:00).
---------- Post added 28-09-2012 at 01:19 PM ----------
pana le vin jocurile la aia avem timp linistit de un sezon. nici eu nu-mi permit bmw, dar nu le spun altora care isi permit sa nu isi cumpere sau sa nu le foloseasca pana nu imi iau si eu. asta e, viata nu e dreapta.
@Spike toata lumea are timp suficient sa joace macar un meci in timpul saptamanii, iar pt weekend voi programa meciurile in sensul ca le aleg adversarii, nu neaparat ca le dau si o ora la care sa joace, este de datoria lor sa ia legatura intre ei sa-si aleaga ora la care joaca.
Daca nu dai de cineva ii lasi frumos un offline cu ora la care te gaseste pt meci, daca nu se prezinta faci print screen la arhiva pe mess sau la psn si eu iti dau victoria la masa verde pt neprezentare. Nu toti pot fi prezenti la o anumita ora fixa, unii mai au si servici de noapte sau pleaca la petreceri, prin oras,etc. deaia e bine sa vorbiti, eu unul nu pot fi mereu prezent la ora 21-22, mai ales in weekend (ca idee).
@NightCrawl3r, Spike are dreptate, n-are rost sa stam toti pe loc sa-i asteptam pe toti cei care asteapa jocul sa vina dupa nu stiu cat timp, indiferent de motive... poate unii nici nu-si cumpara si se inscriu doar asa... in ideea ca s-ar putea intimpla.
Seryapah ma inscriu si eu dar inca astept jocul,cum facem?pt ca vreau sa schimb adresa tot de la fifa,psn....
Iar schimbi ID-ul?
Dai acum datele si estimarea cand crezi ca intri in posesia jocului. Ulterior vei putea modifica datele de contact(PSN ID)
Prima etapa, dupa cum vezi, se incheie in 14 Octombrie. Nu crezi ca vei avea jocul pana pe 12-13?
Vei intra direct in paine, da' nu cred va fi pentru tine o problema.
Da mah pentru ca am dat cuiva ps3 si si a facut el cont si a folosti codu de la fifa 12....si acuma sa mi fac id`ul meu si toate aleanu i prob poti sa incep si in ultima zi
![]()
vezi cum faci sa mai fie un Loc in liga 1 acolo![]()
---------- Post added 28-09-2012 at 10:06 PM ----------
am eu un prieten aici in liga 1 si trebuie sa l necajesc un pic![]()
Nu mi se pare un criteriu chiar normal . Eu as putea sa-l iau si azi cu 250 lei dar nu vreau sa dau atatia bani.
Poti sa iei primii 12 (in ordinea locurilor) , care se inscriu din ultimul campionat de FIFA 12.
Sau primii 12 inscrisi pana acum .
Sau sa se organizeze un baraj eventual cu tragere la sorti . Castigatorul intra in Liga 1. Pierzatorul din fiecare meci , in liga 2.
Parere personala si cred ca sunt criterii mult mai eligibile.
Bookmarks