Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 84 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 ... LastLast
Results 1,581 to 1,600 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #1581 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    Parese că adiandrei1 se crede atotputernic, noi restul fiind doar nişte muritori amăr�ţi care fac parte din DM-C �n calitate de membri care nu au voie nici măcar să �şi spună parerea sau să anunţe clanul despre ce se �nt�mplă defapt, �n continuare citez (cu anumite cenzuri, doar nu suntem ţărani, sau ba?): "ce plm faci aici.esti doar un membru.prezintatela meciuri,joaca.si gata.nu sa ii intorc pe cei din clan impotriva mea si sa ma faci trisor sai alte ra***uri" ; "veziti in p**a mea deyreaba ta decat sa ma spionezi pe mn"

Nu am spionat pe nimeni, dar c�t de deştept trebuie să fii să intri cu contul tău secundar �n acelaşi joc cu mine, să mă omori, să-mi faci un tea-bag frumos şi să-mi dai mesaj spun�nd: parcă te cunosc, după care să intri pe killzone.com şi să �njuri clanurile cu care a jucat DM-C cu o zi �nainte explic�nd amănunţit ce s-a �nt�mplat �n acele meciuri. Plus că numele contului secundar este adriansuperman1, erau cam multe coincidenţe.

2. #1582 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Thread cleaned. Mai usor cu injuriile va rog. Respect your teammates

3. #1583 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Ciprianoss, te voi ruga foarte mult sa-ti schimbi avatarul. Este o poza mult prea haioasa pentru astfel de discutii!!! A da, si tu esti prea de treaba pentru asemenea dramaturgie.

4. #1584 SP
    aşa ?
    Attached Images Attached Images angry-loco.png

5. #1585 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Ti se potriveste mai bine asta.
    Attached Images Attached Images ciprianos-cand-vazut-ce-valor-avem.jpg

6. #1586 SP
    Quote Originally Posted by ciprianoss View Post
    aşa ?
    We have a winner!! Hahah! Se cere si o referintza la MGS, baga o bandana pe undeva!

7. #1587 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Dupa campionatul de Modern Warfare 2,cu siguranta imi voi achizitiona Killzone 2(din cauza nervilor)
    Poate mai ramane un loc si pentru mine in DM-C,daca tot dati afara oameni ( )
    nimeni nu da pe nimeni afara. de ce trebuie toata lumea din afara sa traga anumite concluzii................

---------- Post added 31-01-2010 at 03:43 AM ----------

sa sti ca in acest clan nu intra lume doar din lipsa de oameni si nu trebuie sa fie dat cineva afara ca sa fie loc pt alti care vor sa intre. trebuie doar sa vrei si sa ai placerea sa joci kz(cu noi) nu doar sa vrei sa faci parte din dmc pt ca poate ti se pare cool.

8. #1588 SP
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    Ti se potriveste mai bine asta.
    FOR THE HORDE!!!!

Trebuie sa zic asta.

9. #1589 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by caine_rau View Post
    nimeni nu da pe nimeni afara. de ce trebuie toata lumea din afara sa traga anumite concluzii................

---------- Post added 31-01-2010 at 03:43 AM ----------

sa sti ca in acest clan nu intra lume doar din lipsa de oameni si nu trebuie sa fie dat cineva afara ca sa fie loc pt alti care vor sa intre. trebuie doar sa vrei si sa ai placerea sa joci kz(cu noi) nu doar sa vrei sa faci parte din dmc pt ca poate ti se pare cool.
    caine_rau,eram ironic...

10. #1590 SP
    Foarte frumos din partea celui care l-a bagat pe agent iarasi in clan,fara sa vedem ce are Enthroll si ceilalti membri de baza ai clanului de spus.

11. #1591 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    guys, mai intai vreau sa imi cer scuze fata de DMC pentru absenta din ultima vreme. am o perioada nebuna la munca, nu prea am avut timp de ps3.

However, agent4ever si mask, imi pare rau ca am luat decizii fara sa stiu exact despre ce era vorba, welcome back to the clan! sper sa vreti in continuare sa faceti parte din clanul asta.

legat de clan: poate fac ca un batranel aducand aminte de inceputuri... pe vremea cand am fost dat afara din RSA, eram un rookie emotional si a fost naspa sa fiu kicked out from all the buzz. multa lume inseamna multe idei si certuri si opinii, etc. DEADMEN inseamna sa fii out of mainstream. asa s-a nascut clanul si am fost fericit sa vad ca multa lume se identifica cu ceea ce credeam eu ca inseamna un friend paltform game. NIMIC nu s-a schimbat de atunci. pt cei care sunt in clanul asta si nu sunt de acord cu asta, ii rog sa incerce clanul lor. unde pot face ce vor, boost, become no1 clan, be the mainstream.

this is not what i want. this is not what DMC stands for.
    deci, NO BOOST. next time boosting is done in this clan , i am gonna kick the boosters out.
    multumesc tutor care sunt de acord cu mine. dupa postul asta, am sa inteleg ca cei care nu au dat quit clan sunt de acord cu mine. daca cineva alege sa plece, apreciez gestul ca un semn de prietenie. inseamna ca nu impartasim acelasi idei si evitam tot procesul de kick out of the clan.

HONOUR VALOR PRIDE

12. #1592 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Enthroll,eu nici nu am facut parte din DM-C Dar intentionez sa ma alatur pe campul de lupta dupa ce se termina campionatul MW2

13. #1593 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Eu de fiecare data cand mi se face sila sa joc MW2 tot bag KZ-ul in consola dar nu stiu... parca imi e teama sa reintru avand in vedere ca nu am jucat de cel putin o luna si sunt sigur ca Rookie e putin spus pentru modul in care joc... imi cer scuze pentru inactivitate.

14. #1594 SP
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Enthroll,eu nici nu am facut parte din DM-C Dar intentionez sa ma alatur pe campul de lupta dupa ce se termina campionatul MW2
    sorry te-am incurcat cu MSK9149

15. #1595 SP
    Enthroll,eu ti-am zis care era situatia cu cei 2 atunci,nu te-am mintit ca vroiam sa iasa ei din clan asa..ca vreau eu.Dar,daca vrei sa ramana in clan,e decizia ta.Nu am spus ca vreau sa fim #1 , dar atunci hai sa ramanem cu 100 valor si sa nu stie nimeni de noi.A fost distractiv cand jucam intre noi,cand jucam meciuri de 6-7,dar asa cand am ramas 3-4 care mai jucam,nu cred ca se intampla ceva daca aveam valor cat mai mare.Nu stiu de ce unii sunt impotriva boostului,toti din top 100 fac asta.Eu nu vreau sa ies din clan.Poate unii vor si au gasit ca pretext boostul si agentul minune.Dar spre norocul clanului ii aveti pe agent,mask care sunt online 24/24.
    Mask,nu cred ca o sa intri in clan.Noi avem mare nevoie de membri activi,dar trebuie sa stie si cat de cat sa joace.Daca o sa intri in clan,nu cred ca o sa joci la meciuri,pentru ca nu cred ca o sa faci fata.

16. #1596 SP
    E un turneu in seara asta la 12,3vs3.Intra cineva?

17. #1597 SP
    Nu se discuta nimic despre traditia DM-C in MW2? Cred ca sunt 3 echipe in campionat compuse din fosti/curenti membri DM-C. Sper totusi sa vedem prezenta DM-Cului in BF:BC2, nu pare sa exite un sistem de clanuri dar speranta moare ultima.

18. #1598 SP
    Eu nu vreau sa ies din clan
    atunci nu mai face boost, te-am mai rugat odata asta. and why is he banned?

Nu se discuta nimic despre traditia DM-C in MW2? Cred ca sunt 3 echipe in campionat compuse din fosti/curenti membri DM-C.
    pai nah, aici e thread-ul de Killzone . am jucat si eu ieri un pic MW2, i kinda like it now. bafta echipelor Dead Men !!!

19. #1599 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Nu se discuta nimic despre traditia DM-C in MW2? Cred ca sunt 3 echipe in campionat compuse din fosti/curenti membri DM-C. Sper totusi sa vedem prezenta DM-Cului in BF:BC2, nu pare sa exite un sistem de clanuri dar speranta moare ultima.
    fi sigur ca o sa ne vedem si in varianta finala a lui bc2
    oricum ne vedem de pe acum

20. #1600 SP
    Mamă cum lipsesc o săptăm�nă din killzone cum GG incepe să facă ravagii, riccieris94_ banat pentru boost, sapegad ia locul doi şi ajunge la 1.000.000xp ( idolul meu, jucam BC only cu el mai demult, nu e bine să joci �mpotriva lui, nu-l vezi niciodată de unde apare şi c�nd �l vezi...�nseamnă că eşti mort O_O ) urmează, Vampaire_ (boost) kevin-zone (boost) şi K-choppa (pentru lag-switching). Toţi cei enumeraţi sunt din top 20, sau erau. Ne auzim cur�nd, promit

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 80 of 84 FirstFirst ... 30 70 78 79 80 81 82 ... LastLast