Imi place de sapegad, am jucat de multe ori impotriva lui (si la clan matches), cand nu facea fata in fata shotgunuluiscotea mitraliera si ma rupea ca na...si bravo lui!! O sa ajunga pe 1, joaca corect n-are nicio treaba
Killzone.com lol
Pe 25!unde cand?,sunt acasa pe 25,poate ma bag si eu.
L.E. OMG Clumunari 400000 xp,locul 57![]()
Peste 15 min incepe un challenge,daca vrea cineva sa intre....
Si challengu trimis RSA-ului este 2vs2,dar inca nu au acceptat.
saptamana viitoare Killzonica implineste un anisor. ii facem un birthday party? prin gradinile Helgast-ului?
27 Feb.
hmm, n-am stat sa citesc toate cele 80 de paginidar mai aveti vreun loc?
chiar daca ati zis k vreti doar 10 in clan, poate v-ati razgandit![]()
ID:eagle-eye1593 sau dati-mi un pm ;P
nu prea mai recrutam pentru ca jocurile oficiale sunt de genul 4-4 sau mai putini iar cei care joaca constant well, nu vor ceda posturi.cateodata raman pe tusa alti membi ai clanului.
dar esti binevenit sa joci cu noi in friendly matches. or you could start another clan daca iti place spiritul de competitie, e de ajuns sa gasesti alt om care vrea, meciuri 2 vs 2 sunt destule.
Killzone.com
Double XP Weekend Is Back
The final weekend of February will be another Double XP Weekend. Just like last time, XP points for victories will be tripled, while XP points for losses will be doubled. See how quickly you can rise through the ranks! Double XP Weekend runs from February 26 � 28.
maine avem un turneu multi playeri thanks to Clumunari, ar fi frumos sa intram cat mai multi![]()
1 year of Killzone, Dead Men!! let's show 'em!!![]()
Bookmarks