Intram ca specatori cand o sa joace ei si cautam punctele lor slabe si ne uitam la stilul lor de joc
Intram ca specatori cand o sa joace ei si cautam punctele lor slabe si ne uitam la stilul lor de joc
Ca sa te bagi spectator,apesi patrat pe unul din useri (la membrii clanului) si ai optiune de join as spectator sau join game.
CONFIRMAT: 2vs2
DEAD MEN CLAN vs WELSH EXECUTIONER'S
Start date: 15 Apr 2009 22:00
Maximum players per team: 2
Preferred server location: Europe
Your preferred faction: Helghast
Valor to wager: 10
Map: 5 Radec Academy
Mission modes: Capture and Hold
Body Count
Assassination
Search and Retrieve
Search and Destroy
Allowed Badges: Tactical, Engineer, Medic, Saboteur, Assault, Scout
Advanced options: Friendly fire enabled
Clan spectators allowed
Enemies on radar when firing
Badge combinations allowed
Enabled weapons: ISA M82 Assault Rifle, HGH StA-52 Assault Rifle, HGH LS13 Shotgun, ISA M224-1A LMG, ISA M4 Revolver, HGH StA-18 Pistol, HGH StA-11 SMG, HGH StA-3 LMG, HGH StA-14 Rifle
in seara asta stabilim cei 2 dead meni care o sa joace maine
ffocus, acceptam si challange-ul vostru dar inca nu s-a updatat pe killzone.com![]()
Echipele vor fi postate aici de catre Enthroll.
Pentru meciul de maine seara eu zic ca echipa trebuie aleasa dintre: Enthroll, kobayashi, cata25 (dupa parerea mea ei joaca cel mai bine).
L.E. sa nu il uit pe L0G1X si el joaca excelent.
Depinde de ora,daca e convenabila pot juca,apropo cat dureaza meciul.Acum am rank mai mare si arme mai bune.
Corect, aşa că Headset/Suicide Officer L0G1X sugerează doritorilor să intre la antrenamente/evaluări (Enthroll is always watching!) �n seara aceasta, după ora 21:00 -- probabil Kobayashi mi-o va lua �nainte şi va face el server. Nu uitaţi, parola este dead, ca şi p�nă acum. And remember: have fun
![]()
Bookmarks