Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 84 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 ... LastLast
Results 401 to 420 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #401 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    da poti.

2. #402 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    eu voi fi plecat acum de 1mai si duminica seara cred ca voi mai putea intra, bafta la meciuri ...

3. #403 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Diseara face cineva un server ca aseara?LOG1X ce ne-am distrat aseara impreuna istrategie si kobayasy...Eu trebuie sa mai joc putin pt. ca ma cam prostit F3-ul asta,aseara abea pe final am ineput sa imi intru in mana.

4. #404 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    yep diseara intru si eu, cei care mai vor sa intre in clan (sunt vreo 2 care au mai dat semne) you are MORE than welcome

5. #405 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Contati si pe mine, ca in fiecare seara. "Contati", in sensul cantitativ, nu calitativ ...

6. #406 SP
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    Contati si pe mine, ca in fiecare seara. "Contati", in sensul cantitativ, nu calitativ ...
    nonsense! joci bine, nu te mai subestima!

7. #407 SP
    Member Imouthes's Avatar
    P.S. Nu stiu cum naiba balanseaza jocul asta fortele . Eu cu Dark Andrei, si in echipa cealalta kobayasy, istrategie, si log1x ...

Oricum cea mai tare faza de aseara a fost in Assasination, cand i-am dat headshot lui LOG1X cu pistolul. Am cazut "accidental" in gaura aia (mergeam cu spatele si nu am vazut),in gaura l-am vazut pe kobaiasy in fata, am tras cu pistolul, si am constatat ca-i dadusem headshot lui log1x care era in spate ...

8. #408 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    intru si eu deseara

9. #409 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    P.S. Nu stiu cum naiba balanseaza jocul asta fortele . Eu cu Dark Andrei, si in echipa cealalta kobayasy, istrategie, si log1x ...
    lol da ai dreptate,la meciul ala nu aveati nici o sansa,dar ma bucur ca nu vati suparat si plecat cand ati vazut cum s-au impartit taberele,acolo tb sa fiu eu cu istrategie sau cu l0g1x intr-una si restul in cealalta,lasa ca deseara facem server cu optiune sa putem schimba taberele ca sa le mai echilibram putin daca trebuie.

10. #410 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Din cate am observat eu jocul nu balanseaza echipele dupa skill, ci doar repartizeaza jucatorii in ordinea conectarii (cine se conecteaza prmul este pus in echipa care are oameni mai putini, nu se tine cont de experienta acestuia).

Cel mai bine e sa lasati serverul fara auto-balancing si sa stabiliti voi echipele, astfel incat sa aiba fiecare echipa sanse egale.

11. #411 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    yep diseara intru si eu, cei care mai vor sa intre in clan (sunt vreo 2 care au mai dat semne) you are MORE than welcome
    Cam la ce ora stau sie u mai mult acuma nu mai am program a doua zi...

12. #412 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Intru si eu pe la 21:30!

13. #413 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Hai ca poate in seara asta ne adunam mai multi tinand cont ca maine nu mai tb sa mergem niciunde,si eu tot asa pe la 21;30 o sa intru

14. #414 SP
    sorry guys a intervenit ceva si o sa intru mai tarziu daca mai sunteti.
    distrati-va!

15. #415 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Nu cred să mai aibă loc clan match cu CGR. Oricum, şi dacă va avea loc eu sigur nu voi participa.
    Extras dintr-un amical de azi:

istrategie (�n cască): Băi ce echipă de căc*t am! [frustrat că pierde meciul]
    L0G1X: Mulţumesc! [uşor deranjat de remarca cu iz de latrină]
    istrategie: Cu plăcere! [adică ai ghicit, la tine mă refeream]

Prin urmare, av�nd �n vedere că este a doua oară că stimabilul mă calcă pe coadă, am decis să evit orice fel de dialog/contact cu el, nu de alta dar continu�nd �n stilul acesta, probabil va scoate ce e mai rău din mine şi nu doresc asta.
    Aici pe forum -- şi online �n joc -- toţi suntem egali, nu contează că eu sunt inginer şi am dublul v�rstei unuia care e doar elev, ne tutuim şi ne distrăm �mpreună - ceea ce este super. Dar asta nu �nseamnă că trebuie să uităm de minimul de respect şi bun simţ pe care le mai implică această relaţie. Eu nu-mi permit să vorbesc ur�t cu nimeni, indiferent că e cu 16 ani mai bătr�n sau mai t�năr ca mine. Doar aşa poate continua distracţia şi buna dispoziţie relaxantă -- să nu uităm că pentru asta au fost inventate jocurile.

�n concluzie, Enthroll - dacă vrei să reiei tu dialogul cu acest individ pe tema clan challenge, please do so.

L0G1X out.

16. #416 SP
    O doamne, din ce se pot supara unii oameni. Nu am auzit pe nimeni spunand ce sa faca mai departe sau ceva de genul asta. Cum sa nu fiu deranjat daca ai microfon si il tii pe ureche ca sa nu zica ceilalti ca nu ai? Imi pare rau daca te-ai simtit jignit, dar eu glumesc foarte mult in timpul jocului ca sa nu incep sa injur rau de tot. In seara asta am dat de trei ori cu controller-ul de pamant. Efectiv nu se misca nimic in echipa mea. La un moment, dat unul din echipa mea statea si se uita pur si simplu la speaker. Cum e posibil asa ceva? Jucam ca lumea sau nu mai jucam deloc.

17. #417 SP
    Member Solozaur's Avatar
    a fost ok astazi, desi imi pare rau ca nu mi-a raspuns nimeni pe voice..eram curios daca imi merge casca aia!

cat despre acuze la adresa unuia sau altuia ca se pierde mi se par inutile in meciurile astea free-for-all, daca se juca pe bani sau pe puncte de clan sau mai stiu eu ce intelegeam, dar asa nu are sens - just take a chill pill and RELAX

18. #418 SP
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    a fost ok astazi, desi imi pare rau ca nu mi-a raspuns nimeni pe voice..eram curios daca imi merge casca aia!
    Eu am vazut ca iti aparea verde nick-ul (adica vorbesti pe casca) si eu am vorbit tot timpul in ultimul joc, dar pe tine nu prea te-am auzit.

19. #419 SP
    Member Solozaur's Avatar
    eu te auzeam bine pe tine dar cred ca nu se auzea ce vorbeam eu, am sa mai fac niste teste sa setez casca calumea

20. #420 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    O doamne, din ce se pot supara unii oameni. Nu am auzit pe nimeni spunand ce sa faca mai departe sau ceva de genul asta. Cum sa nu fiu deranjat daca ai microfon si il tii pe ureche ca sa nu zica ceilalti ca nu ai? Imi pare rau daca te-ai simtit jignit, dar eu glumesc foarte mult in timpul jocului ca sa nu incep sa injur rau de tot. In seara asta am dat de trei ori cu controller-ul de pamant. Efectiv nu se misca nimic in echipa mea. La un moment, dat unul din echipa mea statea si se uita pur si simplu la speaker. Cum e posibil asa ceva? Jucam ca lumea sau nu mai jucam deloc.
    No offence, e doar un joc. Il joci sa te relaxezi. Ia-o mai usor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 21 of 84 FirstFirst ... 11 19 20 21 22 23 31 71 ... LastLast