Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 84 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 ... LastLast
Results 41 to 60 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #41 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Eu nu stiu ce farmec are jocul online fara headset. E acelasi lucru ca si cand ai juca cu boti. Bine ca pot sa imi formez o echipa buna de 4 oameni din clan cu care sa ma inteleg.

2. #42 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu simt nevoia sa am headset ca sa dau ordine sau sa injur incontinu,ma distrez foarte bine si asa si pot accepta indicatii de la altii,oricum in general cam stiu ce tip de soldat sa aleg in functie de situatie.Recunosc ca e mai bine cu decat fara,dar merge si asa.
    A fost fain seara asta baieti,am jucat cu Enthroll si empty si eu m-am distrat cel putin,ce m-ati facut cand erati amandoi impotriva mea,am incercat eu ceva cu sniperul dar deageaba,si macelul de dupa a fost fain

3. #43 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Nah pacat ca nu am putut intra si eu azi cu voi la macelarie.

4. #44 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    A fost fain seara asta baieti,am jucat cu Enthroll si empty si eu m-am distrat cel putin,ce m-ati facut cand erati amandoi impotriva mea,am incercat eu ceva cu sniperul dar deageaba,si macelul de dupa a fost fain
    da e aiurea cand sunt doar 3 2vs1... dar ai rezistat bine apoi au intrat 2 dintr-un clan strain dar s-au speriat de noi si au iesit ca le-am cam dat mucu si se mai si mirau "fooockk...what was that?!" victims of the DEAD MEN
    avem 3 ofiteri:
    Kobayashi
    emptysilence
    L0G1X

bafta la meciul de vineri !

5. #45 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    istrage,ramane vineri meciu ??? 3 vs 3 ??

6. #46 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    lasati spectate ON sa va pot spiona

7. #47 SP
    Member reikkoo's Avatar
    mai faci si azi un srv emptysilence sa ne mai anternam ?pacat ca nu am intrat si eu ieri si aa o sa am si eu casca si o sa putem vb

8. #48 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    22:30 -23 serveru il fac in fiecare zi

de 3 zile nu intra decat 2 persoane,cei 2 din clanu meu
    si un mic anunt noi suntem 12 in clan ,decat 4 vor juca meciurile (eu ,Enthroll,Kobayashi, L0G1X)
    in rest nu ii cunosc,nu au intrat macar un minut ca sa vedem si noi cum joaca, ca sa ne facem o ideee si ce echipe alcatuim pentru meciuri,asa ca nu vor pupa un minut daca nu vor fi si ei activi

restu se joaca pe alte servere da nu vor sa intre
    penibili mai sunt
    poate sa intre orice roman,,daca adunam persoanele de la cele 3 clanuri facem peste 50 de persoane
    si nu suntem in stare sa ne strangem o data pe saptamana 6vs 6

Suntem Romani ce sa facem

9. #49 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    Eu din pacate voi putea intra doar vineri seara dupa ora 9 si in weekend, in rest nu sunt acasa si nici nu am timp, si cred ca nu sunt singurul in situatia asta. Cel mai bine vom stabili vineri acum pe la ora 21:00-22:00 sa zicem si vom intra toti sau cei care nu vor intra deloc vineri sau in acest weekend probabil ca nu vor intra nici in viitor si mai bine lasa pe altcineva in clan care chiar vrea sa intre si sa joace...

10. #50 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by emptysilence View Post
    22:30 -23 serveru il fac in fiecare zi

de 3 zile nu intra decat 2 persoane,cei 2 din clanu meu
    si un mic anunt noi suntem 12 in clan ,decat 4 vor juca meciurile (eu ,Enthroll,Kobayashi, L0G1X)
    in rest nu ii cunosc,nu au intrat macar un minut ca sa vedem si noi cum joaca, ca sa ne facem o ideee si ce echipe alcatuim pentru meciuri,asa ca nu vor pupa un minut daca nu vor fi si ei activi

restu se joaca pe alte servere da nu vor sa intre
    penibili mai sunt
    poate sa intre orice roman,,daca adunam persoanele de la cele 3 clanuri facem peste 50 de persoane
    si nu suntem in stare sa ne strangem o data pe saptamana 6vs 6

Suntem Romani ce sa facem
    Păi frate, dacă tu faci server la 11;
    Ai putea face la 8 maxim 9, că majoritatea �și termină treaba/școala/munca p�nă la ora aia.

11. #51 SP
    Member reikkoo's Avatar
    da are dreptate cata25 eu am stat ieri in kz2 pana la 10 si ceva si apoi nu am mai stat ca mi se duse cheful

12. #52 SP
    deci daca facem vineri pe la ora 21:00 intre noi cei din clan este ok? asa ar fi cel mai bine sa facem cateva jocuri intre noi sa vedem care e treaba, ar fi bine sa jucam 4vs4 deci sa intram cam 8.

13. #53 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Subscriu, ora 22:30 - 23:00 (L-J) este cam �naintată pentru a �ncepe, mai ales că unii dintre noi se trezesc devreme a doua zi dimineaţa. Vineri �n schimb orice oră e bună pentru mine. �n seara aceasta şi eu sunt on după 20:00, sper să am şi cu cine juca
    �n altă ordine de idei, ar cam trebui să decidem de azi harta pe care ne �ntrecem vineri cu CGR şi să ne concentrăm antrenamentul doar pe acea hartă. Ce ziceţi de Corinth Crossing (cea cu podul pe 3 nivele)?

14. #54 SP
    daca vreti sa jucati vineri e ok dar eu zic ca mai bine jucam intre noi mai ales ca vineri ne putem strange mai multi si asa puteam juca si intre noi ca nu prea am avut ocazia, daca jucati si cu cei din CGR dar dupa facem un meci si intre noi e perfect , sau cu ei jucati pe la 11:00 si pana atunci va antrenati cu noi .

15. #55 SP
    Member Cata25's Avatar
    O idee ar fi să se organizeze antrenament �n fiecare zi la o anumită oră iar cei care lipsesc la 3 antrenamente să fie atenționați și apoi dați afară din clan. Suntem 12, dar nu ne putem organiza nici să intram 4.

16. #56 SP
    dudes, daca intrati mai devreme faceti server mai devreme, normal. ca cine intra dupa o sa se uite sa vada care din clan joaca si unde. in timp o sa ne cunoastem toti (ca de aceea n-am vrut sa fim multi) si o sa jucam toti impreuna, sper. incepatorii sa nu se sfiasca ca asa se invata, jucand.
    over and out, poate ne vedem duminica. BAFTA!
    LE: suntem 11 momentan (am zis mai sus) si mai e 1 loc. eu nu am pretentia sa se intre in fiecare zi (e cam drastica ideea ta Cata, dar cel putin de 2-3 ori pe saptamana, hai 1! am ales sa fim 12 in clan ca sa avem 3 squaduri complete. indiferent de zi ar trebui sa fie macar 2 squaduri online care sa joace. de cand s-a infiintat clanul personal nu am reusit sa ma gasesc decat in 3 Dead Meni nici macar 1 meci 2 contra 2 nu am putut face. inteleg, a fost in timpul saptamanii, sper ca in weekend sa ne mai inmultim onine. ideea unui clan mic se bazeaza pe aceeasi jucatori sa reusim sa ne cunoastem si sa facem cateva strategii pe care sa le aplicam natural.

17. #57 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    emptysilence adica din toti 12 voi 4 veti juca mereu in meciurile oficiale?

18. #58 SP
    Member Cata25's Avatar
    A zis așa... Că pe noi nu ne-a prea văzut.

19. #59 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    da,eu aseara cand am intrat era facut un server de un roman consolegames.eu si eram 24 dintre care doar 1 roman...restu straini.

20. #60 SP
    Quote Originally Posted by andrei1 View Post
    emptysilence adica din toti 12 voi 4 veti juca mereu in meciurile oficiale?
    normal ca nu! dar in primele zile doar 4 din noi am jucat impreuna si stim cat de cat care cum joaca. am mai spus, in timp sper sa ne cunoastem toti si daca vreti facem si 6 clan match pe noapte!
    daca sunteti cativa care ati jucat mai devreme intre voi it's cool! dar postati aici sa stim si noi ce ati facut/murit/ucis/sinucis/sarit in aer.
    over and out! (de data asta pe bune ) sparge-ti serverele in weekend! have fun!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 84 FirstFirst 1 2 3 4 5 13 53 ... LastLast