nu cred ca pot intra asa devreme ca am niste musafiri, poate mai tarziu, you have fun!
nu cred ca pot intra asa devreme ca am niste musafiri, poate mai tarziu, you have fun!
Eu o sa fac serverul la 9 ! Se va numi Romanian Training ! Astept lume ! A si parola va fi cgrulzz!
DEAD MEN CLAN vs RO STRATEGIC ALLIANCE
Start date: 10 Jun 2009 22:00
Maximum players per team: 6
Valor to wager: 100
Map: 1 Pyrrhus Rise
Mission modes: ALL
Allowed Badges: ALL
Advanced options: Friendly fire enabled, Clan spectators allowed, Enemies on radar when firing
Badge combinations allowed
Weapons: no grenade/rocket launchers.
let's wake up from the dead !
---------- Post added at 11:40 AM ---------- Previous post was at 11:24 AM ----------
also, 2 turnamente:
marti 9.06 la 22:00 2vs2 Tharsis Depot (Enthroll, Kobayashi)
joi 11.06 la 22:00 4vs4 Phyrrus Rise (who wants... Imouthes ti-am promis un turnament)
i'm in...si Enthroll eu sunt in vacanta deja ieri m-am jucat 3 ore non stop KZ2 fara vreo pauza poate la vara facem meciuri si dimineata ca sunt cativa care nu au servicisi poate pe timpul vacantei ma pui si pe mine ofiter,nu de alta dar sa fac meciuri si dimineata cu cei care nu au servici!
P.S. in curand voi putea juca aproape oricand si la orice!
vs RSA:
agent4ever, Cata25, consol3, Enthroll, Imouthes, Kobayashi. (ii datorez lui cata25 un meci cu RSA, n-am uitat)
in turnamentul de joi, ii avem pe Cata 25, consol3 si Imouthes, anyone else?
edit: reikkoo, joci in turnament?
mai facem unu vineri cu tine si cu reikkoo.tot 4vs4
so, JOI: Cata25, Imouthes ... daca nu vrea altcineva intru eu cu kobayashi![]()
Ok,dar vineri de la 22:30 in sus ca eu am si meciuri in campionat sau fa sambata unu...pot la orice ora!Sa se termine si campionatu asta si vom putea toti oricand!Abea astept sa joc si eu primul turneu!
Guy's nu uitati deseara la 22:00 meci cu RSA,sa fiti acolo,daca vreti facem si o incalzire inainte pe la 21:00
ne-au dat-o frumos de tot4-3. numai ca ei au jucat in 4 si noi in 6
quality match right there.
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:38 AM ----------
mai este un loc in turnamenul de diseara, cine vrea sa joace?
pai: Cata25, consol3, Imouthes.
in seara asta ajung tarziu acasa, dar prevad ca o sa intre kobayahsi sa joace.
Super meci RSA eri seara,imi place sa joc contra voastra,you guys are very snekey
In seara asta si eu am ceva treaba,si nu stiu daca o sa fiu acasa la timp,dar daca ajung,si mai aveti nevoie de un om,joc cu cea mai mare placere.
Bookmarks