Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 84 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #1101 SP
    Member caine_rau's Avatar
    stai linistit.ai jucat f bine.si eu joc prost pana ma incalzesc(primele 3 meciuri).jucand mult o sa-ti mai cizelezi tinta
    sper in seara asta la 21.30 sa ne adunam 6 ca e mare nevoie

2. #1102 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    m-ati macelari astazi sunteti foarte buni. imi pare rau Kobayashi si cristi ca ati pierdut din cauza mea. trebuie sa joc mai mult ca sa joc ca si voi. as vrea sa intram mai multi cand suntem putini mai mlt ne cautam decat sa ne impuscam. va propun sa jucam doar body count, cred ca e cel mai fun mod. oricum astept urmatoarea intalnire.
    Daca joci numai body count nu inveti jocul. E foarte important sa inveti unde se pun bombele, unde se apara , unde spawneaza radio la search and retrieve,unde trebuie sa-l duci, cum sa te misti pe harta sa supravietuiesti ca assasination target si ce tactica sa adopti ca sa omori targetul.

Cel putin jucand numai body count nu inveti hartile, pentru ca in general se gaseste a hot zone unde se omoara toata lumea si toti merg acolo, sau mai rau ajungi sa campezi ceea ce nu prea merge in jocul asta dpmdv.

3. #1103 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post
    Daca joci numai body count nu inveti jocul. E foarte important sa inveti unde se pun bombele, unde se apara , unde spawneaza radio la search and retrieve,unde trebuie sa-l duci, cum sa te misti pe harta sa supravietuiesti ca assasination target si ce tactica sa adopti ca sa omori targetul.

Cel putin jucand numai body count nu inveti hartile, pentru ca in general se gaseste a hot zone unde se omoara toata lumea si toti merg acolo, sau mai rau ajungi sa campezi ceea ce nu prea merge in jocul asta dpmdv.
    da cred ca ai dreptate. o sa incep sa joc si celalalte moduri. vroiam sa joc doar body count la inceput ca sa ma obisnuiesc cu tinta. singurele shootere pe care le-am jucat in multi sunt Halo3 si killzone2 si mi-a luat ceva vreme sa ma obisnuiesc cu killzone. sper si eu ca in seara asta sa fim mai multi.

PS: Killzone>Halo si nu pentru ca am ps3, jocul este mult mai realist si chiar iti da impresia ca participi la o adevarata batalie pe viata si pe moarte. in plus ai nevoie de o tactica buna ca sa avansezi.

4. #1104 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    m-ati macelari astazi sunteti foarte buni. imi pare rau Kobayashi si cristi ca ati pierdut din cauza mea. trebuie sa joc mai mult ca sa joc ca si voi. as vrea sa intram mai multi cand suntem putini mai mlt ne cautam decat sa ne impuscam. va propun sa jucam doar body count, cred ca e cel mai fun mod. oricum astept urmatoarea intalnire.
    Stai linistit, nu e nicio problema, toata lumea a inceput prost si in timp s-a perfectionat.Pe mine nu ma enerva ca pierdem, ma enerva faptul ca ii trageam 3 gloante in cap lu' Clumunari si nu murea si m-a enervat faza aia nesimtita care au facut-o la propaganda

5. #1105 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Diseara mai e turneu programat ?

6. #1106 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Quote Originally Posted by Imouthes View Post
    Diseara mai e turneu programat ?
    yep, 21:30.
    k1du, la ce propaganda te referi?

7. #1107 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Lasa ca stiu kobayashi si Andrewqp, tu nu erai. A fost ieri seara faza...Clumunari a dus o propaganda, dupa care a luat-o pe urmatoarea si s-a dus la el in baza cu ciprianoss si s-a sinucis, au pus c4 peste tot ca sa nu putem sa o luam si in ultimile 10-15 sec au fugit si au dus-o,uite asa am pierdut meciul cu 4-3 Mie nu mi-a fost de infrangere, m-a enervat faptul ca au fost nesimtiti, puteau sa castige cinstit si corect!

8. #1108 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Si-au cerut scuze man,lasa...ai iertam de data asta,it's just a game.Au vrut si ei sa incerce o faza(pacat doar ca au stricat atmosfera aseara),daca mai fac tot asa n-o sa mai jucam cu ei si gata.

9. #1109 SP
    Diesel k1du's Avatar
    Puteau sa creeze un server si sa o faca doar ei, s-au gasit imediat cand jucau cu noi.Daca mai fac tampenii d-astea eu nu mai joc cu ei, fac un server si jucam doar noi si schimb parola bineinteles.

10. #1110 SP
    cum au facut astia aseara am mai vazut aceeasi faza si la alte meciuri in warzone
    intradevar este naspa(cam acceasi faza ca la bodycount)

11. #1111 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Ma inscriu si eu la meciul de diseara ca am cam somat ...

12. #1112 SP
    Member ciprianoss's Avatar
    caine_rau nu-ti mai aduci aminte cu cine erai in echipa? cine te-a oprit sa iei propaganda si sa sari cu ea pe geam? ca din cate stiu era fr. fire off...

13. #1113 SP
    eu n-am stat mai mult de 40 sec numarate in baza.am stat pe canal si am pus turete si boti

14. #1114 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Am inscris clanul la Killzone.com . Cine vrea sa joace pe 11 sept , 22:00?Joc si eu.Mai trebuie sa castigam inca 3 meciuri si primim ultima medalie de clan +100.000 valor.

15. #1115 SP
    Member Imouthes's Avatar
    GHOSBUSTERS
    Start:
    09 Sep 2009 20:45
    Entry fee:
    0 Valor
    Participating clans:
    3 (out of 4 slots available)
    Max. players / clan:
    4
    Play schedule
    Semi-finals:
    09 Sep 2009 20:45
    Finals:
    09 Sep 2009 21:55

imouthes78 (Today) andrei1 (Today), Enthroll (Today), kobayashi (Today) - INSCRIERE INCHISA

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 01:18 PM ----------

Depo-6x6
    Start:
    09 Sep 2009 22:45
    Entry fee:
    10 Valor
    Participating clans:
    2 (out of 4 slots available)
    Max. players / clan:
    6
    Play schedule
    Semi-finals:
    09 Sep 2009 22:45
    Finals:
    09 Sep 2009 23:50

---------- Post added at 03:27 PM ---------- Previous post was at 02:21 PM ----------

imouthes78 (Today), agent4ever (Today), andrei1 (Today), caine_rau (Today), Enthroll (Today), kobayashi (Today) - INSCRIERE INCHISA

16. #1116 SP
    super tare meci baieti(6 vs). si apropo mersi pt m4

17. #1117 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Felicitari celor ce au jucat aseara,toti am jucat foarte bine si ca o echipa.Mai ales la meciul de 6vs6 ( Killzone.com ).Chiar daca erau 3 peste 100.000, tot degeaba,daca nu jucau in echipa.Scuze ca nu am mai intrat la finala de 6vs6,dar nu am putut.Aseara am luat ultima medalie de 100.000 valor , si acuma avem 110757 valor.

18. #1118 SP
    stai linistit ca la finala am jucat 6vs3 pt 5 m dupa care l-am macelarit pe un sado-maso(defapt cam curajos baiatul)

19. #1119 SP
    Member Imouthes's Avatar
    Diseara nu mai luam meci, mai jucam si intre noi ... Poate ne strangem tot la fel de multi ...

20. #1120 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    diseara ziceti? ma bag si eu, dar sa fie dupa ora 9

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 84 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 66 ... LastLast