e naspa ca a inceput scoala si nu mai intra multa lume pe kz ca sa fie si un jucator de rezerva. oricum a fost si cam tarziu turneul
Killzone.com Tournament sambata,23:00,4vs4.O sa joc si eu.Cine mai vrea sa joace?
Killzone.com Duminica,20:00,2vs2.Eu nu o sa joc , dar o sa fiu pe psn daca e nevoie.
Felicitari celor care au jucat aseara,am castigat tournamentul.Primul meci cu 4-3 ( Killzone.com ) si finala cu 5-1 ( Killzone.com ).
---------- Post added 20-09-2009 at 09:39 AM ----------
Killzone.com (doar body cout) Marti,4vs4, la ora 22:00.Eu nu o sa joc.
Killzone.com Joi,8vs8,la ora 21:30.O sa joc si eu.
Cine vrea sa joace la 4vs4 sa posteze,iar ceilalti 3 sa-i dea thanks,iar la 8vs8 sa-mi dea thanks.
Cred ca intru si eu pe la 9, 9 si jumatate. Depinde cand ajung acasa.
Este obligatoriu sa detin un headset?
a fost foarte frumos aseara :d, cred ca e prima oara cand am putut sa tin pasul cu voi. in al doilea meci, dupa ce au iesit Kobayashy82, caine_rau si pooaul, am jucat cu adiandrei vs ciprianoss si cristti. am luat o bataie sora cu moartea, ne-au "killarit" bine de tot. jucati in seara aceasta?
PS: ce trebuie sa fac ca sa pot planta c4(bombe) pe jos? dar sa am mini-avione?
Imi cer scuze ca nu am mai intrat aseara dar am ajuns acasa abia pe la 11. Poate jucam in seara asta.
AndRewqp, trebuie sa ai ribbonurile Master of Disguise (pentru C4) iar pentru "mini avioane" iti trebuie Spawn Authority.
joc si eu la asta:
Killzone.com
8vs8 certain death
Bookmarks