Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 84 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 ... LastLast
Results 161 to 180 of 1667

Thread: Dead Men Clan [DM-C] - Killzone 2

1. #161 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    DEAD MEN CLAN vs SOLDADOS MAZAOS
    Start date: 11 Apr 2009 23:15
    Players: 7 vs 7
    Map: 8 Corinth Crossing
    Mission modes: ALL
    Allowed Badges: ALL
    Advanced options: Friendly fire disabled, Clan spectators allowed, Enemies on radar when firing, Badge combinations allowed
    Weapon restriction: Rocket Launchers

2. #162 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Va spn unpic mai tarziu daca pot juca...programu naibii

3. #163 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    felicitari dead men ! you died with honour !!! am vazut replay meci, good job ! ati fost outnumbered si tot i-ati facut ! pana si la sinucideri , LoG1X, ai avut ceva de-a face cu scorul sinuciderilor ?lol super, ma bucur pt primul meci , deci si eu si kobayashi eram disperati pe langa , si si ... naspa sa fii pe langa ! great job guys ! imi pare rau pt reikoo si cata 25 ca nici nu au mai putut intra. oricum, primul meci , cu toate ghinioanele posibile, a fost VICTORY !!!! YOU SHALL NOT BE FORGOTTEN!!!!!!!!!!!!!!!! let's roll some death tonight !!
    am sa fac server , parola dead , pe la 8:00 , intrati cat mai multi, sa vedem cine o sa ramana in joc , se pare ca indiferent de strategie, alegerea e in mainile conexiei ... e un meci 7 vs 7 , ar fi stupid sa luam bataie pt ca suntem outnumbered . ne antrenam si testam reteaua.

4. #164 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    felicitari dead men ! you died with honour !!! am vazut replay meci, good job ! ati fost outnumbered si tot i-ati facut !
    Hehe we showed 'em!

pana si la sinucideri , LoG1X, ai avut ceva de-a face cu scorul sinuciderilor ?lol
    Guilty as charged chief!

naspa sa fii pe langa !
    Mda, �mi imaginez că a fost cam neplăcut, să sperăm că nu vor mai fi probleme de reţea pe viitor.

let's roll some death tonight !!
    am sa fac server , parola dead , pe la 8:00 , intrati cat mai multi, sa vedem cine o sa ramana in joc , se pare ca indiferent de strategie, alegerea e in mainile conexiei ... e un meci 7 vs 7 , ar fi stupid sa luam bataie pt ca suntem outnumbered . ne antrenam si testam reteaua.
    Din păcate eu cred că voi ajunge azi acasă după ora 00:00, aşadar voi rata participarea. Vă ţin �nsă pumnii, şi nu uitaţi: organizarea face totul. C�t timp fiecare �şi cunoaşte rolul şi există comunicare, victoria este �n m�inile Clanului Bărbaţilor Decedaţi! Get 'em!

5. #165 SP
    Member alexxx_862006's Avatar
    A fost super meciul de aseara, chiar ok si am jucat destul de organizat pentru primul nostru meci... sper sa pot intra si eu in seara asta dar de la 8 parca e prea devreme
    Oricum Enthroll sa pui si echipa care va juca asa estimativ chiar daca presimt ca vom juca toti cei care vom fi online in acel moment si sper sa nu mai ai probleme si sa poti juca ...

6. #166 SP
    Member Cata25's Avatar
    E greu frate să citești?
    Quote Originally Posted by Cata25 View Post
    Băieți, pe pagina clanului sunt toate detaliile (click la un meci din clan calendar).

7. #167 SP
    Da e greu , imi e mai usor sa urmaresc aici decat sa intru pe alte siteuri.

8. #168 SP
    Member Cata25's Avatar
    Quote Originally Posted by alexxx_862006 View Post
    Da e greu, imi e mai usor sa urmaresc aici decat sa intru pe alte siteuri.
    Sorry, nu era pentru tine mesajul. Era pentru altcineva. Să se simtă.

9. #169 SP
    Stai linistit ca am glumit si eu, si ma uit si pe pagina clanului doar ca nu e trecuta acolo si componenta echipei care va juca sau nu am vazut eu

10. #170 SP
    guys , hai sa facem un schelet de team pt seara asta : kobayashi, cata 25 , reikkoo, alexcot, adiandrei 1, subsemnatul si consol3 (dk ajunge acasa in timp ) si bitza ca uber backup. ar tb sa facem 2 squad , 1 de 4 si al 2lea de 3 . eu am sa joc , sper !!! , pe defense , cu bots , si pe aer si pe jos. astept confirmarile deadmenilor de pe lista de morti si sa vedem cu ne impartim in squaduri.
    IMPORTANT NOTE : in continuare am probleme cu casca, nu aud nimic , deci , cu cate stabilim din timp mai multe detalii, cu atat mai putin voi fi pe langa ... sorry guys, nu stiu ce se intampla. pana acum nu m-a scos din joc, sa speram ca asa va fi si diseara. waiting on you guys ! dupa meciul asta poate ne bagam intr-un turnament.
    ps: i want to die by my dead men' side!!! verau sa joc cu vooooiii!

11. #171 SP
    Member Cata25's Avatar
    Confirm. Eu sunt mai bun pe atac.

12. #172 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    guys , hai sa facem un schelet de team pt seara asta : kobayashi, cata 25 , reikkoo, alexcot, adiandrei 1, subsemnatul si consol3 (dk ajunge acasa in timp ) si bitza ca uber backup. ar tb sa facem 2 squad , 1 de 4 si al 2lea de 3 . eu am sa joc , sper !!! , pe defense , cu bots , si pe aer si pe jos. astept confirmarile deadmenilor de pe lista de morti si sa vedem cu ne impartim in squaduri.
    Ei ma lasati pe langa, wuof? U need a deceased dead man walking around to bring chaos. O sa intru si eu sper pe la 23.00, daca nu sunt adunati toti cei 7 ma bag si eu la un pahar de gloante.

13. #173 SP
    Si eu sper sa intru cam pe la 10jumate asa
    Eu voi juca cu medicul ca si aseara . Srachi e bine sa fi pregatit ca nu se stie cine lipseste sau ce probleme vor aparea.

14. #174 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Poate ca e cam tarziu , dar mai puteti baga un om. :d Sa fim 13 nu joc rau !!

---------- Post added at 07:03 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------

???

15. #175 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Intru si eu in meciul din seara asta,dar sa imi ziceti cu cine sa fac squad si eu voi fi tactician.

16. #176 SP
    aseara am jucat un meci bun am castigat 2 misiuni, capture and hold pierdut la limita impotriva unor tipi a caror strategie a fost sa creeze haos si sa intimideze, dar ne-am tinut bine chiar si asa si am luptat pana la capat, important e ca am vazut cum nu vrem sa jucam, totul a fost la limita pe o harta relativ mica pt 14 jucatori (asa au ales ei). rise up DEAD MEN e un inceput bun, 1 win 1 loose pt un clan tanar. avem destule meciuri + turnamente ahead of us, i count on you! apreciez ca ieri ne-am adunat 10 din 12 it was nice and fun! la cat mai multe!

17. #177 SP
    Member slabunator's Avatar
    Enthusiasm is in the air! Imi place atmosfera din cadrul clanului, pareti destinsi

ps: sunt jackrayed de aseara .

18. #178 SP
    13th Dead Man poll: am tot primit requests pt un nou membru in clan. vreau ca al 13-lea razboinic sa fie primit in clan de toiti nu numai de mine. propun sa votati alegerea voastra. candidati: st3ex, Dj_Alex, agent4ever. au o saptamana la dispozitie sa joace cu noi si sa ne convinga ca vor sa faca parte din DM-C. nu tinem cont de rank. DEAD MEN hve a choice.

19. #179 SP
    Member Cata25's Avatar
    Păi să facem azi server și să se conecteze și ei cu noi, să-i vedem �n acțiune.

20. #180 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Eu zic agent4ever,a mai jucat si cu noi atunci cand jucam inainte de meciuri si juca destul de bine.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 9 of 84 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 19 59 ... LastLast