interesant ar fi de stiut cati dintre cei care se bat cu pumnul in piept de aici au windowsul si soft-urile originale, musica doar pe cd-uri originale sau descarcata legal si idem si cu filmele...
interesant ar fi de stiut cati dintre cei care se bat cu pumnul in piept de aici au windowsul si soft-urile originale, musica doar pe cd-uri originale sau descarcata legal si idem si cu filmele...
crezi ca moare Gates de foame? era vorba de jocurile pentru console aici, despre asta vorbim
Foarte bun threadul...
Poate convinge useri care vor sa isi modeze consola sa nu o mai faca, sau daca o sa o faca sa gandeasca de 10 ori inainte.
am consola nemodata. pentru multiplayer si din comoditate. oricum la cat ma joc eu... sa lasam pirateria pentru calculator![]()
De apreciat gestul pe care il faci, de la acea mentalitate de a-i convinge si pe altii sa-si modeze consolele, in timp am ajuns sa recomand nemodarea consolelor. Eu inca posed acest viciu-tampesc, desi constientizez ca modarea iti scade substantial din experienta pe care o ofera un joc, cu rusine marturisesc ca eu inca fac parte din acea categorie de oameni care trage industria in jos, acele uscaciuni ale padurii.
Scuza mea penibila ar fi comoditatea probabil, este mai comod sa ai un joc in 30 de minute DAR in acelasi timp intervine rutina, in 80% din cazuri mi se intampla sa aprind consola, intru intr-un joc, ies dupa 2 minute de gameplay, incerc inca 2 si asa nu reusesc sa ma joc mai mult de 20 de minute, depasesc situatia asta doar in unele cazuri rare(fc3, hitman...)....si asa cand tu zici ca economisesti sau esti mai smecher decat cei ce dau banii pe jocuri, uite ca e tocmai invers, tu pici in plasa, cand ai o lista cu ~100 de jocuri te plictisesti instant, jocurile ajung sa nu-ti mai placa dar daca te joci 1 la o luna fara indoiala treaba va sta cu totul altfel, m-am intalnit zilele trecute cu un tip sa-i vand un joc, tipul a batut jumatate din Bucuresti sa ia un joc pe care eu nici macar nu am avut curiotatea sa il incerc, se vedea dupa el ca o sa il devoreze si o sa se bucure la maxim de el, lucru care mie mi se intampla extrem de rar...
Imi doresc din adancul pasiunii pentru gaming ca generatia urmatoarea sa nu mai aiba vreo vulnerabilitate.
In concluzie, victima unui viol e si ea vinovata ca s-a �mbrăcat prea indecent![]()
Se poate evita pirateria daca urmezi modelul blizzard (diablo3) si atunci o sa fie ft multe persoane nemulţumite. Cei de la Micro$oft nu s-au complicat prea tare cu creşterea securităţii pt ca au vrut sa fie lider la nr de console v�ndute
Bine pirateria aici are mai multe explicatii. In primul rand este dreptul fiecaruia sa faca ce vrea cu consola lui. Atat timp cat o foloseste numai in interes propriu, nu face reclama si nu distribuie mai departe materialele piratate. Pirateria reprezinta defapt reproducerea si comercializarea neautorizata in cazul nostru a jocurilor. Ok dar acum o persoana care da 1200 RON pe o consola cred ca poate sa-si cumpere un joc sau doua pe luna. Parerea mea e ca nu trebuie mai mult. Daca ai mai multe te plictisesti mai repede. Am vazut mai sus ca unuii si-au modat consola din comoditate. Si eu am avut o consola modata si nu a fost asa de "comod". Sa faci servere intre pc si consola, sa dl jocuri, sa cauti eboot si multe altele. Mai comod este cand te duci la un magazin ai cumparat jocul il bagi in consola si te joci. Altii se plang de pretul jocurilor. Da, acum doi trei ani pretul era destul de mare. Acum si la noi au scazut considerabil, iar lumea trebuie sa inteleaga ca nici gratis nu se pot da.
Nici eu nu sunt un crai in ceea ce priveste achizitionarea softurilor (cu ps3-ul sta altfel treaba) dar totusi nu inteleg o chestie din ce ai zis tu. Daca fur un televizor dintr-un magazin si il folosesc doar eu, acasa, atunci e ok ? Sau sa fiu si mai explicit....daca fur curent electric de la stalp, casa e a mea, masina de spalat e a mea....se considera infractiune doar daca ii dau si vecinului? Intotdeauna vor exista discutiile astea si pun pariu ca marea majoritate dintre cei care au scris aici si s-au batut cu pumnul in piept au cate ceva fara licenta in calculator. Discutia asta a plecat de la o chestie relativ simpla si a divagat intr-un subiect arhi cunoscut care s-a discutat de cand au aparut forumurile.
In concluzie ideea este extrem de simpla din punctul meu de vedere....
*modezi consola - ai o tona de jocuri, dar asta iti scade dorinta de a termina jocurile (se include aici si MP unde la multe jocuri este esenta)
*lasi consola nemodata - iti cumperi jocurile, dar ca orice lucru cumparat, nu iti permiti sa il iei si sa il lasi pe un raft fara sa il folosesti, ai parte de unele avantaje gen MP, update-uri, rezolvari de bug-uri, etc
Acum bineinteles ca mesajul asta o sa dea drumul la un set de pareri pro si contra, dar nu prea imi pasa. Parerea mea....hac !
Nici eu nu mi-am modat consola.
Nu am dat bani multi pe consola pentru ca mi-am luat-o sh, am cautat una mai ieftina desi luasem in calcul si una noua din magazin dar am zis ca mai bine diferenta o investesc in jocuri. Am cautat una nemodata ca sa pot beneficia de toate avantajele consolei. Nu am vrut sa intampin aceleasi probleme ca pe PC, cu crackuri si alte porcarii, merge - nu merge etc. Deci si din comoditate si lipsa de stres am preferat sa cumpar jocuri.
Am consola de nici 2 luni, am tot colindat magazinele in cautare de jocuri si in afara de noile aparitii care intradevar sunt scumpe la inceput am gasit si destule oferte la jocuri mai noi sau mai vechi. Mi-am luat FIFA 12 la oferta la 50lei de la Altex si ceva jocuri la 30lei, pot sa zic ca a fost o super oferta. Asadar daca vrei jocuri ieftine gasesti destule noi sigilate sau sh, prin magazine sau chiar aici pe forum. Si am mai observat ceva daca chiar iti place un joc dai si 200lei pe el, eu unu as da. Imi place seria de la Assassins Creed, am terminat 1 si 2 iar momentan joc Brotherhood, o sa caut Revelations si probabil ca 3-ul o sa il iau nou pentru ca am vazut destule oferte sigilate.
Tin sa confirm si eu spusele altor useri de pe forum, in cazul piratarii ai acces la multe jocuri si probabil avand asa multe esti nehotarat si nu ajungi sa termini vreunu. Eu unu pe pc nu prea mai am jocuri in calculator din cauza asta si in general joc doar jocuri de strategie. In concluzie nu cred ca te costa o avere daca cumperi 1,2 sau 3 jocuri pe luna depinde de ritmul de joc si timpul alocat jocului. Oferte sunt destule si chiar la preturi modice.
Ok am inteles si punctul tau de vedere. Intr-o oarecare masura ai dreptate, dar prin exemplele date doar partial. In primul rand cand ai dl un joc ps3 ai acces doar la singleplayer si atat! Nu te folosesti la maxim de joc, (avantaje gen MP, update-uri, rezolvari de bug-uri, etc). Hai sa facem putin diferenta. Cum ai zis si tu ne cam indepartam de la subiectul principal asa ca eu ma opresc aici![]()
Bookmarks