Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Ati cumpara FragFX v2 la 290 lei oficial?

Voters
135. You may not vote on this poll
  • Da

39 28.89%
  • Nu

61 45.19%
  • Nu ma intereseaza

35 25.93%
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 41 to 60 of 77

Thread: Oficial FragFX v2 in Romania. Ati cumpara?

1. #41 SP
    Member justamodel's Avatar
    3-d shopu cam neseriosi, acuma au, acuma n`au. Il iau de la webpredator zice ca il primeste saptamana viitoare. Back to topic v2 pare mult imbunatatita estetic si ca performanta. Chiar daca nu`i 100% ca si mausu de pc e ceva in plus, pur si simplu nu ma pot obisnui cu maneta pe 3d shootere. Cheat nu e, doar imbunatateste experienta e ca si cum ai juca alt joc, la fel ca si G25 cu Gran Turismo. Simply you must have it.

2. #42 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar

Lightbulb

diseara voi putea sa il testez si sa postez cateva impresii referitoare la v2.
    Attached Images Attached Images 06042009263.jpg 06042009262.jpg

3. #43 SP
    Senior Member huber's Avatar
    mai putin o sa apara controllere pentru fiecare tip de joc. cat depsre FragFX nu cred ca l-as cumpara , e prea scump.

4. #44 SP
    Junior Member Vladutz20's Avatar
    Am votat nu deoarece eu fiind fan al fps si al adventure consider ca fpsurile sunt JUST for PC. Experienta adevarata a fpsurilor este pe pc. Am incercat diverse shootere pe ps3 si m-a lasat extrem de rece experienta

5. #45 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Vladutz20 View Post
    Am votat nu deoarece eu fiind fan al fps si al adventure consider ca fpsurile sunt JUST for PC. Experienta adevarata a fpsurilor este pe pc. Am incercat diverse shootere pe ps3 si m-a lasat extrem de rece experienta
    Asa gandeam si eu pana am jucat KILLZONE 2

6. #46 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by Vladutz20 View Post
    adica cum sunt doar pt pc?
    daca iei de exemplu mouse si tastatura si le conectezi la ps3 si joci Unreal Tournament 3 nu e tot una ca pe PC? ba e chiar mai bine ca merge perfect fara sa ai nevoie de dotari extra ca la PC.
    Si acum ca este "scula" asta in discutie, e clar ca vei putea juca si pe consola shootere daca iubesti asa mult "soarecii".

7. #47 SP

Exclamation

cum am promis am revenit dupa ce am testat jucaria acasa.

din pacate nu am testat si v1 sa pot face o comparatie cu acesta.

cred ca totusi la design nu au schimbat nimic cu exceptia ca acel suport pt a tine controllerul stanga a fost scos. are un selector de sensitivity pe laterala de la 1-10 (tip potentiometru)
    mouse-ul este mic si foarte usor, butoanele din laterala destul de incomod dispuse pentru a utiliza degetul mare.

jocuri testate au fost : Portal, Resistance 2, Army of Two si Uncharted.

La Resistance 2 totul ok. am reglat sensitivitatea din selector fara a intra in meniul jocului. a mers ok.

Portal: sensitivitatea din selector la maxim si inca nu era ok. data si din meniu la jumatate ceea ce personal mi s-a parut aberant, dupa care a fost satisfacator.

Army of Two si Uncharted - NO COMMENT. nu are nici o treaba cu astfel de jocuri. functioneaza dar practic nu il poti folosi.

Pe o scara de la 1 la 10, il cotez la 6 cu indulgenta.

puteau sa faca mouse-ul mai robust, mai greu si mai usor de folosit din laterala.
    controlerul stanga putea fi si el mai greu pentru ca ai senzatia ca tii o napolitana in mana. dezavantajul total este ca personal joc intins in pat si este incomod sa am asa ceva langa mine, iar la birou nu ma incanta ideea de a juca (pe PC nu ma joc).

Clar se preteaza strict la FPS atat timp cat exista compatibilitate full. cu siguranta vor fi update-uri de FW pt compatibilitatea cu jocurile noi care vor iesi.

Din ce am mai observat, daca joci FPS pe sensitivitate mica (cazul meu) este foarte usor sa joci cu controlerul. cei care nu se pot obisnui ma gandesc ca sunt jucatori cu sensitivitate mare si ar fi bine sa incerce sa caute setarea corecta pt ei.

In concluzie chiar daca am votat DA, raspunsul meu este NU. Personal nu as cumpara asa ceva.

la test a participat si fiul meu care initial a fost foarte incantat. dar a venit foarte repede cu el la mine sa il strang ca nu ii place si ca se descurca foarte bine cu controlerul consolei.

Sper ca am putut fi de ajutor (nu ma pricep la reviews) sa va puteti face o parere despre acest V2.

Happy Gaming

8. #48 SP
    Member cristian77's Avatar
    exact ce banuiam...multumim frumos de micul review stimabile!

9. #49 SP
    pentru doritorii care vor sa testeze putem sa facem un morning meeting sambata 10-12.

singura cerinta este sa se stranga macar 10 oameni sa nu ma car cu sculele de acasa degeaba.
    puteti veni cu ce joc doriti sau sa imi spuneti ce sa aduc (KZ2 nu am ).

locatia este in zona metrou Grivitei.

astept inscrieri pana vineri seara

cheers

10. #50 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    daca o sa am posibilitatea sa il testez o sa il cumpar...daca voi fi multumit...daca nu..o sa incerc totusi sa ma obisnuiesc cu controllerul...aproape termin bioshockul si m-am descurcat

11. #51 SP
    Tu l-ai cumparat sau l-ai primit in probe?

12. #52 SP
    este sample si cum nu le am cu reviews, macar atat pot face. sa dau posibilitatea sa puteti incerca

13. #53 SP
    Senior Member mentorica's Avatar

Wink

Quote Originally Posted by BoDoPSX View Post
    pentru doritorii care vor sa testeze putem sa facem un morning meeting sambata 10-12.

singura cerinta este sa se stranga macar 10 oameni sa nu ma car cu sculele de acasa degeaba.
    puteti veni cu ce joc doriti sau sa imi spuneti ce sa aduc (KZ2 nu am ).

locatia este in zona metrou Grivitei.

astept inscrieri pana vineri seara

cheers
    Count me in aduc eu Killzone 2.

14. #54 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Multumim pentru echidistanta BoDoPSX. Rar gasesti un distribuitor al unui produs care sa fie cinstit in ceea ce priveste performantele produsului sau. Pe de alta parte sunt sigur ca vor exista destui doritori... de obicei acele persoane care nu se pot impaca cu gamepadul la FPS-uri oricat ar incerca. Pentru ei, probabil FragFX e un lucru bun. Lucru rau pentru ceilalti, care se mira de ce iau headshot dupa headshot in multiplayer

15. #55 SP
    multumesc de aprecieri MonKy sper sa se stranga macar 10 oameni sa se joace putin cu jucaria. stiu ca este o ora la care si eu nu ies nici sa ma pici dar mai mult de atat nu am putut face

astept doritorii sa se inscrie chiar daca nu agreaza fragul macar din curiozitate. 2 ore facem un test la oala am 2 bucati deci merge si un split-screen

16. #56 SP
    Member justamodel's Avatar
    "pe PC nu ma joc"
    Pai atunci cu ce`l compari?

17. #57 SP
    A jucat la viata lui,are destula experienta ca si gamer ca sa-si poata da cu parerea banuiesc
    SI compara cu feeling-ul de mouse pe PC,pe care nu il folosesti doar in games

18. #58 SP
    multumesc cristian77

la cati ani detin, da pot spune ca am jucat mult. acea paranteza era referitoare la statul la birou. prefer sa stau in pat intins sa ma joc (la consola normal )

comparatie nu fac cu PC pt ca nu am dece. e un gadget de consola si comparatia e strict legata de consola. te inteleg ca ai avut ghinion sa nu te serveasca 3D dar sincer nici nu au cum (la ce conditii au producatorii nu e de mirare)

cheers

ps: se pare ca nu sunt doritori sa testeze jucaria :d too bad

19. #59 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Fa si tu niste poze mai calitative

LE : hai ca vin eu ... iau si aparatul , sa-i pozez plasticul.

20. #60 SP
    Member cloud's Avatar
    as fi eu, dar sambata lucrez incepand cu ora 9.30 pana la 13.30 chiar daca sunt aproximativ in zona (adica 1 mai - chitila).

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast