Nu as cumpara pt. ca nu vad cum as putea sa ma joc in pat si cu firele de la mouse... chiar si wireless, doar un sistem cum este la Logitech MX Air m-ar putea multumi. Dar, maybe it's just me...
Personal folosesc joystick-ul de PlayStation de ~ 10 ani de zile, mi se pare cel mai ergonomic dintre toate pe care am pus mana pana acum si ma descurc ff bine cu el in majoritatea jocurilor. Nu ma dau in vant dupa chestii 3rd party deci am votat NU.![]()
BoDoPSX - parca chiar tu mi-ai zis ca este o mizerie ?! ...
legat de v1 atunci cand mai intrebat da, cititind peste tot ca este asa. din fericire voi putea intra in posesia unei bucati v2 pentru a putea testa si voi reveni cu mai multe detalii la momentul potrivit
foarte posibil si cu o surpriza placuta pt comunitate (sper eu), dar pana nu imi soseste nu pot da mai multe detalii
cheers
Acest FragFx, nu poate fi considerat "cheat", din moment ce jocurile sunt in asa fel concepute/gandite ca sa fie jucate cu controlerul? Mi se pare un avantaj imens in shootere sa joci cu mouse in timp ce oponentul tau se chinuie, sa zicem, cu un controler.
Mi se pare o prostie , consolele trebuie sa pastreze traditia de avea un gamepad nu sa aibe mouse cu tastatura gen acest ps3 gadget . De asta exista PC si console . Si in plus este cam scump daca pretul va fi 280-300 ron .
P.S am votat "nu".![]()
Da, e un fel de cheating...
Anyway, eu unul mi-as lua o asemenea jucarie, insa numai pentru FPS-uri... Insa cum nu sunt mare fan al acestui tip de joc, nu cred ca o sa-mi iau asa ceva. Eu am MaxShooter, o jucarie asemanatoare pentru PS2, si credeti-ma, e o diferenta destul de mare. Adica e intr-adevar, mult mai confortabil pentru un FPS...
L`am comandat. Sper sa ajunga pe marti, impresii ve`ti avea atunci. Pt cei interesati FragFX v.2 pentru Playstation 3 - NEW!!! - 3D-SHOP
Dar astia il au deja, ca la iei pe sait apare expresia "precomandati"?!Pt cei interesati FragFX v.2 pentru Playstation 3 - NEW!!! - 3D-SHOP
Sau au uitat sa faca update la pagina?![]()
nu stiu de ce li se pare multora ori o prostie ori un fel de cheat.
in schimb nici unul nu zice nimic cand e vorba de un Fighting Stick de exemplu.
Acel accesoriu e dedicat jocurilor de fighting, la fel si acesta de fata este dedicat shooterelor, care nu stiu cum se face dar sunt mult mai multe la numar ca fighting games.
Dude, come on! Street fighter 4 fara Fighting Stick este practic imposibil. Nu am jucat sf4 dar am jucat turbo hd si imi venea sa-mi smulg parul din cap cu controlerul.
Am zis cheat, pentru ca majoritatea jucatorilor de fps pe cons nu au sau nu vor cumpara asa ceva. Daca ar fi ceva standard, de care sa se bucure toti jucatorii, nu as fi zis nimic.
Oricum daca prinde "treaba" pe la noi, ma gandesc ca mi-as lua si eu, asa, sa nu raman in urma.
SF4 se poate juca si cu sixaxis, la fel ca si shooterele.
Nici fighting sitck-ul nu e ceva standard, de care se pot bucura toti jucatorii.
Eu unu sunt pentru libertatea de joc pe care ti-o ofera controllerul de consola, dar sunt deschis si la alte gadget-uri care iti pot imbunatati placerea de a juca.
Nu prea ma lasa inima sa abuzez de sixaxis jucand sf4, sti si tu cum trebuie executate miscarile alea, in plus ma gandesc ca multi au aceeasi parere, vezi jucatorii profesionisti de sf4, toti folosesc fighting stick. Asta e motivul pentru care il vad ca pe un accestoriu standard.
Anyway, inteleg unde bati, nu stiu ce sa zic, asa il vad eu.
Putem duce mai departe lista accesoriilor "cheat": volanele pentru jocurile cu masini, joystickurile pentru simulatoarele de avioane...etc. Consider ca orice accesoriu care este bine realizat si optimizat pentru un tip de joc sa fie binevenit. Sanatosi sa fim si sa avem noi clientii de unde alege cand ne dorim cate ceva
Eu unul pana nu pun mana pe v2 sunt putin indoit dupa "esecul" mai mare sau mai mic cu prima versiune.
astept cu interes parerile si review-urile a 2-3 "pionieri" care se vor risca si vor lua acest controler,poate poate...
cheat nu cred ca e,daca ar fi fost asa,era interzis da catre Sony
Eu unul de riscat chiar o sa ma risc, vreau shuter cu mouse, clar asta!!!
Tot ce ma ingrijoreaza la sculita e faptul sa nu fie mare scofala fata de v.1, ca atunci chiar n-am facut o mare afacere...
dupa cateva reviewuri pe aici o sa ma hotarasc daca il iau sau nu..in mare e un mare DA
am inceput sa ma descurc bine cu controller-ul la shootere deci nu ma intereseaza... but nice toy !
Bookmarks