Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 11 of 37 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 721

Thread: MAG - Massive Action Game

1. #201 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Bun. revin cu o intrebare. Se poate da share la beta? Am primit pe e-mail cod pt. beta si am sa creez un cont PSN nou ca sa-l downloadeze si altii. Intreb pt. ca din cate imi amintesc, la uncharted se putea juca decat o singura persoana. Urmatorii 4 care posteaza dupa mine (unul este deja rezervat pt. cineva) or sa primeasca acces pt. download. Beta-ul se termina pe 20 luna asta.

2. #202 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Daca merge as vrea si eu Betaul. Thanks

3. #203 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Vreau si eu cod pt beta.

4. #204 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    Bun. revin cu o intrebare. Se poate da share la beta? Am primit pe e-mail cod pt. beta si am sa creez un cont PSN nou ca sa-l downloadeze si altii. Intreb pt. ca din cate imi amintesc, la uncharted se putea juca decat o singura persoana. Urmatorii 4 care posteaza dupa mine (unul este deja rezervat pt. cineva) or sa primeasca acces pt. download. Beta-ul se termina pe 20 luna asta.
    Beta-urile merg pe o alta consola doar dupa un interval de 24 de ore de cand a fost jucat pe consola initiala. Asa ca daca vrei sa shareuiesti contul ar fi bine sa organizezi si un program de joc astfel incat sa nu se suprapuna 2 jucatori in acest interval de timp.

5. #205 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Mda. Asta scrie si in e-mail. Am vazut mai tarziu. Asta e. Codul se duce catre erik95 sa-i dea el redeem, pt. ca el a fost urmatorul dupa mine. Daca doreste sa-l share-uiasca cu altii si sa organizeze program de joc, e treaba lui

6. #206 SP
    Member Dante's Avatar
    daca se mai poate as vrea si eu un cod beta.thx

le: a ok ma retrag, n-o sa fie timp si pt asta, vine si BBC2 beta

7. #207 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    As vrea si eu un cod daca e posibil. Multumesc anticipat

8. #208 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Duminica/Luni il pun la share.
    Am jucat 2 meciuri. Pana acum mi se pare mult prea haotic, dar nu am avut lag deloc, cea ce e un lucru foarte bun avand in vedere numarul de jucatori de pe o harta.

9. #209 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Deci mai poate juca cineva in afara de erik95, Muthu Raoul, Dante si andrei1 ?

10. #210 SP
    Member Dante's Avatar
    eu nu vreau key-ul, am de jucat mw2 si pe 19 incepe beta la bad company 2

11. #211 SP
    Member maweryck's Avatar
    poate ajuta pe cineva : ShopTo.Net - MAG Massive Action Game Including MAG Beta Trial Code Pre Orders Only - Sony Playstation 3 (PS3)

Tot astept dupa MW2 de la web si n-aveam ce sa joc ...pacat ca nu am aflat de vineri de oferta de la shopto

Ce greu merge downloadul ...

12. #212 SP
    Senior Member Nash's Avatar

13. #213 SP
    Member maweryck's Avatar
    am jucat intensiv MAG in ultimele zile , in asteptarea lui MW2 . Nu pot sa spun decat ca este highly addictive si mi se pare surprinzator de bun ...mai ales pt un beta . Asta e cel putzin parerea mea . Ce am jucat eu cred ca este un beta special pt cei cu precomenzi . Nu am avut probleme de lag ...erori sau mai stiu eu ce ...iar jocul pare destul de finisat pana acum

14. #214 SP
    Senior Member Nash's Avatar

15. #215 SP
    News: MAG beta key giveaway - ComputerAndVideoGames.com

Va faceti cont si apoi va luati beta-key-ul

16. #216 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Pacat ca BETA ul se va sfarsi pe 4 Decembrie.

17. #217 SP

18. #218 SP
    Junior Member unbody's Avatar
    are cineva vreun cod beta sa-mi dea si mie?ca s-au terminat pe ComputerAndVideoGames.com

19. #219 SP
    Member Painkiller's Avatar
    mda, eu cam stramb din nas dupa ce am jucat. nu prea e feeling ca sunt 256 de jucatori. nici grafica n-are, nici sunet n-are. e o copie de battlefield care a vrut sa intreaca resistance 2 la numarul de jucatori, dar nu prea le-a iesit.

20. #220 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by Painkiller View Post
    mda, eu cam stramb din nas dupa ce am jucat. nu prea e feeling ca sunt 256 de jucatori. nici grafica n-are, nici sunet n-are. e o copie de battlefield care a vrut sa intreaca resistance 2 la numarul de jucatori, dar nu prea le-a iesit.
    Nu stiu ce beta ai jucat tu ....dar mie nu mi se pare ca vb de acelasi joc .....sau poate pur si simplu gusturile nu se discuta . Eu abia astept sa apara

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 37 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast