Ce bine daca se ocupa Zipper si de Confrontation cum era normal sa fie...poate avem noroc sa scapam de ulcer la urmatorul SOCOM.
focus diseara we're...going in?
Ce bine daca se ocupa Zipper si de Confrontation cum era normal sa fie...poate avem noroc sa scapam de ulcer la urmatorul SOCOM.
focus diseara we're...going in?
am jucat aseara cu vagabone,greyhound,renegade si focus si a fost super iar nustiu daca mi se pare mie sau nu dar sunt foarte multi sniperi si poti muri repede si de aceea m-am facut si eu sniper si pot sa spun ca daca stii sa il joci bine faci destule kills
sniper? ai incercat sa faci snipe cu arma de la heavy? are o acuratete de la zbori capete la baieti de la 10km!
Din cat am jucat nu pot sa spun ca sunt impresionat, si aici ma refer la aspectul lui..meniul arata ca a unu joc din anii 2000, sunetele sunt prea putine si fara diversitate ex cel de la explozii - suna fix lafel indiferent de unde explodeaza grenadele sau raketele si cand ai 256 de oameni care arunca grenade in stanga si in dreapta de vine stresant :-|
sa nu mai vorbesc de sistemul de match-up de nu inteleg nimic din el
---------- Post added 22-09-2009 at 11:36 PM ----------
devine*
ms mult<cam tarziu am trimis mes dar cred ca e numai pt US.
---------- Post added 23-09-2009 at 04:59 PM ----------
asa arata jocu??
YouTube - MAG HD Gameplay Video
Am prins si eu la Playstation BETA : MAG™: You’ve been recruited into the MAG beta
Ne vedem online
cine nu vreasi pe asta am ratat-o
N4G.com : N4G MAG Beta Code Contest
3 concursuri inscrise si nici un code.Cei care jucati beta acuma pana la urma se merica luat?
da se merita destul de fun mai ales acuma ca s-a deschis modul de 128 vs 128 e unpic haotic dar e fun
wooow cand credeam ca nu voi primii un beta code...primisi un mail pe la 5dim ca sunt invitat sa jok MAG)
Deci intre ce ore se poate juca MAG(in romania)?![]()
deci joaca cineva diseara?
---------- Post added 30-09-2009 at 03:01 PM ----------
dau beta code pt zombie apocalypse.Pm cine vrea BETA codul
![]()
Bookmarks