Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 13 of 37 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 721

Thread: MAG - Massive Action Game

1. #241 SP
    Senior Member Nash's Avatar

2. #242 SP
    Member televizor's Avatar
    S-a dat cineva prin beta? Eu ma bag acum

3. #243 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Am incercat eu ieri. Imi tot da disconnect 3:4, 12:4 (habar n-am ce inseamna). Asa ca l-am sters

4. #244 SP
    Teraflops Graft's Avatar
    A fost o perioada scurta in care se tot deconecta (erori de genul 11:1 / 12:4), asta inainte de ora 24, insa am mai instistat dupa ora respectiva si a mers.

Am jucat o singura partida in echipa S.V.E.R, se misca relativ bine. Nu am reusist sa fac training, am fost nevoit sa intru direct in paine si a fost putin ciudat la inceput deoarece nu stiam cu ce se mananca fiecare arma, etc.

Daca se formeaza vreun clan or something, count me in.

5. #245 SP
    Member justamodel's Avatar
    Merge bine.

6. #246 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Si eu am avut aceeasi eroare mai devreme , dar acum merge . E destul de fain jocul , dar sincer eu nu vad sa fie 128 v 128 pe harta .

P.S : Snipers are taking the piss .

7. #247 SP
    Junior Member Jun1or's Avatar
    frumos jocul, trebuie cumparat

8. #248 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Deci nu inteleg mai deloc jocul.Cine are MACAR LEVEL 4 sa faca un clan pentru CG sau MAG Romania.

9. #249 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Slab de tot jocul....daca se vroia un joc in care jocu in echipa e un must....FAIL.Ce doamne iarta-ma domne sta un inamic langa unu si se uita cum ma omoara,imi iau un glont in dinte si din toti trecatorii nimeni nu da heal ( banuiesc ca se poate da heal odata ce ai optiunea bleed out ..daca nu se poate da heal atunci sorry ).Toti se duc in directii opuse....un counter-strike cu numaru de jucatori marit si cred ca aceiasi grafica

10. #250 SP
    Member maweryck's Avatar
    daca ai fi avut rabdare cu jocul ai fi vazut cum e si cu heal-ul

11. #251 SP
    M-am jucat aseara si azi cateva ore si primele impresii:

- Sunt probleme de conexiune, imi da erori de tot felul dar asta e scopul unui beta, de a face stress testing la servere. Partea buna e ca nu prea am vazut niciun pic de lag in cele cateva ore de joc.

- Training-ul era deschis dar nu se poate juca la el, presupun ca este available numai in full game. Sabotage parca era singurul deschis la inceput, care are 64 de jucatori. De la lev 10 se poate joina si pe alte moduri de joc, unul din ale suportant 256 (dominion parca).

- Armele parca sunt niste pocnitori, parca nu au putere si cu sistemu meu dat tare tot sunau ca niste pistoale cu capse

- Exista 2 chestii de healuit: healing kit si healing ... something. Cu una te healuiesti doar pe tine, cu alta si aliatii (e posibil sa fie nevoie si de un skill)

- Skill tree-ul e impresionant de mare, variat si cred ca acopera tot ce ati gasit in alte shootere. Totusi am deschis doar primele 3 sau 4 chestii de la primul tree si dot sight-ul (cum e in modern warfare) arata foarte urat (nici nu e dot, e ... crosshair sight)

- Foarte important:
    Fiecare factiune are armele ei. Am inceput cu Raven, care sunt un fel de high tech sau ceva si nu mi-au placut deloc armele si am reinceput cu SVER care sunt mai mult pe AK-uri si mai pe placul meu. Oricum armele sunt asemanatoare iar skillurile sunt identice la toate factiunile. Ca sa jucati impreuna cu prietenii trebuie SA FACETI PARTE DIN ACEEASI FACTIUNE. Deasemenea in beta nu sunt toate hartile deschise (cred) asa ca la RAVEN am vazut doar 2 harti (dintre care una se repeta in prostie, inca un motiv pt care am schimbat factiunea), la SVER am vazut inca una noua

- Grafica e la pamant pentru un joc de 2010, dar macar are o scuza cu nr de jucatori. Sunt alte jocuri care arata mult mai prost fara scuze de genul asta. De fapt, daca ma gandesc mai bine, nu-mi vine niciunul in minte acum.

- Partea care m-a deranjat cel mai mult este ca te spawnezi la 150 m de obiectiv si jumate din timpul unui meci il pierzi alergand pana la locul unde este actiunea. Pe unele harti mai ai parasuta spre sfarsitul misiunii si din cate am citit o sa fie si elicoptere de transport si sper ca va exista ceva de genul mobile spawn point (o grenada de spawn point ca la Killzone 2 sau spawn in jurul squad leader-ului).

Cu toate aste jocul pare destul de interesant, sunt curios in legatura cu celelalte skilluri si cum sunt bataliile alea massive. Daca va faceti clan sau ceva (nu am vazut optiunea in beta) ma bag si eu.

12. #252 SP
    Member maweryck's Avatar
    Nu stiu ce sa zic , observ ca eu sunt cam singurul care asteptam jocul asta . Eu am jucat un beta acum ceva vreme cu un cod primit de la shopto ca am facut precomanda la MAG .Era un closed beta sau ceva de genul asta . Stiu ca atunci l-am jucat in prostie pana mi-a sosit MW2 . N-am avut absolut nici o problema cu jocul , sa nu se conecteze ...sa am lag ....sau mai stiu eu ce .
    Eu cred ca jocul este totusi altceva , exact cum este o diferenta intre Killzone 2 si MW2 (se controleaza altfel , aimingul este altfel ...etc ...).
    Din punct de vedere al graficii nu mi s-a parut nimic extraordinar , nu m-a impresionat in nici un fel dar nu pot sa zic nici ca nu mi-a placut sau ca m-a zgariat pe ochi . Pana la urma " It's all about the gameplay " si pt mine devenise destul de addictive .
    Am jucat doar cu Valor ( mi se potriveau cel mai bine ) .
    O sa mai intru si eu acum putzin in beta sa vad daca imi mai place la fel de mult dupa ce am jucat betaul de la BBC2 si MW2 . Oricum mi-am anulat precomanda de pe shopto si o sa astept intai cateva review-uri innainte sa-l cumpar .Nu vreau sa-mi iau vreo teapa

13. #253 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Pana sa-l sterg am jucat aproape 15 minute, pe la 9 seara ca apoi imi dadea acele deconectari (3:4, 11:4) care m-au scos din sarite. Cel mai mult imi place cum se aud cei care vorbesc. Nu cred ca e vreun joc unde sa se auda asa de clar. M-am ghidat de cateva ori dupa ce ziceau baietii de acolo. Desi sunt un mare fan Bad Company si astept cu nerabdare partea a doua, cred ca o sa cumpar si MAG-ul. Nu stiu, e ceva cu el care ma atrage. Are acel je ne sais quoi.

14. #254 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    oare un jocul final vom putea avea mai mult de 1 caracter?

15. #255 SP
    Nu cred si sper ca nu. Din ce am vazut pun mare accent pe Shadow War-ul ala dintre armate si ar fi aiurea daca ai putea sa ai cate un caracter pt fiecare PMC. Plus ca am vazut ca este strans legat de user-ul PSN, asa ca nu cred.

M-am jucat mai mult azi si ma plictisesc din ce in ce mai mult de parcurgerea a 150 de m de fiecare data cand mor. Adaugati la asta si 15 sec in limbo mode, inainte de respawn si inteleg de ce unii zic ca tot MW2 e mai bun (chiar daca nu am jucat MW2 )

16. #256 SP
    Junior Member livon swonk's Avatar
    Idea-i de cooperare, de resuscitare, nu sa tot te plimbi pe harta. Daca faci asa, esti de partea pierzatoare, sau faci ceva prost.
    Oricum, inca comunitatea e in faza incipienta, si coordonarea e sublima, dar lispeste cu desavirsire. Adica tre sa ataci in 16 oameni o chestie aparata de 16 oameni, dupa care totul devine un 32 vs 32 da din cauza ca toata lumea fuge in lupta de cum a fost respawnat, in lupta propriu zisa sint 1/3 din trupe, restu fiind morti pe jos sau pe traseu. Ma rog, hai sa ne facem un clan, SVER ca-i est european ( in principiu). Ce zici televizor?
    AM facut un clan: CnsGmsSvrRo, tag CSR (Console games sver ro)
    PSN ID-ul meu: ithis
    intrati sa vedem ce iese

---------- Post added 06-01-2010 at 08:36 PM ----------

Lasati-va tag-ul aici sa va invit.
    (valabil doar azi, si pe perioada limitata, ca dupa aia-mi vine femeia acasa...)

17. #257 SP
    This content cannot currently be used on this system.
    This content will be available for use after 24 hours have passed from last time was used on another PS3� system.

Mirific, asa e oare la toate demo-urile jucate de pe acelasi cont ?

18. #258 SP
    Azi m-am facut lev 10 si m-am bagat intr-o lupta de 256 de jucatori.
    Uau, n-am mai vazut asa ceva, macel, nu altceva. Se schimba complet jocul in modul Domination (ala cu 256 players). Ai respawn mai mare sau mai mic in functie de niste variabile, vehicule, turete (foarte usor sa faci killuri cu astea), trebuie sa repari chestii. Sunt placut impresionat. O sa ma mai joc zilele astea (beta-ul tine pana pe 10 parca) sa ma decid daca mi-l iau sau nu.

19. #259 SP
    mai merge la cineva jocul ! la`u retras !? sau a cazut srv. ?

20. #260 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Cred ca s-a terminat pe 10.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 37 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast