Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 37 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast
Results 441 to 460 of 721

Thread: MAG - Massive Action Game

1. #441 SP
    Member Dante's Avatar
    nu headshot neaparat ci modul hardcore care era la mw2 si va fi la BC2. adica se moare din mai putine gloante ( de cele mai multe ori unul singur de la brau in sus), HUD limitat,nu mai vezi cate gloante mai ai, fara mini map.... etc

uite BC2 pe hardcore fara HUD, 1 shot sniper kill si asa mai departe

2. #442 SP
    Member justamodel's Avatar
    Eu zic ca modul normal de MAG e ca si modul hardcore de la MW.

3. #443 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    am reusit si eu azi sa il butonez vreo 2 ore (SVER).
    sunt incantat, mult peste asteptari, eu nu am jucat beta.
    la gameplay mi se pare stelar, raspunsul la comenzi e perfect, e superior si celui din COD (ma refer la promtitudinea executiei comenzii din momentul apasarii unui buton intr-un meci multiplayer).
    nici urma de lag nu am regasit si numarul mare de jucatori chiar iti da o senzatie puternica.
    chiar bun joc!

4. #444 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    in MAG mori foarte usor.eu zic ca un killcam era foarte util, avand in vedere ca am patit sa mor de 5 ori la rand din cauza la sniperi. atac2000 e cea mai buna arma parerea mea. poti sa o folosesti chiar si ca sniper cu "red-dot-ul" si unele imbunatatiri la stabilitate si recul. are cineva idee ce presupune skill=ul de increased health? cat se face viata - 120 -150. ? iar daca imi fac skill-ul pt medical kit, sa le pot umple viata 100% la cei semi-dead, imi da de 2x mai multe puncte sau tot 10xp iau pe o "inviere" ? multumesc.
    Modurile mele preferate sunt suppression si sabotage. celelalte mi se par mai putin antrenante.

5. #445 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    in MAG mori foarte usor.eu zic ca un killcam era foarte util, avand in vedere ca am patit sa mor de 5 ori la rand din cauza la sniperi. atac2000 e cea mai buna arma parerea mea. poti sa o folosesti chiar si ca sniper cu "red-dot-ul" si unele imbunatatiri la stabilitate si recul. are cineva idee ce presupune skill=ul de increased health? cat se face viata - 120 -150. ? iar daca imi fac skill-ul pt medical kit, sa le pot umple viata 100% la cei semi-dead, imi da de 2x mai multe puncte sau tot 10xp iau pe o "inviere" ? multumesc.
    Modurile mele preferate sunt suppression si sabotage. celelalte mi se par mai putin antrenante.

Increased healt face viata 120 e util te salveaza de sniperi ramai cu 5 la viata depinde si de armura de pe tine, iar pt medical kit nu iti dublu XP tot la fel , dar ajuti echipa mai mult, eu unul zic ca e util numai atunci cand joci cu prietenii, cand ai in party cam 6 sau 7 e util, revive cu 100% viata. Eu joc zi de zi si nu ma satur de el, desi mai am peste 10 jocuri de ps3 in raft care asteapta sa fie terminate... , am LVL 58 acum, nu stiu daca se trec la alta factiune, ca vad ca lumea are jocul, dar intra rar sa joace , nimeni nu joaca constant zi de zi...

6. #446 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    La sniper-kill iti arata zona de unde s-a tras. Tu vrei sa iti arate exact locul? La respawn, alege sniper si scaneaza zona sau avertizeaza-ti squad-ul.

7. #447 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Se poate schimba Clan Tagul?

8. #448 SP
    Member muski's Avatar
    Gata am facut lvl 60 cu RAVEN... , acum nu stiu ce sa fac daca sa astept oamenii sa faca si ei 60 sau sa ma mut..... , ca asa joc degeaba... + ca am numai de RAVEN in lista...

9. #449 SP
    S.V.E.R is your choise

10. #450 SP
    Member ramusg's Avatar
    Eu zic ca dupa ce facem mai multi lv 60 la Raven sa votam dar eu inclin spre Valor, parca au arme mult mai echilibrate. Jocul e f bun, nu mi-am schimbat parerea despre el, nu stiu de ce a primit note asa de mici, frustrari exista dar asta pt ca este un joc destul de complicat care te ambitioneaza si mai mult, daca era simplu ma plictiseam repede ca la MW2. Ma bucur ca l-am cumparat. E un joc in care esti obligat sa alegi bine strategia de joc, la domination e f important ca in echipe sa existe un echilibru intre doctori si ingineri, modurile de atac sau aparare sa nu fie facute la intamplare, un adevarat simulator de razbel, cand ploua cu obuze imi este pur si simplu "frica" sa scot capul din "cutie", superb.

11. #451 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Era misto daca jocul avea 256 player deathmatch. Fiecare pe cont propriu.

... sau are ?

12. #452 SP
    Member muski's Avatar
    Eu intru la VALOR, faceti si voi mai repede lvl..... , ca eu joc degeaba acum... e si recs la VALor si mawerick + ca mai termina si niste germani cu care joc mereu si intra si ei la VALOR, asa ca hai mai repede cu lvl-ul si ala.

13. #453 SP
    Member justamodel's Avatar
    Intra numa la VALOR ca asa headshoturi iti dau de te prind..

14. #454 SP
    Member faxiu's Avatar
    deci cand o sa intru diseara la ce factiune (sau ce-o fi aia) ma bag sa fiu sub obladuirea ta, coane muski?

15. #455 SP
    Junior Member Recs's Avatar
    Gata am facut veteran la Raven si SVER. Acuma am trecut la Valor. Cel mai important e ca am facut toate ribonurile. Cel mai greu a fost ala sa distrug 3 AAA intr-un meci. M-as baga sa-i fac platina dar medalia aia in care trebuie sa omori 1000 inamici cu rocket launcher-ul de la bunker turret mi se pare foarte aiurea.

16. #456 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by faxiu View Post
    deci cand o sa intru diseara la ce factiune (sau ce-o fi aia) ma bag sa fiu sub obladuirea ta, coane muski?

Ma anunti cand iti iei jocul si vorbim, ca momentam mai stau oleaca la RAVEN mai joc cu aia... , desi o sa gasesc si la VALOR cu cine sa joc, si pt. Recs e greu rau de facut platina la jocul asta, tre sa ai nervi de otel si + ca sa faci 1000 killuri cu aia tre intai sa ai noroc sa intrii la tureta , dupa care daca prinzi maxim vreo 10 killuri cu racheta de acolo intr-un meci...

17. #457 SP
    Avem DM-C si in MAG (s.v.e.r)

18. #458 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Intra numa la VALOR ca asa headshoturi iti dau de te prind..
    eu am aflat de ceva timp ca nu minte

19. #459 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    deci, la cine intru de maine?

20. #460 SP
    S.V.E.R!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 23 of 37 FirstFirst ... 13 21 22 23 24 25 33 ... LastLast