La lvl maxim se poate schimba factiunea, 60 parca era.
Ceva e putred in Danemarca.... In ultimul timp acest forum devine unul al comparatiilor repetitive, inutile si idioate - sa nu fiu prea aspru. Comparam Bayonetta cu Darksiders, Dante cu God of War 3, Battlefield cu Modern Warfare, acum vad Battlefield cu MAG desi nu stiu ce are p... cu prefectura dar in fine. Astept maine un thread comparativ cu linkuri catre riviuri de specialitate: Bioshock 2 vs Super Mario World.
Chiar nu puteti lua un joc bun asa cum ni-l dau developerii? De ce naiba stati toata ziua ca niste babe pensionate cautand cu penseta comparatii irelevante intre tot felul de tilturi? Sunteti gameri, atunci acceptati naibii titlurile asa cum va sunt oferite de developeri si jucati-le dar va implor nu mai aberati!! Pe de alta parte - in aria PS3 numai scandaluri si certuri de cateva saptamani bune. Cei care ma cunosc stiu ca sunt fanboy PS3 pana la moarte sau nu sunt fanboy deloc - sincer nu imi aduc acum aminte. Cu discutii constructive nu va puteti ocupa timpul? Poate v-au socat posturile mele prostesti si ironice din ultimele zile, dar doream sa va trezesc la realitate. Bineinteles ca unii boi le-au luat de bune si s-au simtit ofensati.
In acest sens, luati ca si exemplu threadul Mass Effect 2 - cei care considera aceasta afirmatie "fanboysta" trebuie sa isi faca un control serios la cap.
Rasko out!
Ca tot ai dat exemplu threadul Mass Effect, presupun ca sunt unul dintre acei boi pe care ii mentionezi. Nota 10 de la mine. Esti un "meseriash".
Recomandam threadul Mass Effect pentru bunul simt prezent acolo. Daca s-a inteles altceva imi cer scuze. Fac o mie de chestii deodata....
Si MAG unde e in discutzia asta ?
Am si eu o intrebare de noob ...in jocul asta cum castig bani (credits sau cum se numesc ) ? ca sa-mi cumpar arme si upgrade-uri noi ...
As long as it isn't you, makes it ok?
back on topic guys, please
---------- Post added 09-02-2010 at 02:24 PM ----------
La fiecare level-up primesti cate un punct, pentru skill tree. Iti recomand sa incepi cu heal si revive, upgrade-uri extrem de importante. Oricum dupa o perioada poti face respec points, daca nu esti happy de alegerile facute.
da , stiu de xp points , dar am crezut ca-mi trebuie si bani (800-1000C ) sau ceva de genul asta pt upgrade-uri la arme . N-am apucat sa ma uit prea mult prin joc sunt abia lvl 12
am cumparat si eu MAG. inca nu am jucat deloc.....e vreun clan romanesc , ceva ? cine mai joaca de aici?
SALUT BAIETI
Am un ps3 de 2 zile si singurul joc pe care il am e MAG
Va astept in joc
id: curieru
Rulzmaker e lider dar nu prea intra sa joace..... eu am jocul de 3 zile si am 21 de ore jucate, la inceput e destul de stresant pana te prinzi cum merge treaba pe harta mare , iti vine sa nu mai joci.. dar cu timpul te inveti si cu cat incepi sa cunosti jocul mai mult cu atat devinde din ce in ce mai adictive. Jocului ii trebuie acordata f f multa rabdare si nervi de otel in unele momente. Va astept in MAG, momentan sunt RAVEN.
Cosmine, ai luat jocul ? Bravo, marti imi vine si mie , sa-mi spui la ce adunatura de mercenari te-ai bagat, cred ca Raven, nu?
Pentru cei SVER nu irositi puncte pe AK-103, o arma greu de stapanit cu RoF mic, AG94 all the way.
Bookmarks