Da, in ultimul timp am observat tot mai multi low-level players in SVER, eu mai raman pana la 60, termin repede Valor si Raven si ma intorc pentru vesnicie la SVER.
Da, in ultimul timp am observat tot mai multi low-level players in SVER, eu mai raman pana la 60, termin repede Valor si Raven si ma intorc pentru vesnicie la SVER.
Se gaseste in magazine dar e scump , mult mai scump decat aici: Wbpredator Vand Jocuri PS3, XBOX 360, PSP (si accesorii) - Sigilate si Originale ! (1 2 3 ... Last Page)
Sunt ceva sfaturi pe thread, other than that...KEEP PUSHING FORWARD!
...and always flank![]()
Gata si cu Valor-ul, mi-a placut mai mult decat RAVEN , recomand, acum sunt la SVER am bagat in seara asta oleaca cu baietii si am lvl 15, maine fac 30 si apoi nu mai imi pasa de lvl si EXP,voi juca numai de TEAM SUPORT si FUN.
Probabil , nu stiu ce sa zic unde, ai vazut tu? O sa ma uit prin joc si iti zic, ai vazut pe net pe undeva sau........? Desi cred ca e posibil ca mai mereu iau rebon de revive TEAM HEALTH e meseria mea, imi place mult sa ajut team-ul si mai ales mor pe aia care vad ca ma duc spre ei cu siringa si isi dau blead..... , cele mai stupide faze astea sunt + ca apoi mi-o iau si eu din cauza lor![]()
Incepem sa ne inmultim la sver si asta ii bine, poate o sa avem constant oameni de un squad...ca de 2 nu imi permit sa visez, dar poate daca mai vine lume serioasa...cine stie.
A folosit cineva Electronics sa imi zica daca se merita cele 12 puncte (parca) sa le deblochezi + 1 slot de caciula?
Fiind incepator mergi pe assault rifles, deblocheaza a doua arma AG94+toate imbunatatirile aferente, athletics sa poti fugi mai mult, health 120, explosive resistance+improve knife swing, restul le alegi in functie de preferinte electronics, explosives etc. Oricum primele 4 puncte le bagi in medic+revive kit, pentru un level-up mult mai usor.
e foarte frumos MAG atunci cand e jucat in echipa. De multe ori parca sunt orbi coechipierii, stau langa tine si trag ca nebunii in loc sa iti dea un heal sa ii ajuti. recomand tuturor care joaca sa isi aleaga skill-ul de improved health pt ca e foarte folositor, precum si cele de rezistenta la explozii. totodata recomand si improvements-urile la medical kit, sa poti face full revive cuiva. Se castiga o groaza de puncte din heal. aseara am depasit si eu bariera celor 1000 puncte. pun si un screen mai jos.
Pentru ca tot zicea omuldinmultime ca nu se discuta tactici deloc, o sa deschid un subiect:
CARE E STRATEGIA DE ATAC CEA MAI POTRIVITA DUPA PAREREA VOASTRA? ( VORBIM DE SABOTAGE SI DE DOMINATION).
Eu sunt de parere ca o tactica foarte buna duce la castigarea f usor a unui meci de sabotage. de exemplu o strategie f buna presupune coordonarea celor 2 echipe care ataca obiectivul A. Toti ar trebui sa fie echipati cu smoke si frag grenades precum si cu medical kit. Dupa ce s-a plecat din spawning-point e bine sa se desparta cele doua echipe: una pe flancuri si una pe centru sau tot pe flanc. Foarte utile sunt smoke-urile. Se arunca smoke si frag in preajma punctului de cucerit si se ataca de una din echipe in forta dar nu se forteaza inaintarea. atat cat sa tina inamici ocupati si distrasi de la paza obiectvului. Acum intervine echipa de pe flancuri care lichideaza eventualii inamici ce nu au fost atrasi de pseudo-atacul principal si incearca sa securizeze unctul A. Chiar si daca sufera pierderi, avand multi medici e sansa mai mare ca ranitii sa primeasca heal si sa reintre in lupta. Totul se bazeaza totusi pe o buna comunicare si pe coordonarea echipelor. Astfel daca una din echipe isi joaca rolul de momeala, de a distrage atentia, iar alta sa ia prin invaluire si sa securizeze punctul, sansele de reusita sunt destul de mari. Punctul C poate fi cucerit , daca nu prin forta pura(tactica ruseasca - navalesc toti spre punctul C iar valul de soldati care nu se mai termina o sa reuseasca ori sa lase inamicii fara gloante ori sa strapunga apararea. Si aici e de preferat sa nu se atace prin acelasi punct ci prin 2 puncte , ca inamicii sa fie derutati.
In ceea ce priveste domination, de preferat la inceput e sa se incerce o patrundere cu masina de transport pana aproape de cooling tower, astfel , spawn point-ul sa fie aproape de locul luptei. Cu smoke granades poti sa tii la distanta eventualii sniperi si long range riffles, pt ca nu o sa mai vada , cateva frag-uri aruncate inainte au rolul de a curata zona intr-o prima faza, iar apoi si tunul masinii poate fi folosit cu succes la lichidarea inamicilor(mare grija sa nu o distruga- e de preferat sa fie cat de cat ferita-ajutati-va de relief, e util). se securizeaza turnul si dupa aia se impart echipele pe principalele puncte de acces inamice. foarte util sa tii o poarta sau o intrare e sa dai o grenada cu "mustar" inainte de ea, astfel inamicii sa fie fortati sa treaca prin perdeaua de gaz, ajungand slabiti in zona de lupta, sau chiar sa renunte sa mai intre prin gaz si sa ocoleasca, pierzand timp. cand distrugeti un bunker se poate aplica aceeasi tactica doar ca trebuie avuta mare grija la masina, deoarece turela bunker-ului are si rachete si se distruge usor. e important sa curatati toti inamicii de langa bunker, astfel sa nu poata beneficia de heal. cand cuceriti punctele finale, e important sa se utilizeze frag si smoke dupa ce sunt distruse portile, pt a tine inamicii in stare de confuzie. Se poate aplica atat la bunker cat si la securizarea punctelor finale tactica de la sabotage, unde o echipa are rolul de a tine inamicul ocupat iar alta se ocupa de punctul de cucerit. Teoria asta ce am prezentat-o e ceva utopic pana la urma. E greu sa coordonezi o echipa , ce sa mai spunem de doua. Dar pana la urma asta e si placerea jocului - lucrul in echipa nu goana dupa frag-uri.(nu frago) . bafta la jucat si astept parerile voastre
Strategia mea...pana acum..este sa il ascult pe omuldinmultime (padureci-Mob)..:
.. pe Kepzy..
.si pe ceilanti baieti de pe SVER..care m-au invatat sa mor cu demnitate..
..care prin vocea lor imi arata unde este vestul-estul....
..care au avut rabdarea cu un recrut mai puriu sa imi explice ce si cum sta treaba in fortele SVER (pantaloni rupti in fund) misto' expresia asta..
Foarte misto' aseara...am fost mai mult decat incantat de joc....
A fost foarte fain ieri, am povestit, ne-am distrat, dar am si luptat eficient, toata lumea heal, rez si push the **** forward! Chiar daca nu am castigat de fiecare data, am jucat bine mai ales cand am fost 4-5 romani.
Imi place cand nu imi racesc gura degeaba, cum patesc cu toti retardatii din squad-uri random.
O mica paranteza, daca reusiti sa folositi eficient SMG-u se super merita ca ii fff usor chiar si echipat cu supressor si reflex sight ii 700c in loc de 1200c cat ii AG-u cu toate puse.Se pot incarca multe chesti asa.
Dar pentru incepatori recomand totusi sa inceapa cu AR , nu recomand LMG deoarece ii pentru "baieti care iubesc baieti" ca sa nu zic mai urat.No ofence! Pentru cine foloseste, stiu ca ii ffff buna dar...ii pentru oameni care nu stiu sa ocheasca.
Ma duc sa arunc ceva in aer...revin cu pareri.
Incerc sa fac si eu rost de el acuma,poate ma alatur si eu la un mic razboi cu echipa CG,ca mi-ati facut ceva pofta tot citind mesaje pe aici.
![]()
Bookmarks