Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 37 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast
Results 481 to 500 of 721

Thread: MAG - Massive Action Game

1. #481 SP
    Junior Member lotoganja's Avatar
    jocul asta este prea mare pentru a o arde in mai multe clanuri de cativa jucatori (5-8). ar trebui toti romanii intr un singur clan. asa am putea sa ne organizam mult mai bine.problema e ca nu toti suntem aceasi factiune.

2. #482 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by lotoganja View Post
    jocul asta este prea mare pentru a o arde in mai multe clanuri de cativa jucatori (5-8). ar trebui toti romanii intr un singur clan. asa am putea sa ne organizam mult mai bine.problema e ca nu toti suntem aceasi factiune.

Cam asa e.... , fiecare cum apuca.... , eu sunt la VALOR de 2 zile si am deja lvl 32..... , ii prind pe cei care erau cu mine la RAVEN din urma , si ii astept la sver apoi.

3. #483 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    pana ajungeti la sver se termina razboiul lol haideti acuma direct in CGR

4. #484 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Long Live CGR! < Ca si membru cofondator, aprob acest mesaj .

5. #485 SP
    logic ar fi sa fim reaven toti (zic eu) datorita zonei (europa) , valor asiaticii iar sver americanii. acum asta e parerea mea ,nu stiu cati ar fi de acord cu mine.oricum daca se vrea cu adevarat o organizare ar trebui sa se faca un poll iar majoritatea sa voteze. oricum pe mine nu m ar incanta sa joc la sver datorita dominatiei lor generala la victorii ,as vrea sa ma zbat un pic pt victorie sa pot simti k m am chinuit sa castig k apoi sa ma pot bucura bine.

6. #486 SP
    Quote Originally Posted by lotoganja View Post
    logic ar fi sa fim reaven toti (zic eu) datorita zonei (europa) , valor asiaticii iar sver americanii. acum asta e parerea mea ,nu stiu cati ar fi de acord cu mine.oricum daca se vrea cu adevarat o organizare ar trebui sa se faca un poll iar majoritatea sa voteze. oricum pe mine nu m ar incanta sa joc la sver datorita dominatiei lor generala la victorii ,as vrea sa ma zbat un pic pt victorie sa pot simti k m am chinuit sa castig k apoi sa ma pot bucura bine.
    lol citeste inca umpic despre factiuni valor is americani, sver is asia-europa de est iar raven sunt compusi din austrieci si nemti. In mod normal nu ne-am incadra nicaieri. Eu inca nu stiu despre celalalte pmc-uri prea mult din moment ce am jucat doar SVER dar pot sa zic ca nu sunt asa usoare meciurile in special in modul sabotage.

Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Long Live CGR! < Ca si membru cofondator, aprob acest mesaj .
    that was so raywilliamjohnson

7. #487 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Am citit tot threadu asta si in afara de "io am deblocat ribbonu x" si "io am facut lvl 60 in 3 min" nu am vazut...dar despre ceva tactici de joc in echipa nu vb nimeni...sau voi va jucati numai sa faceti puncte?
    Pentru mine cel putin satisfactia intr-un joc din asta este cand castig, dupa ce am facut un meci d.p.d.v. tactic perfect si asa, ca si o consecinta la acest lucru, faci si puncte.Fara alte bullsh...-uri.
    Luati si cititi threadu asta cap-coada si dupa aia poate incepem sa vb de lucruri ca de ex.: care echipeaza smoke grenade/RPG si care se face medic (da medic! nu rez whore si/sau points whore).
    Ultimate MAG Guide - MAG - Discussion - PlayStation MAG
    PS: Primele 2 pagini is interesante in special a 2-a, pe prima is generalitati pentru incepatori care sincer sunt si ele foarte utile pentru acestia, le recomand, dar in rest doar comment-uri putin importante.
    Pe mine ma gasiti in fiecare zi in MAG cine ma are in lista stie ce zic...Sver probabil pe veci nu de alta da imi plac melodiile metal care merg cand bagi killstreak-uri.Nu ***-urile alea d'n'b de la raven.
    Every day it's a good day to die, for the brotherhood!

8. #488 SP
    Member muski's Avatar
    Padureci dupa ce termin cu VALOR intru si eu la SVER, cu RAVEN am terminat si acum la VALOR termin repede ..... (1544 puncte maxim facute intr-un meci ) , acum numai sa pot sa joc ca am PS3 FAT si am eroarea aia de la SONY , dupa care ne vedem la SVER + ca vor mai veni cativa, sper, ... cu care am jucat la raven , pe unii i-am prins din urma cu VALOR (nu prea joaca) si ei au ramas cam la acelasi nivel la RAVEN. Probabil daca mergea sa ma joc azi, aveam peste lvl 45 acum..... , ne vedem la SVER in curand.

9. #489 SP
    Member ramusg's Avatar
    S-a rezolvat cu reteaua, putem sa ne conectam.

10. #490 SP
    Quote Originally Posted by muski View Post
    (1544 puncte maxim facute intr-un meci )
    Tu esti ceva pui de zmeu, ia povesteste-i la unchiu" MoB cum faci tu atatea puncte intr-un meci?

11. #491 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by omudinmultime View Post
    Tu esti ceva pui de zmeu, ia povesteste-i la unchiu" MoB cum faci tu atatea puncte intr-un meci?
    Incearca sa stai in jurul obiectivului si vei lua FRAGO BONUS, cum vezi unu cu low hp dai heal mereu vei lua puncte (sa zicem ca mai are 20 la viata o sa iei 8 PUNCTE + inca 8 FRAGO BOUNS puncte), da revive in jurul obiectivului iei dintr-un foc 20 puncte(10+10) , arunca grenade de unde vin inamici in jurul obiectivului cu noroc poate iei vreo 3 sau 4 dintr-o grenada iei iar 30 , 40 puncte, 1544 pct am facut cand aparam(DOMINATION), si in majoritatea jocurilor cand esti pe defend faci cam peste 800, 900, 1000 puncte lejer.

De obicei joc pt puncte cand vad ca se descurca echipa, sau cand nu joc cu prietenii din lista cu care joc mai des, in rest trag mai mult pt. team, nu pun pret pe puncte ci pe teamplay.

12. #492 SP
    tactica e sa asculti de squad leader in cazul in care e unul capabil de post

13. #493 SP
    Va asteptam in SVER, si da teamwork-u ii baza, sunt de acord ca trebuie si un squad leader bun, tot secretul ii sa fie un squad echilibrat, sa aiba medici, ingineri, rpg-uri...si toata lumea sa asculte ce li se zice.

14. #494 SP
    Member cristian77's Avatar
    not a GOD,just ROCG old school
    lol

15. #495 SP
    are lumea lag sau imi merge mie super prost internetul?

16. #496 SP
    Member Dante's Avatar
    pe mine nu m-a prins gameplay-ul si il vand. voi fi prezent la BC2 in mare parte

17. #497 SP
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    not a GOD,just ROCG old school
    lol
    Noi suntem CGR Old school

18. #498 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Mobule... tiai luat pana la urma Medical Kit-ul?
    Apropo, dami te rog un pm cu mailul tau

19. #499 SP
    L-am luat, ca m-ati tot batut la cap cu el, dar amu incerc sa il incorporez in stilul meu de joc, anti-personal si anti-vehicle, de ex. medical kit si RPG, numai ca imi pierd asa grenazile, vreau sa vad daca nu ii mai rentabil deblocat improved healing, si direct, impoved rez, nu de alta dar rezu la jumate mi se pare o bataie de joc la adresa colegilor tai, pe maine ma dispera la maxim cand is rez. la jumate si mai tre sa consum o tura de med kit sa ma fac full health cand in timpul ala as putea da rez la alt coleg sau sa omor pe cineva.
    YouTube - wrath111377's Channel
    YouTube - wrath111377's Channel
    Genial si gameplay-u lui WRATH merita vazut chiar daca el ii valor.

20. #500 SP
    Member cristian77's Avatar
    Noi suntem CGR Old school
    Neamuri,pana la urma lol

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 37 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 ... LastLast