Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 37 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast
Results 521 to 540 of 721

Thread: MAG - Massive Action Game

1. #521 SP
    Member ramusg's Avatar
    Asa e, cand ii vad pe toti cuprinsi de isteria BC2 si lasa in umbra un joc exclusiv ca MAG-ul , unul conceput numai pt on-line imi vine sa ma intreb cum dracu de exista atata diferenta in puterea de perceptie a fiecaruia.Cum a spus si MOB, gameplayul este fenomenal, nu se darama pereti, pomi fructiferi, vrabiutele nu explodeaza ca in BC2 dar este un joc care te mobilizeaza 100%. Nu sunt explozii ca in BC2 pt ca nu sunt f multe dotari in acest sens, factiunile fiind de mercenari, armate private care si in realitate sunt folosite ca trupe ce asigura obiective in mod chirurgical nu cu mult BUM-BUM, nu avem decat transportoare blindate dotate cu tunuri de calibru mic si proiectile perforante nu expozibile, mortiere, si anti-aeriana. Vad ca lumea e incantata f mult de focuri de artificii si nu de tactica de insertie si presurizare a inamicului in shootere de acest gen.. Bine pus punctul pe I MOBULE.

2. #522 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Da care e pb ta omule?...acum ne luam de ceea ce face fiecare...de deranjeaza cumva meseria mea? Cred ca si tu ai putea merge sa vinzi seminte pe alt peron...hai ca esti obisnuit
    Ti-a explicat colegul focus care e problema mea, mie mi se pare un gest cel putin idiotic sa expui o aberatie intr-un loc populat mai ales de fani, lasand la o parte atitudinea ta de troll e ca si cum te-ai duce intr-un bar de rockeri si ai striga in gura mare ca esti mandru homosexual si sa astepti aplauze.

Nu m-ai ghicit cu meseria dar promit sa am la mine seminte in caz ca raman fara marunt pe la vreo nunta.

3. #523 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Am citit cateva posturi si ..din cauza voastra a trebuit sa-mi iau jocul..."va multumesc" pentru gaura facuta in buget
    Un joc facut doar pentru online...sa vedem......cu ce se mananca...baga-ti si voi psn-ul meu....dumymix

4. #524 SP
    Member ramusg's Avatar
    Sa ne spui ce factiune alegi, sunt mai multi romani la RAVEN si SVER, VALOR mai putini si iti recomand SVER. Contul meu pt SVER e KEPZY 79. pt RAVEN doar KEPZY.

5. #525 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by DUMYMIX View Post
    Am citit cateva posturi si ..din cauza voastra a trebuit sa-mi iau jocul..."va multumesc" pentru gaura facuta in buget
    Un joc facut doar pentru online...sa vedem......cu ce se mananca...baga-ti si voi psn-ul meu....dumymix
    welcome draga! iei bc2? iti dau add azi.

6. #526 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Sa ne spui ce factiune alegi, sunt mai multi romani la RAVEN si SVER, VALOR mai putini si iti recomand SVER. Contul meu pt SVER e KEPZY 79. pt RAVEN doar KEPZY.
    aha in sfarsit aflu cine e KEPZY 79.
    chiar ma intrebam ce id ai pe consolegames.

din pacate ai vazut cand intru si eu bag maxim 2,3 runde si ies ca nu am timp de mai mult.
    da ne mai vedem.

7. #527 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Adica... pe fiecare factiune ai alt id..?..lasa sa vad cu ce se manaca si ..vedem...
    Nu stiu Rasko daca iau BC2..primul m-a dezamagit online din cauza lagului..bine ca eram pe xbox360..sa incercam Mag-UL....sunt fan COD.....dar todeauna se poate si mai bine..

8. #528 SP
    Member richardm27's Avatar
    Quote Originally Posted by DUMYMIX View Post
    That's my man !

9. #529 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Ceva s-a intamplat...prea am castigat aseara pe Domination, impotriva SVER. Cat de idiot am putut fi ca nu am luat pana acum Health 120. Eu m-am cam stabilit la aceste echipari. Pareri? Sugestii?

Assault
    Primary - ATAC 2000, Suppressor, Reflex Sight, Foregrip
    Secondary - F57, Suppressor
    Gear - Medical Kit, Acoustic Locator, Smoke Grenade
    Armor - Light

Support
    Primary - KP45 MG, Reflex Sight, Foregrip
    Secondary - F57
    Gear - Medical Kit, Repair Kit
    Armor - Light

Sniper
    Primary - H M 90 Sniper, Suppressor, Optical 4x Sight, Bipod
    Secondary - F57
    Gear - First Aid Kit, Smoke Grenade, Anti-Personnel Mines
    Armor - Light

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    welcome draga! iei bc2? iti dau add azi.
    Ai iesit la agatat? Lasa omul sa joace MAG.

10. #530 SP
    Member muski's Avatar
    Cu valoru am batut sver de 3 ori la rand pe atac in domintaion, + ca intr-un joc toate punctele erau luate in 3 minute , iar in 17 minute am castigat..... , f f ciudat , oricum azi termin cu valoru si intru SVER. Pe cei care au jucat in raven cu mine ii astept sver dupa.

11. #531 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Lasa ca si SVER castiga pe Acquisition, oricum statistica se vede in joc, Valor la egalitate cu SVER pe sabotage, Raven domina Acq, Sver domina Domination (). Health 120+explosive resistance e must-have pe orice tip de caracter, nu mai tin minte din cate incurcaturi am iesit rupt in fund cu 5 viata.

12. #532 SP
    Junior Member Magic's Avatar
    Am facut azi level 60 dar mai astept poate vrea ffocus,tjay sau kepzy(cu toate ca o arde dubios cu doua conturi) sa ii ajut sa faca level mai repede

13. #533 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Magic View Post
    Am facut azi level 60 dar mai astept poate vrea ffocus,tjay sau kepzy(cu toate ca o arde dubios cu doua conturi) sa ii ajut sa faca level mai repede
    Eu, cum ii spuneam si lui Muski, mai raman la Raven dupa level 60. Nu mult, dar mai raman.

14. #534 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    pentru viitori si actuali SVERi, dati-mi mesaj pe PSN ca vreti sa intrati in clanul CGR si am sa va invit. PSN:G-XtremE

15. #535 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by Magic View Post
    Contul asta cu Kepzy79 este cel de Uk pe care nu l-am folosit pana acum decat pt UK store, eram curios sa vad de ce sunt laudati atat de mult SVER si am inceput sa joc pe el ca SVER, am lv 32 , la RVEN e mai mare, imi plac armele de la SVER ca sunt "lipite" cu banda adeziva si ca avem pantalonii rupti in fund, muzica e fenomenala si e o placere sa auzi ce discuta " coate rupte " intre ei, super fun, termin cu RAVEN in paralel si raman la SVER.
    Contul de UK o sa fie numai pt MAG.

16. #536 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    Deoarece nu suntem destui sa facem un Thread separat cu CGR o sa anunt aici cand o sa ne stragnem sa jucam. Sunteti de acord?

17. #537 SP
    Member muski's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Deoarece nu suntem destui sa facem un Thread separat cu CGR o sa anunt aici cand o sa ne stragnem sa jucam. Sunteti de acord?

Eu unul intru aproape zilnic, in weekend poate nu intru, depinde pe unde sunt plecat ..... , in rest joc mai tot timpul

18. #538 SP
    Member ramusg's Avatar
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    Ok. Foarte bine faci.

19. #539 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    @CGR Dudes: Cum imi repar consola o sa reduc numarul de ofiteri, sunt 8 din care 2 nu cred ca mai au jocul.

20. #540 SP
    Member omudinmultime's Avatar
    Tekken si ffocus, imi place cum ganditi, si cum puneti problema, mi-ar placea sa jucam impreuna, va astept in Sver.
    Intradevar am remarcat si eu o imbunatatire drastica in jocul celor de la Raven, nu pot sa imi dau seama de ce, se vehiculeaza povesti printre squad-uri ca ar fii trecut multi de la celelalte 2 PMC-uri la Raven...
    Eu rulez anti-personal, anti-vehicule , buildu: AG-u cu reflex sight, supressor si fore-grip, Rpg, pistol, armura medie si med kit.
    In legatura cu cine ii bun si unde parerea mea este ca fiecare ii bun unde joaca mai mult in aparare, valor pe sabotage, raven pe aquisition si sver pe domination.

Inca ceva, cum zicea si Tekken, NEAPARAT trebuie deblocat increased health si explosive resistance!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 37 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 ... LastLast