Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 114

Thread: De unde va cumparati jocurile?

1. #21 SP
    Member Arslany's Avatar
    Webpredator, TheOtherAI, Diverta si Media Galaxy(doar un joc am luat de aici).

2. #22 SP
    Member duallcore's Avatar
    Webpredator si MG

3. #23 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    De pe unde prind...de aici, chiar si dp celalalt forum...piata etc.

4. #24 SP
    Member psycho-07's Avatar
    webpredator

5. #25 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    De la chioșc.

6. #26 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    De la chioșc.
    EPIC!!!

7. #27 SP
    Member DRAGOS10's Avatar
    sal tot incerc sa imi fac cont pe shopto.net din luna decembrie . am asteptat email de confirmare al contului dar nu am primit nimik , am incercat sa fac din nou contu si cand dau sent imi zice duplicate account! a mai patit cineva? nu reusesc sa imi fac cont la ei

8. #28 SP
    Banned Dr0ps2000's Avatar
    De pe eBay.co.uk . Nu se compara cu preturile practicate aici la noi , nici chiar cu cele SH de pe forum. Am cumparat Far Cry2 si Tomb Raider cu 130-140 RON (livrarea inclusa in pret) cand ele noi pe forum se vindeau cu 180-185 RON fara livrare , sa nu mai zic de livarea prin curier de 15-18 lei plus comisionul ala de 7,5 RON care il cer unii care vand jocuri pe aici .........No comment !!!

9. #29 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    sectiunile de publicitate ale forumurilor

10. #30 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by DRAGOS10 View Post
    sal tot incerc sa imi fac cont pe shopto.net din luna decembrie . am asteptat email de confirmare al contului dar nu am primit nimik , am incercat sa fac din nou contu si cand dau sent imi zice duplicate account! a mai patit cineva? nu reusesc sa imi fac cont la ei
    Am patit si eu dar cazul meu era putin altfel.
    M-am inregistrat la ei mai de mult, acum am vrut sa folosesc contu iarasi dar nu mai stiam id(emailu) si parola si am dat forgot password, am tot incercat mai multe emailuri, dar imi zicea ca nu exista nimeni inregistrat.
    Am intrat la register si cand am introdus datele imi zicea ca nu pot face 2 conturi la fel. Pe urma am scris alt cod postal si alt nr de tel si a mers. Dupaia am intrat in cont si am scris datele corecte.

11. #31 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Pai daca tot au astfel de probleme. Voi nu stiti sa le trimiteti un email, sau sa-i sunati ? ... Eu cam asa procedez cand sunt astfel de probleme tehnice.

12. #32 SP
    Junior Member GameTime's Avatar
    UK e cea mai buna varianta...

13. #33 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by Dr0ps2000 View Post
    De pe eBay.co.uk . Nu se compara cu preturile practicate aici la noi , nici chiar cu cele SH de pe forum. Am cumparat Far Cry2 si Tomb Raider cu 130-140 RON (livrarea inclusa in pret) cand ele noi pe forum se vindeau cu 180-185 RON fara livrare , sa nu mai zic de livarea prin curier de 15-18 lei plus comisionul ala de 7,5 RON care il cer unii care vand jocuri pe aici .........No comment !!!

man nu toata lumea are posbilitatea sa ia. nu detin card sau sunt minori

si eu aduc de ebay si sunt cativa care iau prin mine. cat despre comision...te poti oferi sa le iei tu fara comision

14. #34 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Atata timp cat in Romania se practica preturile care se practica, este normal sa apara persoane care faciliteaza cumpararea din alte tari. La ce pret si comisioane practica acest comert, este problema fiecaruia, atata timp cat pretul final este sub pretul pietei romanesti.
    Atata timp cat exista cerere, va exista si oferta.

15. #35 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    Totul tine de cerere si oferta - atata vreme cat o sa existe cerere la pretul de 175 - 180 de RON / joc - o sa se vanda la acest pret (sau mai sus - am vazut si astfel de cazuri - 190 - 200+ pentru un joc)

Evident ca userii pot sa-si comande singuri de pe ebay/shopuri online externe - insa exista si situatiile:

1. userii sunt prea lenesi
    2. userii vor jocul in secunda in care il vor - nu peste 2-3-5-10 zile
    3. userii nu vor sa se complice cu posta / locuiesc in zone unde nu exista vama - presupune deplasarea la cel mai apropiat punct vamal care de obicei este in oras
    4. userii care sunt minori sau nu au acces la un card bancar

Drops - nu trebuie sa-i judeci pe ceilati prin prisma ca sunt prosti, sau pe altii ca sunt bisnitari (pana una alta orice magazin care isi pune adaos comercial FACE BISNITA)

Dar avand in vedere ca suntem pe un forum - putem sa oferim solutii pentru cumparaturi - cine vrea sa le foloseasca, sau sa le ia in cosiderare - o face, cine nu ... ii plateste pe altii ca sa le aduca marfa dorita.

Atata vreme cat un user e fericit ca a obtinut produsul si alt user e fericit ca a obtinut un profit (fie el si ilicit) - toata lumea e fericita.

16. #36 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    dupa multe jocuri cumparate pot sa va spun ca cele mai multe le-am luat totusi de la Mediagalaxy ... la un pret urias de 250 ron aprox pe bucata ... cu toate ca le-am gasit si in alte parti la la 150 ron sa zic ... dar impusul de moment, nerabdarea, excitarea si altele m-au facut sa le cumpar pe loc.
    nu e nimeni prost daca cumpara un joc cu 2000 ron daca lui i se pare un pret justificat.
    cred ca cel mai important e sa gasim jocul cautat cand avem nevoie de el.

17. #37 SP
    Member slabunator's Avatar
    preturile la noi au crescut si mai mult, ultimele absurditati ochite de mine

media galaxy cj - resistence 2,little big planet,motorstorm 2 - 269 ron
    diverta cj - golden axe beast rider -304 ron
    (de precizat ca nu e vorba de limited edition la niciunul dintre produse)

nu numai ca sunt preturi foarte mari, dar dupa parerea mea piata de jocuri din romania e foarte prost administrata, sau poate asa vin ordinele "de sus" , uitati alte motive ( pe langa preturile mari) pt care piata romaneasca de jocuri e execrabila

*multe preturi sablon folosite, si pt jocuri bune si pt jocuri rele... nu se ia in considerare calitatea jocului pt a eticheta pretul cum se face in toate tarile civilizate

*jocuri si exemplare de jocuri prost distribuite :mai treceam prin magazine si ma enervam la culme cand vedeam 10 x copii din acelasi joc prost( ex Facebraker sau un NFS) si nu gaseam un exemplar dintr-un titlu bun pe care il cautam

multe jocuri bune nici macar nu au ajuns sa vada lumina zilei in magazinele din tara ex Gears of War ( nici gears 2 nu cred ca am vazut dar stiu ca se poate comanda de pe gameshop)

*putine bundleuri console + joc, putine oferte speciale

*reduceri de pret inexistent( sau extrem de rare) am fost de curand intr-un magazin si am vazut genji way o the blade ps3 la pret de lansare, vreo 200 ron

*ce sa mai vorbim de oferte speciale sau reduceri de sarbatori ? vise,vise...

cu tot cu intrarea in UE sau nu...piata romaneasca de jocuri e tot pe undeva in neaderthal

18. #38 SP
    Member maniac360's Avatar
    Apropo, pt. cei din Cluj: magazinul Movie Gallery din centru, str. Avram Iancu nr. 36, aduce la comanda orice joc ps3/xbox360 si filme dvd/blu-ray la preturi mult mai decente decat orice magazin din Cluj.
    Durata de livrare a oricarei comenzi 1-2 saptamani.

Asa ca pret informativ Little Big Planet - 190ron.

PS: e vorba de magazinul de care vorbea Milan vreo cateva posturi mai sus. Exista de fapt 2 magazine, unul in Manastur si unul in centru. Cel din centru e evident cel mai bine aprovizionat.

19. #39 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    Multumesc pentru adresa.
    O sa incerc sa trec pe la ei sa vad ce preturi au.

20. #40 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by maniac360 View Post
    Apropo, pt. cei din Cluj: magazinul Movie Gallery din centru, str. Avram Iancu nr. 36, aduce la comanda orice joc ps3/xbox360 si filme dvd/blu-ray la preturi mult mai decente decat orice magazin din Cluj.
    Durata de livrare a oricarei comenzi 1-2 saptamani.

Asa ca pret informativ Little Big Planet - 190ron.

PS: e vorba de magazinul de care vorbea Milan vreo cateva posturi mai sus. Exista de fapt 2 magazine, unul in Manastur si unul in centru. Cel din centru e evident cel mai bine aprovizionat.

mersi!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast