salut, exista o cupa pentru fifa 12 ps3?
daca "DA"..unde? ca n-am gasit aici...
daca "NU"..organizam? un campionat/cupa?
sau battlefield 3 / call of duty black ops?
cine e interesat, sau doreste sa colaboreze , astept ideeile / parerile voastre!
salut, exista o cupa pentru fifa 12 ps3?
daca "DA"..unde? ca n-am gasit aici...
daca "NU"..organizam? un campionat/cupa?
sau battlefield 3 / call of duty black ops?
cine e interesat, sau doreste sa colaboreze , astept ideeile / parerile voastre!
Incearca sa revigorezi threadul de FIFA12. Vezi cine nu a facut pasul... spre FIFA13
http://www.consolegames.ro/forum/f60...a/index64.html
daca e, imi iau si eu FIFA12, asta sa-l gasesc la o oferta( un prieten a dat 30 lei pe el de la altex) si ma bag si eu...sau daca vinde cineva fifa12 cu cod online nefolosit, la pret acceptabil
deocamdata FIFA13 nu-l iau, ca il am original pe PC, si joc acolo in campionate
m-as mira sa fie 30 lei la altex...
poate folosit...nu stiu ce sa zic.
am vazut ca e 90 lei..sigilat...
---------- Post added 15-04-2013 at 04:32 PM ----------
poate nu toti au posibilitatea sa-si cumpere fifa 13...costa 2 mil..
poate mai sunt jucatori de fifa 12 care doresc sa joace online in cupa/campionat..
a fost la oferta, tine 2 zile, asa fac astia de la altex, si doar asa isi cumpara prietenul meu, numai la oferta...am mai vazut la oferta fifa12+ alt joc destul de bun, la 120 lei, si daca le cumparai separat dadeai 200 lei
si oferta asta a fost mai demult acum 2-3 luni...
da, l-am intrebat, si a zis ca oferte de genul acesta(nu neaparat fifa), apar de 2 ori pe luna...si-a luat mai multe jocuri cu 30-50 lei, deci trebuie sa te abonezi la altex, si sa te uiti cam la 2-3 zile pe site sa vezi ce oferte apar...cum am zis si mai sunt tin doar 2-3 zile, dupa nu mai sunt valabile, trebuie doar sa fi pe faza, si bine ca nu fac ei oferte bune la jocurile abia aparute, dar sunt jocuri vechi destul de bunicele, care nu le-ai jucat si se merita
Eu joc MW3 : [email protected]
pana acum suntem 2...
sa facem o cupa / campionat pentru fifa,call of duty...
la fifa ..sa fim macar 5,6 jucatori...
si la call of duty...4..jucatori...4 vs 4...
PURCHASE YOUR ONLINE PASS
Start your EA SPORTS™ game, and select ENABLE ONLINE PASS from the Menu.
Then select PURCHASE ONLINE ACCESS from the Code Redemption screen.
You will then be given access to your console’s store where you can make your purchase.*
Once the purchase is complete, you will have access to your title’s online features and bonus content.
LE: vei avea nevoie sa ai contul de PSN incarcat (aprox 10$ cred ca este pretul). Pentru asta va trebui sa iti cumperi un prepay card ca sa iti poti incarca contul de PSN. Contul de PSN trebuie sa fie pe UK ori US (depinde ce preferi).
Am eu FIFA 12 daca vrei...
http://www.consolegames.ro/forum/f90...colectie-fifa/
Bookmarks