OK..am zis sa creez un topic separat sa nu facem varza topicul cu jocuri de pe Playstation Store
Pe scurt..ce urmaresc:
Sa ne grupam 5 persoane, deci mai am nevoie de inca 4 persoane care ar dori..sunt dispuse sa cumpere jocuri de pe Playstation Store.
Deoarece un cont de cumparaturi...poate suporta maxim 5 console PS3 si UNICE, cine se grupeaza acum...cam asa ramane, daca cineva nu mai vrea -> nu mai putem baga pe altcineva in locul lui, deci cer si ofer maxima seriozitate.
Ce ar presupune aceasta operatiune...grupare:
Exista multe jocuri interesante pe playstation store...care nu le poti cumpara pe blu ray [nu au rost pentur ca unele au cateva sute de megi]...dar merita toti banii...
in general jocurile incep de la 5 dolari si ajung pana la 30 din cate am vazut [posibil sa fie si mai ieftine si mai scumpe]. Insa daca ne grupam 5...putem imparti aceasta suma si ne rezulta un cost mult mai mic si rentabil
de exemplu Tekken Dark Ressurection pentru PS3 e aprox 19 dolari..ar ajunge 4 dolari de persoana...deci o investitie de aprox 15 ron.
Sau jocuri care se gasesc si pe disc [Burnout Paradise] de ex ajunge cam tot la fel pentru fiecare
In cazul in care cineva din cei 5 vrea un joc...vorbim si ne hotaram daca il vrem toti 5 sau nu [e firesc ca cineva sa nu il vrea de exemplu pe mega man 9] in acest caz se imparte suma la numarul persoanelor care il doresc [3..4..2]. Daca ulterior se razgandeste careva si il vrea o sa plateasca celorlalti partea lui.
Cred ca m-am facut inteles cam cum functioneaza.
Doresc ca persoanele care se baga in acest grup sa realizeze ca trebuie sa ofere seriozitate, sa se gandeasca bine si sa nu se razgandeasca. Odata logate cele 5 ps3-uri cu userul respectiv, in cazul in care cineva renunta alta nu ii poate lua locul, asa ca pierdem un loc degeaba.
In ceea ce priveste modalitatea de plata , functionare, siguranta:
Ne hotaram la un model de joc, discutam si punem la vot care sunt persoanele ce vor sa contribuie [din cei 5] la jocul respectiv. Dupa aceasta, se imparte valoarea la numarul doritorilor, se depun banii in cont si se face achizitia.
Ca sa nu avem surprize de genu..unul dintre noi a dat userul la altul...initializarea grupului o sa se faca cu o comanda a unui joc a tuturor celor 5..astfel blocam userul la cele 5 console.
Repet, soliciti si ofer seriozitate, sper sa existe doritori
Let's get started..Grupul 1 e format de mine...si urmatorii
Bookmarks