---------- Post added 24-03-2010 at 05:52 PM ----------
bagati-ma si pe mine: postolachec
---------- Post added 24-03-2010 at 05:52 PM ----------
bagati-ma si pe mine: postolachec
Lista de ID-uri PSN Publicata ca Web Page
Link pentru EDITARE lista de ID-uri PSN !
Pentru cei care nu prea se pricep cu Google SpreadSheets aveti mai jos un tutorial mic.
Incercati sa pastrati ordinea alfabetica a listei, in functie de "variabila" ce tine de User-ul de pe Consolegames. Ne va fi mult mai usor in viitor cand vrem sa cautam pe cineva. Plus, arata mult mai frumos asa decat sa fie ceva haotic. Pare mai organizat.
Un exemplu. Eu l-am facut pentru user-ul SpoytoR care nu era in lista.
1. Cautati in lista litera ce corespunde Nick-ului vostru (poza 1)
2. In capatul liniei (stanga) dati click dreapta (poza 2)
3. Selectati Insert 1 below sau Insert 1 above (poza 2)
4. Introduceti datele (poza 3)
P.S. Spoytor, te-am trecut eu in lista.
PSN:vlader_kors
games am destule,dar acum ma joc in special Bad Company 2,deci cred ca acolo o sa ma gasiti disponibil.
PSN:hans_landa344
momentan doar jocurile : KZ2 BatBC2 Unch2At GTAIV GTA-EFLC RedDRedempt
Pt cei care joaca DOAR fifa si alte jocuri gen ([COLOR=#0494E1 ! important]sport) va rog sa NU ma adaugati !!!!!!!!!! [/COLOR]
PSN ID: DarthSaigon
mw2, red dead redemption, world at war
(also i currently dont have a mic)
DarthSaigon i like your attitude . Although you don`t know Romanian , you still want to play with us . That`s the spirit.
If you want to play some Nazy Zombies (CoD World at war ) then add me to your list ( tudoran92 ). Hope we meet on the battlefield![]()
psn:Florinmw2
jocuri:
Uncharted 2
Bad Comapny 2
Nfs shift
---------- Post added 12-07-2010 at 05:07 PM ----------
Va astept la un joc![]()
PSN : TT_MD (doar pe asta voi juca): MW2 , FIFA 10 , DEMON'S SOULS , TEKKEN 6 , UNCHARTED 2 ! Va astept ! Rog iesenii sa ma treaca in lista cu un comentariu specific pentru a-i diferentia ! Mersi !
PSN:stres4u
Jocuri: Fifa 10, Fifa World Cup 2010, UFC 2009.Add cei ce doresc un meci de fifa si nu numai![]()
PSN ID: CataRic
Jocuri online: Uncharted2, Fifa 2010 si Fifa World Cup 2010,MW 2,GTA 4,UFC 2009 si GT5(mai rar)
Bookmarks