Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 49

Thread: FEAR 2:Project Origin

1. #1 SP
    Senior Member erik95's Avatar

FEAR 2:Project Origin

FEAR 2: Project Origin este sequelul jocului FEAR,un FPS horror ce s-a bucurat de un succes relativ.Maine se va lansa si un demo pe Playstation Store.Jocul trebuie sa se lanseze pe 10 februarie,urmand sa fie disponibil pe PC,PS3 si Xbox360

2. #2 SP
    Member DraZziW's Avatar
    primul l`am jucat pe PC si chiar mi`a placut, sper ca si asta sa fie reusit

3. #3 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    am jucat demoul, jocu este frumos dar iese prea aproape de killzone 2 si rezident evil

4. #4 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    e pe live demo-ul?

5. #5 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Demo-ul este valabil doar celor care au cumparat Qore.

Jocul este o mare porcărie, din punctul meu de vedere... Foloseste un "cliche" foarte neconventional. Grafica nu este cu foarte mult �mbunătățită față de versiunea anterioară. Sistemul de "speriat" maimuțe a rămas același. Sunete a la "The Ring" exact c�nd nu te așteți și aceași poveste penibiă �n căutarea fetiței minune.

6. #6 SP
    Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
    e pe live demo-ul?
    Demoul apare maine,ei l-au jucat pentru ca au luat Qore,si acesta continea si demoul

7. #7 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    aha , thanx/

8. #8 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post

Jocul este o mare porcărie, din punctul meu de vedere... Foloseste un "cliche" foarte neconventional. Grafica nu este cu foarte mult �mbunătățită față de versiunea anterioară. Sistemul de "speriat" maimuțe a rămas același. Sunete a la "The Ring" exact c�nd nu te așteți și aceași poveste penibiă �n căutarea fetiței minune.
    fratioare vorbeste gura fara tine,stai calm
    iauzi si tu nu este foarte imbunatatit fata de versiunea anterioara :doh: :doh: :doh:

esti cam ironic ,
    tu esti genu : 1 milion de persoane ii dau nota de 9 sau 10 iar tu spui ca e penibil si nu i-ai da mai mult de 5 dupa cum vorbesti ,oare eu ca si cumparator care deja ii voi face precomanda zilele acestea pe cine sa cred ?
    Cu siguranta nu pe tine

9. #9 SP
    emptysilence - Mai ușor cu flame-ul, că nu suntem la piață aici. Nu ești "fratioare" cu mine, că nu am m�ncat din aceași farfurie.
    Părerea mea este una personală. Nu mă interesează părerile altora și nici notele de 9 și de 10 care le dau alții pentru un joc neapărut �ncă. Eu nu pot să-mi dau seama cu ce te deranjează că părerea mea este ieșită din patern-ul observat pe net catalogat ca "wow" av�nd in vedere notele de 9-10 pe care le-ai văzut tu.
    Am jucat demo-ul și asta este impresia care mi-a lăsato. Mă condamni pentru asta?

Cut the crap.

Și succes cu precomanda.

10. #10 SP
    Member psycho-07's Avatar
    nu a aparut pe store , nu trebuia sa apara astazi?

11. #11 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nici nu l-au updatat inca. Ai rabdare!

Gata si cu demo-ul! E foarte bun jocul!

12. #12 SP
    tare urat mai e, grafica slaba se vad armele naspa parerea mea e indentic cu fear 1 cu exceptia sangelui

13. #13 SP
    Am jucat si eu demoul si mi se pare bun

14. #14 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    slab dupa mine ... ca un joc de copii mici cu un fel de tomate care explodeaza. pare facut in graba, numa asa sa fie.

15. #15 SP
    ma asteptam sa se vada mai bine armele zici ca sunt jucari

16. #16 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mi se pare mie sau sunetul la jocul acesta e de toata jena? Cand tragi cu shotgun zici cae prastie. De grafica nu mai vorbesc, foarte slab.

17. #17 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Sunt de aceeasi parere cu Raskolnikov, grafica mi se pare foarte invechita. In afara de sclipici si blur nu e nimic nextgen, mai ales spre finalul demo-ului, este foarte slaba.
    Despre sunet nici macar nu merita sa mentionez, mai bine jucam cu boxele stinse.

18. #18 SP
    Member Imperatore's Avatar
    fail

19. #19 SP
    Member andreips3's Avatar
    Nici pe mine nu m-a impresionat cu nimic. Pacat, primul joc din serie mi-a placut foarte mult. A fost primul joc horror pe care am avut rabdare sa-l termin.

20. #20 SP
    Quote Originally Posted by eXist View Post

Se pare că aveam dreptate.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast