Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 28 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 545

Thread: Burnout Paradise - PS3

1. #61 SP
    Member drati71's Avatar
    Eu sunt si acum, dar vad ca nu ma vrea nimeni....

2. #62 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    ei , cum asa ... intru eu acum . M-am jucat un level la LBP . Vin VIn

3. #63 SP
    Super funny ieri seara ! Mai vreau ! Raoul , Takedown !

4. #64 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    momentan joc in single player...sa castig cateva masini...sa ma obisnuiesc cu harta...e superb jocul
    o mica intrebare...lucru care momentan ma deranjeaza...se poate cand incep o cursa din punctul x in punctul y sa vad pe hartatraseul urmat...ingrosat sau nu...sau ma rog..un indiciu pe unde sa o iau...?am pierdut cateva curse ca desi eram primul la o intersectie am luat de-am boueal prin alta parte...si m-am invartit ceva

5. #65 SP
    Pai vezi ca traseul ti-l indica masina , cu semnalizatoarele si mai vezi si sus acolo , unde iti arata pe ce strada esti , si cand ajungi la o intersectie ce strazi intalnesti , iti blink-aie strada pe care trebuie sa o iei . Daca nu iti blink-aie nimic , inseamna ca esti pe strada buna . Oricum , ti-am zis , si masina iti semnalizeaza pe unde trebuie sa o iei . Have fun !!! Te asteptam si online , nu conteaza ce masina ai , fun-ul e tot fun !

6. #66 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Pai vezi ca traseul ti-l indica masina , cu semnalizatoarele si mai vezi si sus acolo , unde iti arata pe ce strada esti , si cand ajungi la o intersectie ce strazi intalnesti , iti blink-aie strada pe care trebuie sa o iei . Daca nu iti blink-aie nimic , inseamna ca esti pe strada buna . Oricum , ti-am zis , si masina iti semnalizeaza pe unde trebuie sa o iei . Have fun !!! Te asteptam si online , nu conteaza ce masina ai , fun-ul e tot fun !
    Da!?!?!? Eu o luam pe unde apucam + ca pauzam din cinci in cinci secunde jocu sa ma uit pe harta.
    Mersi pentru tip, poate asa o sa-i mai dau o sansa.

7. #67 SP
    No problem ! Te asteptam si pe tine in micutul nostru club de raceri CG-BP Team all the way

8. #68 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    TAKDOWN... din 5 in 5 minute...jucam si azi?

9. #69 SP
    clar drati71 s-o baga ? Taticul nostru in materie de Burnout . Ti-ai incarcat casca ? E mult mai fun cand ne si auzim . Continuam challenge-urile si intre , in pauze , ne razboim .

10. #70 SP
    Member drati71's Avatar
    Cred ca voi intra si eu, dar mai pe seara.

11. #71 SP
    Cosmine ne-ai terminat, ce masina este aia, blindata ?

12. #72 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Ma poate anunta si pe mine cineva cand mai jucati?va rog

13. #73 SP
    Sigur ca da, in principiu jucam maine pe la ora 6...azi am fost doar 4 dar se pare ca ne inmultim .

14. #74 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    maine la 6 este foarte ok..astept un PM,ceva..

15. #75 SP
    Eventual o invitatie prin posta Walkman ! ... Pana mea , ne ai in lista , doar vezi ce jucam ... Anyway , drati e scary rau ) Iar ClaudiuZ e crima rau cu takedown-urile Cea mai fun seara de pana acum !

16. #76 SP
    Tabere cobeligerante

17. #77 SP
    Junior Member mc_provoker's Avatar
    in seara asta pe la un 8 va gasesc? ca pan-acum nu prea am avut cum sa intru...

18. #78 SP
    Cine mai vrea poate sa intre , suntem deja 5 online acum !!! Revenim cu poze

19. #79 SP
    Dupa cum am spus , revenim cu poze
    Very funny Burnout Session . Keep them coming .
    Attached Images Attached Images 05062009-001-.jpg 05062009-002-.jpg 05062009-003-.jpg

20. #80 SP
    Cred ca e bine la 8...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 28 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks