Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 4 of 28 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast
Results 61 to 80 of 545

Thread: Burnout Paradise - PS3

1. #61 SP
    Member drati71's Avatar
    Eu sunt si acum, dar vad ca nu ma vrea nimeni....

2. #62 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    ei , cum asa ... intru eu acum . M-am jucat un level la LBP . Vin VIn

3. #63 SP
    Super funny ieri seara ! Mai vreau ! Raoul , Takedown !

4. #64 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    momentan joc in single player...sa castig cateva masini...sa ma obisnuiesc cu harta...e superb jocul
    o mica intrebare...lucru care momentan ma deranjeaza...se poate cand incep o cursa din punctul x in punctul y sa vad pe hartatraseul urmat...ingrosat sau nu...sau ma rog..un indiciu pe unde sa o iau...?am pierdut cateva curse ca desi eram primul la o intersectie am luat de-am boueal prin alta parte...si m-am invartit ceva

5. #65 SP
    Pai vezi ca traseul ti-l indica masina , cu semnalizatoarele si mai vezi si sus acolo , unde iti arata pe ce strada esti , si cand ajungi la o intersectie ce strazi intalnesti , iti blink-aie strada pe care trebuie sa o iei . Daca nu iti blink-aie nimic , inseamna ca esti pe strada buna . Oricum , ti-am zis , si masina iti semnalizeaza pe unde trebuie sa o iei . Have fun !!! Te asteptam si online , nu conteaza ce masina ai , fun-ul e tot fun !

6. #66 SP
    Member andreips3's Avatar
    Quote Originally Posted by Studentul View Post
    Pai vezi ca traseul ti-l indica masina , cu semnalizatoarele si mai vezi si sus acolo , unde iti arata pe ce strada esti , si cand ajungi la o intersectie ce strazi intalnesti , iti blink-aie strada pe care trebuie sa o iei . Daca nu iti blink-aie nimic , inseamna ca esti pe strada buna . Oricum , ti-am zis , si masina iti semnalizeaza pe unde trebuie sa o iei . Have fun !!! Te asteptam si online , nu conteaza ce masina ai , fun-ul e tot fun !
    Da!?!?!? Eu o luam pe unde apucam + ca pauzam din cinci in cinci secunde jocu sa ma uit pe harta.
    Mersi pentru tip, poate asa o sa-i mai dau o sansa.

7. #67 SP
    No problem ! Te asteptam si pe tine in micutul nostru club de raceri CG-BP Team all the way

8. #68 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    TAKDOWN... din 5 in 5 minute...jucam si azi?

9. #69 SP
    clar drati71 s-o baga ? Taticul nostru in materie de Burnout . Ti-ai incarcat casca ? E mult mai fun cand ne si auzim . Continuam challenge-urile si intre , in pauze , ne razboim .

10. #70 SP
    Member drati71's Avatar
    Cred ca voi intra si eu, dar mai pe seara.

11. #71 SP
    Cosmine ne-ai terminat, ce masina este aia, blindata ?

12. #72 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Ma poate anunta si pe mine cineva cand mai jucati?va rog

13. #73 SP
    Sigur ca da, in principiu jucam maine pe la ora 6...azi am fost doar 4 dar se pare ca ne inmultim .

14. #74 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    maine la 6 este foarte ok..astept un PM,ceva..

15. #75 SP
    Eventual o invitatie prin posta Walkman ! ... Pana mea , ne ai in lista , doar vezi ce jucam ... Anyway , drati e scary rau ) Iar ClaudiuZ e crima rau cu takedown-urile Cea mai fun seara de pana acum !

16. #76 SP
    Tabere cobeligerante

17. #77 SP
    Junior Member mc_provoker's Avatar
    in seara asta pe la un 8 va gasesc? ca pan-acum nu prea am avut cum sa intru...

18. #78 SP
    Cine mai vrea poate sa intre , suntem deja 5 online acum !!! Revenim cu poze

19. #79 SP
    Dupa cum am spus , revenim cu poze
    Very funny Burnout Session . Keep them coming .
    Attached Images Attached Images 05062009-001-.jpg 05062009-002-.jpg 05062009-003-.jpg

20. #80 SP
    Cred ca e bine la 8...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 4 of 28 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 14 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks