Daca mai jucam in noaptea asta ajutati-ma sa iau si eu 2 trofee: 8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium, Be on the Blue team for Online Road Rage.
Daca mai jucam in noaptea asta ajutati-ma sa iau si eu 2 trofee: 8 Players meet in the Wildcats' Baseball Stadium, Be on the Blue team for Online Road Rage.
Dragul meu prieten George, sa sti ca tu mereu esti bine venit la orice ora din zi cat si din noapte.
Care se anunta pentru aceasta seara minunata ? Ca sa stiu daca stau treaz . Mana sus !
Dupa multe incercari, multumita lui Muthu Raoul am si eu Burnout Paradise! Yeah baby!
Daca aveti chef de online racing ma gasiti pe psn: rockybt18 , sa stiu si eu sa pun hands-u la incarcat.
See ya in game si inca odata mii de multumiri Raoul si Walkman. Raman dator
LE: Azi sunt online all day, vreau sa ma apuc de single player sa deblochez cateva masini.
Nu prea . Doar eu cu cristi-dinu un pic . Restul au fost cu o alta orientare sexuala decat normala)
Am jucat eu cu Studentul 15 min. Am facut proba la camera... si ne-am busit de 2 - 30 de ori dupa care el a iesit (in 2 nu e asa amuzant).
Daca as lasa mesaj la toata lumea care-mi cere asta , pai nu m-as mai juca deloc . Printisorilor , vreti sa jucati , uitati-va pe forum sau in lista de prieteni de pe PSN si vedeti daca jucam .
M-am uitat, adica tot ma uit de dimineata incoace si nimic, poate mai dupa amiaza asa intram la o partida de onlinevreau sa ma fac putin de ras
![]()
Aseara am fost asa suparat dupa meciul de Killzone 2, incat n-am mai avut chef de nimic. In seara asta dupa tenis, in jur de 0:00, intru si eu.
momentan am ramas fara cablu hdmideci nu pot sa joc...vreo 2-3 zile pana imi iau altul
sper ca in weekend sa ne infingem
ps: studentule ma amuzi tare cand te aud cu "hyphyp vin dupa tine sau "vai...ce te-am ratat frate"ca daca nu pot vb nu e vai..de auzit tot te aud cum razi in spatele meu
![]()
Bookmarks