anyone in ? :D Haideti copii :D
Printable View
anyone in ? :D Haideti copii :D
La ora 24 se va organiza un freeburn, daca sunt doritori sa se anunte cat mai repede.
---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was Yesterday at 09:47 PM ----------
A fost foarte amuzanta sesiunea din seara aceasta, Ovidiu, da-i foc la ALBINUTA :)).
Si am intrat la miezul noptii si nu era nimeni si mi-a fost o ciuda de numa. Tot nu apuc cu voi guys :(
La nopate se joaca din nou, cine vrea sa se alature noua este binevenit.
as juca eu dar am meci la fifa...anyway dupa ora 12 sunt disponibil:D
Avem si un Social Group acum - Burnout Paradise Team . Cine se joaca Burnout si e fan , il invitam . Pana una alta , niste poze cred ca ar fi binevenite ... NU ?
Trebuie sa reincep jocul...
Cred ca poti trece salvarile ...
Niste poze de la sesiunea de ieri. A durat ceva pana ne-am urcat acolo dar a meritat; a fost fun.
Si de la mine cateva poze . A fost super super fun . Speram sa mai fie doritori , vad ca au cam disparut :)
Imi pare rau, si mie mi-ar fi placut sa joc. Insa zilele astea nu m-am simtit prea bine, iar maine plec pentru cateva zile. :( Cand ma intorc, will you still be here? :-SS
Of course . Te asteptam si pe Social Group - ul nostru de Burnout Paradise ;)
Am intrat :rulez:
Invite si mie in grup va rog! Am jucat odata cu voi si a fost foarte distracitv dar eram pe o versiune in franceza si nu intelegeam mare lucru din obiectivele de la freeburn!
Dar pana vineri ar trebui sa am o copie in engleza si am sa fiu prezent la actiune!
imi ziceti si mie cam ce dlc aveti ca sa intru si eu in miez cu voi :D also si eu vreau invite in grup daca se poate.
Intra aici si da Join Group. Din cate stiu eu, nu este nevoie de invitatie.
te asteptam ffocus..
PS: mai jucam azi studentule:D?
Daca iti pui casca , da ! Ai vazut ce importanta e comunicarea ! ...