Cred ca o sa ma bag si eu vreo cateva ore dupa 22.30 asta numai daca ne adunam vreo 5-6.
Printable View
Daca intrati dupa 22.30 mai multi, ma bag si eu.
PS: Am si eu in sfarsit masini mai bune :evil:
Daca nu va vad in seara asta pe Burnout , va reneg(ade124) :)))
Asa sa faci :))
Hai sa facem lista (ca zilele trecute) cu cei care intra in seara asta in jur de ora 22.30-23.00 (ne asteapta cifra 500 - you know why :) )
1. rockybt18
Finally am facut toate sariturile,am gasit toate scurtaturile si dat jos toate panourile
Am masini tata............ :drive:................ ne vedem diseara
Nu stiti daca merge sa folosesc camera de la telefon sau de la aparat foto? Le conectez prin usb.
Scuze ca am iesit aseara dar am avut niste "probleme" si a trebuit sa ies imediat :((
Vezi poate te ajuta asta cu ceva.;)
Haideti soferii mei,in 15 min in burnout..cine se anunta sa dea un thanks:D
Am lipsit 2 zile si vad ca a murit threadul asta..diseara cine joaca?:D
eu nu sunt acasa... joc cand ma intorc daca nu cumva o sa ajunga Facebreakerul si RSV2 ...
Azi am bagat si eu Burnout in consola. Este cel mai bun joc de racing arcade de pe console pentru mine. Pana acum am luat Class A, inca 40 de curse pana la Burnout. Cred ca scot platina in vreo doua zile.
Ai bagat jocul azi si deja ai clasa A.?!.OMG...Anyway te asteptam diseara:D
Nu pot juca asa tarziu. Sorry! Daca va strangeti la ore mai normale vin si eu, dar altfel nu pot.
am o intrebare..cand se termina jocul? am vro 11 ore jucate in el si deabia a ajuns la 30 si ceva la suta...mai am cam 20 si ceva de curse si termin si clasa A..dupa ce termin clasa A se termina jocul sau mai trebuie sa fac ceva?
si asa in mare cam cate curse mai sunt pana la finalul jocului.since m-am plictisit.
Pai dupa ce iei clasa A,vei mai avea in jur de 50 pentru Burnout License,iar dupa,se vor debifa toate si trebuie sa le REfaci pe toate ptr. Elite .(107 curse)
Sunt 40 de curse pentru Burnout.
mersi pt raspunsuri