Comunicarea e cea mai importanta! FFOCUS, DACA VREI,facem un schimb...
Printable View
Comunicarea e cea mai importanta! FFOCUS, DACA VREI,facem un schimb...
Te asteptaaam :) Dar vino o data !!! :D
Arata super.Cand imi vine plasma de la garantie ma bag si eu :evil:
Va rog un add cine nu ma are in lista
" chyna007 " pe cont de RO
Game on
Te asteptam cu mare placere . Sper sa facem o tura toti cei din grup zilele astea .
Oamenilor, voi spuneti ca jucati dar pana acum nu am jucat doar cu Ovidiu, Calin, Walky, Drati si cam atat... Bagati-va si voi mai des deoarece jocul are potential...
se anunta cineva pentru diseara dupa ora 11?:D
Daca ai headset ma bag, presupun ca si Ovidiu cat si Calin
eu intru da nu am nici un dlc :(
Vai Raul , l-ai uitat pe ClaudiuZ ... ce naiba , takedown fan ! :D
Am uitat dupa ce am reinstalat jocul sa downloadez singurul DLC gratuit adica Party Packul :))
Party Pack este gratuit? Voi jucati pe Island sau Cops&...?
Party Pack nu este gratuit, cum de altfel nu e gratuit nici un add on. Singurele update-uri gratuite fata de versiunea originala sunt Cagney Pack care aduce posibilitatea de a juca online, challenge-urile, curse ranked, posibilitatea de a vopsi masinile si de a alege melodiile preferate; Bike Pack care aduce 4 motociclete in joc, precum si 70 de noi challenge-uri, posibilitatea de a juca zi-noapte si introducerea sistemului dinamic de vreme (aleator ceata, innorat dar fara ploaie), ultimul update gratuit fiind introducerea trofeelor.
Nu conteaza unde joci daca ai add on-urile ai acces peste tot si cu orice masina.;)
M Mai nou jucam cu toate DLC-urile mai putin TOY CARS din care avem vreo4.
Mai copii lamuri-ma si pe mine.Am jocul zona 3 ,scrie in ciainiza pe el.Stiam ca merg si DLC-uri de pe US asa ca am luat Big Surf.Am downloadat DLC-ul,l-am instalat,a facut update la 1.90 si nu pot intra in Big Surf.
In cel mai rau caz vand jocul si iau unul zona 1,dar pentru cultura mea generala .....?
Daca ai ceva jocuri de pe store ti-l dau eu la schimb...
Cred ca si l-a cumparat Raoul . De la mine nu-l are .
---------- Post added at 11:07 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
Anyway , cine se anunta pentru seara aceasta la o sesiune de Burnout Paradise Fun Fun Fun ???
Eu, si jocul e cumparat de mine :)