Pt. Elite, ai nevoie de toate cele 120 eventuri castigate. munca titanica. Deliciul jocului insa nu sunt trofeele, ci recompensele din joc (masini).
Pt. Elite, ai nevoie de toate cele 120 eventuri castigate. munca titanica. Deliciul jocului insa nu sunt trofeele, ci recompensele din joc (masini).
mi-am pus o casca bluetooth in seara asta dar nu va auzeam pe nici unul vb [walky si studentul]
se auzea pentru o fractiune de secunda cate un poc...voi vorbeati ceva? si eu cum fac sa vb...trebuie sa apas pe ceva...sau pur si simplu sa vb?
mie mi se terminase bateria la casca . am vazut ca aveai casca , doar trebuia sa vorbestisi walky avea casca , dar nu putea sa vorbeasca din motive decibelico-somnoristice
![]()
Trebuie sa plec din pacate si nu mai pot juca pana luni. Oricum, ce am jucat a fost misto azi.
ce naiba sa fac ca o iau de la inceput ca daca am schimbat zona joculuipauza masini... plus ca nu am nici contentu. dammit
pana una alta am pus sa faca update
Am sa fiu si eu prezent dupa ora 12, asta in caz ca am sa mai gasesc pe careva on-line. Eu inca nu am reusit sa me dezlipesc de el. Muncesc de zori pt. licenta 100% la motociclete si insula. De aceasta data am sa promit ca nu o sa mai intre straini![]()
Cei care au jucat n-au impresii despre joc ? Ma refer la cei de azi . Anyway , mie mi-a cazut netul ...
Bookmarks