anyone in ?Haideti copii
![]()
La ora 24 se va organiza un freeburn, daca sunt doritori sa se anunte cat mai repede.
---------- Post added at 02:54 AM ---------- Previous post was Yesterday at 09:47 PM ----------
A fost foarte amuzanta sesiunea din seara aceasta, Ovidiu, da-i foc la ALBINUTA.
Si am intrat la miezul noptii si nu era nimeni si mi-a fost o ciuda de numa. Tot nu apuc cu voi guys![]()
Avem si un Social Group acum - Burnout Paradise Team . Cine se joaca Burnout si e fan , il invitam . Pana una alta , niste poze cred ca ar fi binevenite ... NU ?
Niste poze de la sesiunea de ieri. A durat ceva pana ne-am urcat acolo dar a meritat; a fost fun.
Si de la mine cateva poze . A fost super super fun . Speram sa mai fie doritori , vad ca au cam disparut![]()
Imi pare rau, si mie mi-ar fi placut sa joc. Insa zilele astea nu m-am simtit prea bine, iar maine plec pentru cateva zile.Cand ma intorc, will you still be here?
![]()
Invite si mie in grup va rog! Am jucat odata cu voi si a fost foarte distracitv dar eram pe o versiune in franceza si nu intelegeam mare lucru din obiectivele de la freeburn!
Dar pana vineri ar trebui sa am o copie in engleza si am sa fiu prezent la actiune!
imi ziceti si mie cam ce dlc aveti ca sa intru si eu in miez cu voialso si eu vreau invite in grup daca se poate.
Intra aici si da Join Group. Din cate stiu eu, nu este nevoie de invitatie.
Bookmarks