Boon . Walky ? Renegade ? Drati ? ClaudiuZ ? Solozaur ? Anyone ??? FFocus ??
a fost super in seara asta...prima mea seara online
si norocul incepatorului castigasem pana sa plec 3 puncte la marked man
h3h3h3 deabia astept sa revin..dar din pacate a trebuit sa inchid..o sa imi iau si casca pe viitor [sa fiu asigurat si protejat
]
A fost minunat, nici nu stiti ce pierdeti cei ce nu incercati, dupa ce ati plecat (Hyp si Calin) am facut niste poze.
super fain a fost..pacat ca sunt cam ''inutil'' fara casca..
''sa dea dumnezeu si maiculita domnului'' nu studentule?lol![]()
Trebuie sa facem top 10 cu cele mai amuzante perle scoase pe gura, nu prin cealalta varianta Ovidiu, in timpul sesiunilor de Burnout.
Avem aici cativa din protagonistii din aceasta seara ! Hyp si Renegade124 au plecat inainte sa facem poze . Asa arata o Mini-Salata BPTHint : Hyp , contact me ca sa ai si Cops and Robbers si tot ce mai avem noi .
Ceva de genulOricum , fiecare sesiune de Burnout e super fun. Asteptam si alti doritori !
Mai , ce e asa rau in a ura unui jucator : " Sa-ti dea Dumnezeu un baietel superb , cu sani " ?)
Variata cu testicule e mai hardcore
---------- Post added at 02:53 AM ---------- Previous post was at 02:52 AM ----------
Mai maine da, poimaine da, deja de luni am program ( Ovidiu stie).
AAA , pasariceala era problema
---------- Post added at 03:03 AM ---------- Previous post was at 03:02 AM ----------
Si pentru toti cei care n-au casca , si vor una ieftina si repede , v-as recomanda-o pe asta : Jabra BT2040 Lista de preturi - cel mai mic pret
putem spune si asa
---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------
Luati-o cat mai e calda
---------- Post added at 03:09 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------
Incepem lista pentru ziua de azi, cine e dispus sa joace azi dupa ora 23:50 sa scrie aici...
Bookmarks