Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 175

Thread: FIFA 2009

1. #41 SP
    Senior Member Bobby's Avatar
    Cui ii pasa daca avem echipe romanesti in joc? Luati jocul ca sa jucati cu CFR sau Steaua? Eu nu. Eu il iau sa joc cu orice echipa din el.

2. #42 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Daca e CFR, va fi si Steaua! Sper, cel putin...

Pe PC mereu apar patch-uri care aduc Liga I in joc, insa nu mai putem juca on-line...

3. #43 SP
    Care mereu sunt slab facute si nu imi plac de nicio culoare. Tot respectul celor ca le fac (fifaromania.net/ pesromania) dar nu ma incanta deloc ideea de Custom Content. Prefer ceva f bine facut de catre cei ce au facut jocul.

4. #44 SP
    Dap, si eu... Insa mereu cand ma duc la un amic in vizita jucam cu echipe romanesti (patch-uite), si ne distram pe cinste! Orgoliile parca sunt mai mari...

5. #45 SP
    In multiplayer orice joc are mai mult farmec .

6. #46 SP
    Daaaa... pai io numai multi joc! In single joc numai un pic, pana invat schemele si ma prind cu ce difera fata de versiunea anterioara... Oricum n-o sa va placa sa jucati cu mine, eu joc 70% cu Man.Utd (sunt fan de 12-13 ani) si in rest numai cu echipele engleze... (fan total al fotbalului englez de vreo 3-4 ani)

7. #47 SP
    Atata timp cat joci pentru ca esti fan si nu joci pentru ca il ai pe acel individ Cristiano si sa fugi cu el de la tine din careu si apoi sa dai gol la capatul celalalat al terenului totul este perfect.

Si eu joc cu Arsenal ori Real Madrid pentru ca merg pe stilul meu de joc.

8. #48 SP
    Eu cu CR joc CF sau Striker, alaturi de Rooney, nu wing-man! Deci nu fac faza aia niciodata...

9. #49 SP
    Asa merge. Urasc oamenii care joaca cu o echipa doar pentru un singur jucator si in timpul meciului joaca doar cu acel jucator non stop.

10. #50 SP
    Da... La Real Madrid mereu toata lumea face faza aia cu Roben sau la Barca cu Messi... lame

Eu cred ca anu' asta PES va fi mai bun. Nu l-am luat niciodata pe consola, insa daca o sa aiba licente bune, o sa fie tentant. Pe PC, PES 2008 este peste FIFA 08...

11. #51 SP
    Care faza? Eu nu joc cu Roben in echipa Higuain

12. #52 SP
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    sa fugi cu el de la tine din careu si apoi sa dai gol la capatul celalalat al terenului totul este perfect.
    Quote Originally Posted by Bobby View Post
    Care faza? Eu nu joc cu Roben in echipa Higuain
    Nu? Cred ca esti singurul... ca wing-man e f bun, are tehnica, viteza si centreaza excelent!

13. #53 SP
    Aham Mie nu imi place si nu il folosesc

14. #54 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    ***Jucat cu Spike cateva meciuri. Ce pot sa spun. Cine spune ca seamana cu FIFA 2008 sau alt FIFA sa se duca la culcare. Probabil n-a pus in viata lui mana pe vreun FIFA.
    ***Demoul asta are ceva revolutionar in el. Pentru FIFA este ceva nou, iar cu PES nu seamana absolut deloc. Ma refer la la orice: sistemul de pase, suturile, asezarea in teren, miscarea mingii, interactiunea intre jucatori.
    ***Este prematur sa aduc laude sau critici jocului. Totusi, aruncand un ochi critic pot sa remarc urmatoarele minusuri: Demarcarea atacantului lipseste cu desavarsire. Se ajunge pana acolo incat atacantul in momentul in care primeste o pasa la intalnire se opreste si nu mai vrea sa continuie alergarea. La fel se intampla in anumite faze cu fundasul (aici vreau sa remarc ceva si anume ca am citit undeva ca este implementat sistemul OTB, adica de control al jucatorului care nu este la minge. Asta inseamna ca opririle jucatorilor in faza de atac sau defensiva sunt cauzate de noi). Daca aparatorul are viteza mai mare ca inaintasul, trebuie sa faca el o smecherie ca sa intarzie si sa nu-l ajunga din urma. Jocul se inghesuie la mijlocul terenului si iese un bambilici de toata jena. Un bambilici totusi interesant, deoarece am observat ca mingea nu mai urmeaza traiectoria pe care o vrea ea, ci se adpteaza dupa picioarele intalnite in cale, fapt care-i da o miscare oarecum aleatorie in teren, deci te trezesti ca anticipezi traiectoria mingii dar de fapt te lasa cu ochii-n ceata fiindca a atins calcaiul unui adversar. Obisnuitele buguri specifice FIFA (si aici il las pe SPIKE sa posteze un filmulet cand are el timp).
    ***In concluzie, este un joc care trebuie studiat. Are si plusuri, dar despre ele altadata. Daca PES se poate juca decent online si ii mai scade viteza, cred sincer ca bate FIFA si anul asta. Dar..., sa vedem jocul full.

15. #55 SP
    Junior Member cobra_style2007's Avatar
    pot sa spun ca fifa asta e cat de cat...curat...mai ales k l-am testat la EA...network gameplay e mult inbunatatit...sau cel putin asa se lauda cei de la EA...in rest...buguri minore gen mingea trece prin plasa sau prin jucator au cam fost rezolvate in masura de 90%...si asa ca sa va dezamagesc un pic...platforma grafica este cea veche cu mici addon-uri. Dar va spun ca merita...asa ca good luck si abia astept sa fie lansat!

16. #56 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Deci ma speriasem groaznic cand am vazut cat de cat, citisem de *** (deh, oboseala). Oricum e mult mai bun ca versiunile precedente pe care l-am jucat pe calculator. Despre engine-ul grafic, este bun si nu ma deranjeaza ca nu a fost schimba, cum ar spune americanii: "If it ain't broke, don't fix it". Din demo nu am reusit sa vad decat unul din cele 250 de feature-uri noi promise, iar ceea ce am vazut eu e metoda de a te bucura dupa fiecare gol.

17. #57 SP
    Banned Chifteluta's Avatar

18. #58 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    vad ca mi-ai luat-o inainte...yo acum m-am trezit

19. #59 SP
    Junior Member !nsomn!A's Avatar
    L-am jucat si eu azi.
    Mi se pare mult mai revolutionar fata de 08.
    Abia astept sa vad 10vs10 in multiplayer cum va fii

20. #60 SP
    Member Webpredator's Avatar
    Pare promitator...sper sa rezolve glitchul ala , altfel...online game is doomed

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 9 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks