Soop - La asta ma si refeream , sa nu fie exploatante....intrucat se prind "un grup de" - si castiga doar aceia si te miri de ce.
Te astept si pe tine la challenge , online gaming rulz![]()
Soop - La asta ma si refeream , sa nu fie exploatante....intrucat se prind "un grup de" - si castiga doar aceia si te miri de ce.
Te astept si pe tine la challenge , online gaming rulz![]()
Cred ca il voi lua si eu, daca o sa-l ia mai multa lume... De obicei il iau pe PC pentru ca am multi amici pe PC cu care joc on-line... Daca are cineva chef de FIFA 07 sau 08 pe PC, PM plzzz!![]()
DonAdryan - with all due respect , evita varianta de PC a lui 2009 -
Am vazut ce dezastru a fost 2008 dpdv al gameplay-ul , grafica , etc.
Te astept la o "rafuiala" online cu proxima ocazie !
Tin minte ca pe la 2005 era un grup de playeri care acceptau sa joace cu tine on-line numai daca acceptai sa activezi optiunea hasurarii terenului in patratele,deoarece era un patrat undeva pe la 17 m dreapta de poarta adversa de unde marcai oricand,indiferent de situatie,puteai sa pui si 3 portari ca din patratul ala magic luai gol mereu...Asa ca imi va fi greu sa cred ca EA va reusi o data pt totdeauna sa scape de bugurile astea infecte,dar nu se stie niciodata,poate poate,ne vor face o surpriza anul asta
Cheers...
Pai nu prea pot sa o evit, pt. ca ma joc cu toti colegii de la job si cu ceva amici. Suntem vreo 10 cel putin care jucam fotbal de 2-3 ori pe sapt... Dar pot sa il iau si pe PS3, nici o problema, daca o sa-l ia mai multa lume.
LE: Anu' trecut a fost o nebunie curata pe forum, cu astia de la EA care au vandut o gramada de bucati... Daca cumva primesc baietii iarasi jocul, nu o sa ratez ocazia!![]()
Eu nu am mai jucat FIFA pe PC de prin 2006 cred. De cand am prins FIFA 06 World Cup pe Xbox 360 am zis STOP. No more PC fifaing![]()
Sincer, mie imi este cam mila cand ii vad pe cei care se joaca pe tastatura Fifa... Bleah, cand poti sa stai linistit aruncat in pat, cu o bere rece langa, cu gamepadul frumos...
P.S. Se poate pune gamepad si la PC, dar ce folos ?![]()
Pai credeti ca eu joc cu tastatura?E fix la fel pe PC ca pe consola pentru mine... Am un gamepad Logi meserias, si merge excelent!
De ex. la PES merge si cu Sixaxis-ul! Eu numai cu ala joc PES pe PC! La FIFA nush de ce nu merge...
Eu joc pe PC pentru ca pe console nu prea gasesc cu cine sa joc... Poate pe 360 e mai mare comunitatea, insa pe PS3 e slabutz rau de tot... Plus ca ne mai plictisim de 08, si bagam 07 sau PES, pe cand pe consola nu mai are nimeni jocul pe PS3, toti l-au vandut, sau l-au schimbat...
Pe 360 repede ori FIFA ori Euro apoi din nou FIFA, mai intra Mo cu GoW-ul lui![]()
@monky: cand intrii la un FIFA cu berea langa tine? Poate pe tine te bat si eu![]()
Discutiile despre piraterie sunt interzise.
On topic:
Q: How will consumers activate Live Season?
Console consumers can purchase leagues by using PlayStation Network Store or Xbox Live Marketplace. For PC gamers, they will purchase leagues through the EA Store.
In alta ordine de idei daca avem varianta europeana a jocului ne putem lua adio de la Live Season.
Oricum, o consider o gaselnita total inutila si stupida, care nu ne afecteaza meciurile online deocamdata, dar ma astept ca de la anul sa nu mai pupam multiplayer daca nu ne cumparam addonuri de-astea.
Ceva noutati despre includera Ligii I in campionatele jocului,sau macar a echipelor romanesti din cupele europene?Sper sa nu mai jucam cu Ilie Petrescu inregimentat la F.C. Bucuresti
Pt o tara care are 2 echipe in grupele ligii si 5 in cupa uefa mi se pare de tot ***u dc nu vom avea liga 1 in fifa 09. Parca vad ca nu o sa avem, dar in schimb o sa fie campionatul belgiei, al cehiei sau al norvegiei. De asemenea mi se pare lipsa de respect sa bagi liga a 2-a dinntr-o tara, oricat de dezvoltat ar fi fotbalul in tara respectiva, dar sa nu ai toate ligile europei incluse in joc.
Hai sa fim seriosi,daca EA chiar vrea sa achizitoneze licente pt.Liga 1 o poate face fara sa se incordeze prea mult,deci nu cred ca problema licentei ii impiedica sa adauge Liga 1 in campionatele standard care vin o data cu jocul
Iar in legatura cu pirateria nici rusii nu stau mai bine si totusi au echipe an de an prezente in joc,nu stiu ce sa zic,poate suferim noi si ne credem mai importanti decat suntem cu adevarat
Cheers...
Eu pun pariu ca tot asa va fi. Este un joc totusi. Si coroborat cu faptul (am mai zis-o si o s-o mai zic) ca nu vor sa scoata assisturile la pase si suturi, jocul va aluneca inspre monotonie. Degeaba ai sute de scheme, fente, asezari si ce se mai lauda ei, ca pana la urma tot din exploituri vom da goluri.
Iar faza cu lipsa ligii lu' mitica ma lasa rece. Eu din principiu nu prea mai joc cu AIul ca-mi strica stilul de joc in online, deci slabe sanse sa incep un campionat in single player. Iar in online, hai sa fim sinceri, nu cred ca joaca cineva cu mai mult de 4 sau 5 echipe in mod constant. E deajuns sa bage 2-3 echipe Romanesti la "others" si sunt multumit.
Cum sa bage Liga 1 la Fifa?Tu te-ai uitat putin la campionatul nostru cum arata(din toate punctele de vedere)?O fi campionatul Belgiei si Norvegiei mai slab dar macar is corecti.Cel mai corect ar fi sa bage(inafara de CFR) pe Steaua(pentru ca totusi e o performanta pentru Romania sa te califici de 3 ori la rand) chiar daca unii conducatori strica imaginea clubului.Ce s-a intamplat cu cealalta echipa uefantastica(probabil asta o sa zica unii,ca merita si ea) a fost o simpla coincidenta,ca dovada ca nu s-a mentinut la acelasi nivel.In rest...ma opresc aici.
Eu abia astept sa facem niste meciuri.
Cred ca 85% dintre noi cumparam jocul asta.
Daca va fi si CFR in el, trebuie sa ne multumim, macar e un progres. Mic, dar este...
Bookmarks