Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 2 of 2

Thread: Service Sony PS3 Ploiesti

  1. #1 SP
    Member M4nU370's Avatar

    Service Sony PS3 Ploiesti

    Salutare tuturor ! Nu stiu daca am postat chiar in aria potrivita, imi cer scuze. Problema mea este urmatoarea : detin o consola Sony Playstation 3 cumparata de aproximativ 3 ani din DOMO Targoviste (orasul in care locuiesc). Nu am intampinat probleme cu ea pana acum cateva luni cand nepotul meu a cazut fix pe ea (acesta fiind pozitionata pe un raft undeva jos si in exteriorul mobilierului). In acel moment fiind pornita, mi-a aparut o imagine cu diferite culori imprastiate. Am oprit alimentarea, am incercat din nou sa o pornesc insa consola nu imi mai reda nimic...porneste, insa nu reda video. Am fost prima data la DOMO, pentru ca banuiam ca se pot ocupa de ea (chiar daca a iesit in garantie) contra-cost, insa de acolo mi-au spus ca trebuie sa rezolv eu cu firma ce se ocupa de service, prin curier etc. Am gasit (cu greu) pe cineva la mine in oras, care nu mi-a putut spune decat ca, din punctul lui de vedere este de vina placa video si ca el nu ma poate ajuta cu nimic. Avand drum in perioada urmatoare in Ploiesti, m-am gandit sa caut acolo o reprezentanta ceva care ma poate ajuta, insa nu gasesc nimic pe internet. Nu cunosc nici aici pe forum pe cineva care sa se ocupe cu asa ceva (desi mi-ar conveni mai mult sa o duc la un service specializat in Ploiesti, ca sa nu ma mai complic cu transportul prin curierat) . Astept o parere, un sfat, o adresa din partea voastra !

  2. #2 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    vb cu Donely ii trimiti prin curier in bucuresti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts