Vedeti ca am facut un server de killzone 2 pe care o sa intre mai multi jucatori de pe cg.Serverul se numeste Romanian Training si parola e cgrulzz! Astept lume!
Ma bag si euMi se pare destul de frumos numele asta : "Immortals Romanian Clan " dar ..cred ca mai trebuie sa asteptam pareri.
LE:Mai am o sugestieAPROAPE) Toti membrii clanului sa aiba headset(in afara de rappy777 ca stiu ca nu are,dar stie sa joace) ca altfel nu ne intelegem.Haos.
Va intelegeti si fara,nu va faceti griji,eu am jucat vreo 2 luni fara head-set si nu am avut nici o problema![]()
Bafta cu clanul,la cati mai multi membri!
As dori sa fac un meci cu oamenii care vor sa intre in clan, mai mult sa vorbim decat sa jucam.Ati putea sa jucati sambata seara ?!
Pe la 21:00 !
A si aici e situl clanului :http://www.iro.ucoz.net E inca in constructie.![]()
Momentan clanul nu este facut oficial, mai astept ceva oameni si pana luni sper sa fie oficial.Oamenii care vor sa intre ar fii in clan:Rappy777,Mask,AndRewpq , yoyokid , K1du si eu.![]()
Poti sa intri.Apropo va rog sa puneti si profilul de pe killzone.com aici(pentru cei care vor sa intre in clan).Va rog frumos!
De exemplu :Killzone.com
Nu conteaza aia.Nici mie nu imi apare.Multora nu le apare.Sa am profilurile de pe killzone pana diseara daca se poate va rog frumos.![]()
Cine nu mai poate astepta pana Sambata voi crea serverul si astazi de la 21:00.Acelasi nume si aceeasi parola.Astept jucatorii care vor sa intre in clan.
By petreking in forum Sony PlayStation 3
By Enthroll in forum Sony PlayStation 3
By Alex90 in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
By nameless_fear in forum Sony PlayStation 3
Bookmarks