nu stiu nici eu...de ce de exemplu nici star wars the force unleashed ...assassins creed...
pai majoritatea jocurilor care acum au trofee au fost lansate inainte de aparitia trofeelor..eu intrebam de ce nu s-a creat acel patch cu trofee![]()
Mai imi tb Venhola ice si dal cu 20 de oameni + intercative leagueul pt care tb sa astept pana incep iar campionatele. Trofeele astea pe care le poti obtine doar online imi par putin aiurea (mai ales ala cu 20 de oameni) pt ca nu prea tin de skillul gamerului, tb doar sa gasesti pe altii cu care sa joci....
A si am o curiozitate. A reusit cineva sa faca 100 % la mk vs dcu? Mi se pare extraordinar d greu.....
pe PS3 Trophy Card Generator nu s-au pus trofeele de la Burnout ce includ Big Surf Island?ca pe alte trophycard-uri le am insa pe cel de acolo nu
PS: Lord of the rings Conquest are trofee?
lista de trophies pentru Fight Night Round 4
Trophies: Fight Night Round 4 | PS3-Sense.nl
cam putine, doar 4 de bronz![]()
check this out lol
11 gold si 1 platinum PS3Trophies.org - Terminator Salvation Trophies List
InFamous - Mai am un stunt si nu pot sa lipesc o grenada de nenorocitii aia sub nici o forma.Asta cat ei sunt in aer... Vreo sugestie? (bad karma) La good karma parea mai simplu ca era puterea aia care ii tinea mult in aer.In fine,probabil ar fi fost altele mai grele...
Incearca la un conduit din ultimu oras care se transforma in ceva mare si mov dupa ce ii omori ei cad incearca in timpul ala sa lipesti grenada de ei.
Pentru colectionarii de trofee recomand: dead space,killzone 2,resistance 2 si bioshock.Bioshock o sa-l iau curand,dar am auzit ca are trofee usoare.Looking foward to modern warfare 2,bioshock 2 si duke nukem forever(glumeam aici)![]()
By k1du in forum Sony PlayStation 3
By SirAndrew in forum Sony PlayStation 3
By morea2love in forum Sony PlayStation 3
By erik95 in forum Console News
By istrategie in forum Help Desk
Bookmarks