au cam inceput sa apara erorile
si mie mi-a dat eroare o data,dar si-a revenit
Imi face si mie de multe ori, mai ales daca vreau sa vad la alti jucatori. Cred ca e o chestie de moment.
"i just turned ps3 off by the controller, then switched it off from the back, left it a few seconds, then switched it on and turned it on from he controller, trophy sync works"
ca sa citez un mare om (d-zeu sa-l odihneasca) "sper sa n-apuc ziua" cand totul va fi controlat de computere
Toata lumea are aceeasi problema,nu cred ca e motiv de panica insa poate fi neplacut
PlayStation Network experiencing Trophy issues - PS3 Fanboy
ffocus nu disperaAi rezolvat problema?ca tu aveai majore...
Nu s-a rezolvat cu salvarile. Bataie de joc pe timpul si banii mei asta e. Sfatul celor de la sony hotline a fost sa imi sterg salvarile....backup...restore...etc. Am zis ca trec pe ps3 sa scap de probleme dar vad ca tot un drac e.
la bournout paradise am 70% si cand compar trophy cu altcineva imi arata 61 % , prima oara am avut jocu pe cd si acuma il am de pe store si l-am inceput de la inceput ca nu imi mergeau salvarile care le aveam dinainte de a lua jocu de pe store.
La burnout iti apare asa pt ca a aparut un dlc care include trophy si pe care tu nu il ai...Daca vei avea dlc respectiv trofeele din burnout vor avea parte de o sincronizare si vei un procent si mai mic...
Care joc are cele mai usoare trofee adica la care pot sa fac 100% usor (fara linger in shadows).
La mine trofeele de la Burnout Paradise cred ca sunt putin retardate.
De exemplu: am trofeul pentru "Smash 50 sets of yellow gates" dar nu am trofeul pentru "Smash 10 sets of yellow gates".
BWAH ?!
Nu trebuie sa fi neaparat conectat la internet ca sa obti un trofeu. Insa ai nevoie de conexiune ca sa faci sync cu serverul lor, altfel nu apar si in profil. Majoritatea trofeelor le-am obtinut offline, apoi cand m-am conectat la internet, am facut sync cu serverul si gata, apar si la profil.
Nu am facut ? Pai se face automat cand intru sa-mi vad trofeele sau imi verific Gamer Cardul. E si vreo alta metoda ?
@luigi: ai jucat jocul si inainte sa apara patch-ul cu trofee? Atunci asta e problema. Dupa ce instalezi patch-ul trebuie sa stergi save-urile vechi si sa incepi un joc nou. Daca nu ai facut asta jocul nu va recunoaste trofeele obtinute inainte de patch.
Sper sa te ajute.
By k1du in forum Sony PlayStation 3
By SirAndrew in forum Sony PlayStation 3
By morea2love in forum Sony PlayStation 3
By erik95 in forum Console News
By istrategie in forum Help Desk
Bookmarks