Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 101 of 246 FirstFirst ... 51 91 99 100 101 102 103 111 151 201 ... LastLast
Results 2,001 to 2,020 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

  1. #2001 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Sunt foarte multumit de joc. Este jocul din masini pe care l-am dorit dintotdeauna. Mai sunt inca multe de finisat (partea online mai ales), dar per total , sunt multumit. Am jucat mult cu masinile pe care le deblochezi in joc, nu am cumparat prea multe, doar un Subaru Impreza WRX coupe din '99 care are acum 350 hp si 4wd si cu care am depasit cam tot ce misca.

    Sunt level 9, va arat si eu ultima achizitie , ca tot e la moda pe site
    Attached Images Attached Images red-bull-hangar-7.jpg red-bull-hangar-7_1.jpg red-bull-hangar-7_2.jpg

  2. #2002 SP
    Member Atrium's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    sunt level 6... si avem ceva damage

    am facut un film la calitate mai mare cu acea cursa... o sa-l pun sa o vedeti.

    masina din fata e calitate "standard", nu a patit nimic... insa mie mi-a dat de m-a julit
    Sunt eu trezit cu fundul in sus de dimineata sau damage-ul din poza 2 arata de parca ar fi facut cu Smudge Tool in Photoshop ? Am mai vazut poze de genul pe net cum ca asa ar arata damage-ul in GT5.

    E doar o impresie sau doar atat au fost in stare sa faca ?

  3. #2003 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Pana la urma cum se exporta un film din el?
    Ce spune nenea asta aici, nu functioneaza. Ma rog, pune ceva pe stick, dar in nici un caz un fisier video.

    How do I export my Gran Turismo 5 replays to YouTube?

  4. #2004 SP
    Member bartonn's Avatar
    Quote Originally Posted by Mariusik View Post
    Rog pe cei care au comandat jocul de pe shopto sa lase un mesaj aici cand le ajunge jocul. Merci.

    Eu am dat precomanda la GT5 vineri(19.11) si a ajuns ieri.

    Un pic cam IDIOTIII cei de la posta.Mi-au lasat coletul in cutia postala,putea sa il ia oricine.Abia a incaput pachetul in cutia postala.

    Dupa 5-6 facem un MP?

  5. #2005 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu sunt putin dezamagit ca Web aduce jocul abia luni-marti . Am vrut zona 1 pentru DLC-uri. Ma uit la voi cum va jucati si rod ceva unghii pe aici

  6. #2006 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    Haha babulu..nu esti singuru !

  7. #2007 SP
    Member raptorscream's Avatar
    @SirAndrew: mi'a placut cum s'a auzit tabla lovita la prima masian rosie , cu ce assisturi joci?

    si doar mie mi se pare k masina se topeste cand se loveste de ceva ?

    L.E. poate sa puna cineva o poza cu optiunile pe care le ai cand faci poze la masina? (focus, aperture, exposure,etc)

  8. #2008 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    @SirAndrew: mi'a placut cum s'a auzit tabla lovita la prima masian rosie , cu ce assisturi joci?

    si doar mie mi se pare k masina se topeste cand se loveste de ceva ?

    L.E. poate sa puna cineva o poza cu optiunile pe care le ai cand faci poze la masina? (focus, aperture, exposure,etc)
    Uite aici, calitatea video a clipului lasa de dorit insa este destul cat sa iti faci o idee.

  9. #2009 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    si eu sunt lvl 6 si nu am vazut nici un damage. si joc cu un jaguar e-type din 63. am intrat cu viteza intr-o masina care incetinise la o curba si tot ce s-a intamplat a fost ca a saltat masina un pic. nici o penalizare a perf.

    ma dispera draftingurile. am incercat de mai multe ori aseara, am reusit sa fac acel special event (silver) dar mai mult la noroc. se controleaza ffff greu masina aia de nascar. in majoritatea cazurilor, la al doilea viraj ma duc in parapeti. kartingul in schimb rulz. te simti ca...



    PS mi-a dat si mie un freeze in lobby aseara. daca vreti sa facem MP, postati numarul camerei ca nu ai cum sa filtrezi altfel si sa stai sa cauti in lista aia e fff anevoios.

  10. #2010 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Cred ca am gasit un bug cand am facut pozele de mai sus. Selectam farurile de zi sa ramana aprinse (angel eyes) si nu ramaneau. Plus ca s-a facut noapte automat. E un ciclu zi-noapte la fotografii ? oricum e interesant ca ofera destule optiuni, dar nu imi placeau culorile noaptea, am ales alb-negru. Dar poti face adevarate wallpaper-uri.

    Ziceati ca nu e damage pe masinile standard. Pe Subaru WRX Coupe ala in 99 ce l-am descris mai sus au aparut deformari dupa ce m-am lovit de parapeti in repetate randuri cu 150-200km/h, avand un avans considerabil fata de oponenti (care sunt cam varza daca ai o masina buna), m-a apucat mania drift-ului in curbe, avand traction control pe 1 si restul assist-urilor pe off, abs 1, putere multa si 4wd, dar am mai scapat-o din control cateodata)

    Imi place si feeling-ul masinilor standard, fizica e prezenta acolo.

    Btw , sunt foarte multe masini in joc care merita folosite. Japonezele sunt usor de upgradat, avantajul e ca gasesti cu duiumul la second-hand dealer, cele noi sunt cam scumpe si nu stiu ce avantaje ar oferi in plus, cu toate astea am strans 90 000 si am luat M3-ul, pe care inca nu am apucat sa il testez facandu-i doar cateva poze.
    Am ramas placut impresionat de un MM-cup Nissan (un micra cu putin tuning), de 138 hp, cu care am castiga orice cursa posibila FWD la A-spec pe begginer. E o masina standard dar are un control superb si urca in ture imediat. In schimb m-am chinuit un Yaris stock, pe care l-am luat special pt un event si cu care d-abia am scos un loc 2, blocand in spate oponentii cu ajutorul oglinzilor(ma uitam pe unde ma despasesc si ma puneam in fata, problema a fost cand a venit unul prin stanga si unul prin dreapta, a trebuit sa il las pe unul sa treaca , totul se intampla pe o linie dreapta inainte de linia de sosire ). Palpitant.

    Urmatorul pas e sa strang banuti de un Ferrari, o masina de epoca pt anumite event-uri si o masina puternica FWD. Poate un Audi sau o japoneza.

    Am licenta A, B , C prima.

    Imi plac cursele de karting chiar daca ametesti pana te reobisnuiesti cu senzatia de viteza dupa ce o masina normala mult timp.

    Sunt multumit de numarul de FPS-uri pt ca jocul e cursiv, nu agata, oferind si o senzatie de viteza mult superioara altor jocuri jucate de mine pana acum. Camera din interiorul masinilor premium e folositoare cand ai de facut jaloane sau vrei precizie la depasiri, pentru ca front bumper camera nu iti arata latimea masinii si uneori, fiind invatat sa conduc cu latimea masinii in minte, aproximez gresit la limita si lovesc ceva .

    Grafica e buna, pe alocuri e nevoie de imbunatatiri, unele trasee arata superb iar altele arata cam saracacios.

    Nu am jucat inca pe ploaie sau pe zapada, in schimb am jucat pe dirt track cu un Impreza 2010 si un Lancer Evo si mi-am adus aminte de Colin Mcrae 3 care l-am jucat nebuneste pe PC la vremea lui.

    Controller-ul se descurca onorabil, poti sa ai o precizie mult mai mare decat la Nfs Shift de ex, unde masina era parca pe sapun si daca intrai in balans nu o mai scoteai decat in parapet. Eu am preferat sa setez acceleratia pe R2 iar frana pe L2, fiind progresive, putand sa le controlez mai usor. Directia e pe :<L>:

    Am incercat sa intru online si dupa ce am dat un refresh la servere, consola a inghetat, fiind nevoit sa o resetez. AStept sa se regleze si o sa incerc din nou cu online-ul.
    Am observat, avand probleme cu router-ul in ultima vreme(am un asus care pierde conexiunea PPpoe dupa un interval aleatoriu, nemaidorind sa se reconecteze decat daca il scot din priza) ca daca nu sunt conectat la internet, meniurile sunt mai rapide, nu mai e asa mult lag in ele.

    Nu am jucat inca Nascar, dar toate la timpul lor.

    Nici in modul Arcade nu am jucat nicio cursa, nici Splitscreen.

    In concluzie sunt de parere ca jocul este unul muncit, poate nu 5 ani, dar cu o atentie la anumite detalii pe care alti producatori nu o au sau nu pot sa o acorde intr-un timp scurt, fiind cunoscut faptul ca multe jocuri sunt dezvoltate intr-un an , un an jumate.
    O sa il joc cu placere, fiecare masina deblocata aducand ceva nou, iar parcul auto imens este suficient de stimulator incat sa te faca sa continui sa castigi niste bani sau experienta.

  11. #2011 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by raptorscream View Post
    @SirAndrew: mi'a placut cum s'a auzit tabla lovita la prima masian rosie , cu ce assisturi joci?
    niciun assist...

  12. #2012 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    cosminbad, thanks pentru atentionarea cu Yarisul. in cazul asta nici nu ma grabesc sa-l iau. ref grafica, pe unele trasee am avut ceva tearing, insa destul de rar.

  13. #2013 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    cosminbad, thanks pentru atentionarea cu Yarisul. in cazul asta nici nu ma grabesc sa-l iau. ref grafica, pe unele trasee am avut ceva tearing, insa destul de rar.
    Nu am generalizat. Yaris-ul pe care l-am luat eu parea submotorizat in comparatie cu Micra aia modificata. Sunt si Yaris versiuni Cup. Si cu ceva tuning ii poti creste performanta, insa parerea mea e ca nu trebuie sa investesti prea mult la inceput in masini. Sunt scumpe modificarile. Iti iei masina cu 9000 credite si o toba costa 1500 + filtru aer 450 + plus ecu 1000 etc, ajungi la jumate din suma. Iar daca vrei sa o vinzi, d-abia o sa primesti jumate. Folositi cu incredere bonus-urile primite din diverse event-uri etc. Unele sunt masini chiar bune

  14. #2014 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Ce camere tot cereti voi pe aici? Daca vrei sa intri la un prieten, te duci in "Comunity", selectezi prietenul la care vrei sa intri si ii apare o bulina galbena la ultima optiune. Dai pe ea si te baga automat in lobby.

  15. #2015 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Japonezele sunt usor de upgradat, avantajul e ca gasesti cu duiumul la second-hand dealer, cele noi sunt cam scumpe si nu stiu ce avantaje ar oferi in plus...

    pai:
    dealer = premium cars
    "second hand" = standard cars

  16. #2016 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Nu este adevarat. Am cumparat de la dealer masina cu "S", adica standard. Asta daca acel S reprezinta Standard si P, Premium.

  17. #2017 SP
    Member raptorscream's Avatar
    @minimize: tnx, eram curios de optiuni k in pozele puse de aici masina pare blury, iar peisajul se vede clar, probabil e de la focus

  18. #2018 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Ce camere tot cereti voi pe aici? Daca vrei sa intri la un prieten, te duci in "Comunity", selectezi prietenul la care vrei sa intri si ii apare o bulina galbena la ultima optiune. Dai pe ea si te baga automat in lobby.
    exista posibilitatea de a filtra in functie de numarul camerei, sau eu cel putin asa am vazut. adevarul e ca nu am intrat deloc la community. doar in lobby unde sunt toate.

  19. #2019 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Am primit si eu jocul ieri (Altex) , nerabdator sa ajung acasa de la servici, ma simteam ca un copil in dimineata de craciun lol.

    Pornit instalarea pe Hdd , scos volan de la naftalina , asteptat ~1h.

    Am apucat cateva ore de joc si pot sa va spun ca mi-a parut rau cand a trebuit sa dau turn-off la consola. Gt5 cu siguranta este simulatorul de masini care lipsea detinatorilor de Ps3, iti poti da seama cu usurinta cat de "mare" este jocul si ma refer la longevitatea acestuia.
    Nu am intrat in arcade mode ci direct in Gt mode, apoi licente. A,B toate gold si IC 7/10 gold ; eventual o sa tintesc spre 100% gold insa necesita timp, timp care deocamdata o sa il irosesc pe Special Events.
    Licentele acorda ca premiu cate o masina diferita pentru all gold, all silver sau all bronze.
    Special Events :
    - Kart racing super fun, deja imi inchipui ce fun o sa fie online cand o sa jucam mai multi.
    - Top Gear test track cu VW SambaBus '62 ... super senzatie de viteza ; serios, nu am rezistat sa termin cursa nici macar la Beginner.
    - Jeff Gordon Nascar School : O serie de teste care iti arata/te invata cum sa negociezi curbele si depasiri pe interior/exterior , drafting etc. Destul de reusit facuta dpmdv.
    - AMG Driving Academy (intermediate) , masina este o bestie iar traseul (nordschleife) pe masura.

    Doar atat am avut timp sa "descopar" in cateva ore de joc . Gt5 m-a lasat entuziasmat si cu o nerabdare de a reveni sa joc. Momentan sunt level 14 si cu ~450k credite iar celor care cauta sa faca bani on joc le recomand sa inceapa cu Special events.

  20. #2020 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    Quote Originally Posted by angelcrying View Post
    Nu este adevarat. Am cumparat de la dealer masina cu "S", adica standard. Asta daca acel S reprezinta Standard si P, Premium.
    tot ce se poate... eu asa citisem pe alte forumuri.

    personal nu am studiat piata de second-uri pentru ca nici nu am avut bani, insa unii se plangeau ca se ofera foarte putine informatii despre masina ce urmeaza sa o cumperi.
    iti iei o tzeapa de zici ca sunt numai tigani aia care vand masini second lol in sensul ca a dat 50.000 pe masina dupa care a mai trebuit sa bage inca o data pe atat deoarece motorul era stricat si caroseria muci... si a ajuns la 2x pretul masinii noi.

    poate vor rezolva printr-un patch.

    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    A,B toate gold si IC 7/10 gold...
    cum dracu man... unele mi se pareau imposibile din punct de vedere fizic si sa iei silverul... cum ai reusit sa iei goldu?
    si nu e numai parerea mea, mai multi spuneau asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 101 of 246 FirstFirst ... 51 91 99 100 101 102 103 111 151 201 ... LastLast

Similar Threads

  1. Gran Turismo 6 By Dant3 in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 517 Last Post: 05-06-2015, 14:11
  2. Gran Turismo 6 By Tudoran in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 14 Last Post: 26-11-2010, 21:40

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts