mo, sry ca n-am apucat ieri sa joc nimic online. Avem timp oricum, facem noi zilele asteaIeri am stat mai mult sa imi reglez televizorul decat sa ma joc lol Bai deci nu stiu ce s-a intamplat, insa dupa instalare mi-a intrat in joc pe rezoutia 1680 x 1050(eu avand setat 1080p/720p) si se vedea super bine fara nici un "jaggies". Am jucat eu putin si m-a mancat in fund sa opresc tv-u. Cand l-am deschis, surpriza, m-a sucit inapoi pe 1080p + jaggiurile de rigoare. Am zis ca turbez... E vreo smecherie sa pot seta tv-ul inapoi pe rezolutia aia? ca la mine pe orice rezolutie as seta ps3-u chiar daca dau sharp 0/100 tot mi se vede "zgrunturos" putin grafica si scrisu din meniuri. Ei, cu rezolutia aia de 1680 x 1050 se vedea perfect tot. Daca stie cineva vreo metoda sa il fac inapoi, please post here.
Anyway, despre joc nu pot spune decat de bine! Este exact ce mi-am dorit. Incercati eventul ala de la AMG academy pe nordshlife. E pur si simplu... SUPERBVa pune sa invatati traseul pe 3 etape/sectiuni, urmand apoi un event unde il veti conduce pe tot. Pana acum la prima etapa am scos timp de gold si la restu doar silver. Deci nu il ratati ca e super tare mai ales daca aveti volan!
Momentan am ajuns pe la lvl 7/8 aseara. Vedeti ca mi-am facut alt cont de z2 pentru gt5. Add i_geoker_i
ps: cel mai bine cred ca ar fi sa facem un tabel pe prima pagina a threadului cu toate id-urile celor care joaca, sa ne fie mai usor.
Bookmarks