Dupa parerea mea, merita sa-l lasi sa se instaleze... adica nu e mare diferenta de loading cateodata, dar mai bine il lasi 40 de minute si faci altceva in timpul ala decat sa stai cu cel putin 10 secunde mai mult inaintea fiecarei curse.
Dupa parerea mea, merita sa-l lasi sa se instaleze... adica nu e mare diferenta de loading cateodata, dar mai bine il lasi 40 de minute si faci altceva in timpul ala decat sa stai cu cel putin 10 secunde mai mult inaintea fiecarei curse.
E adevarat?
Sony a lansat �n Rom�nia Gran Turismo 5 pentru PlayStation 3
Voie buna.
daca e adevarat ce scrie in link, dahttp://www.consolegames.ro/forum/f15...tml#post482002
Cred ca asa l-au facut sa nu-l mai scoti.
Eu unul daca pun mana pe unul nu mai il scot din consola vreo 3-4 luni.
Voie buna.
m-am jucat si eu putin cu photo mode; e chiar interesant, se pot face lucruri frumoase.
PS: pentru cei care nu au jucat GT5 inca - pozele afisate aici nici macar nu seamana cu realitatea din joc; jocul este de-a dreptul "hidos" din punct de vedere al graficii (doar parerea mea). In afara de acest aspect doar laude am.
Fredrik's Gallery (Updated 26 november) - GTP Forums
Tipul asta a facut super poze din joc.
Daca nu ma insel, photo mode e pe acelasi principiu ca in Wipeout, nu? Adica una iti arata in timpul unei curse, alta iti arata la photomode. Depth of Field, diferite filtre, motion blur, mi se pare ca baga chiar si smooth pe masina (mareste si mai tare numarul de poligoane). Unii ar numi treaba asta pacaleala; in toate preview-urile si articolele anterioare lansarii, cred ca foarte putine imagini erau de fapt in-gameDe asta ma si intrebam de unde ar putea o consola sa duca atatea milioane de poligoane, totul la 1080p.
da..deci nu sunt singurul care a observat asta...credeam ca sunt eu prea pretentios dpdv al graficii..dar si-au cam batut joc la capitolul asta ..in 6 ani gaseau si ei o solutie..cum e de ex la NFS Shift..cand te ciocnesti are acel efect care mascheaza pe consola neajunsurile dpdv hardware..
Gran Turismo 5 Sells 1.8 Million Worldwide in 2 days
The enormously anticipated Gran Turismo 5 opened to some huge sales on PS3 this week. In just two days on the market in the Americas and EMEAA and one day in Japan, VGChartz estimates that over 1.8 million copies of the game were sold. Breaking this down by region, over 55% were sold in EMEAA with the remainder equally split between the Americas and Japan.
First week sales are expected to hit around 2.4 - 2.5 million units, which would put sales roughly on par with the last full console installment, Gran Turismo 4 and in the top five openings of all time on PS3.
Buna
Are cineva idee de unde pot lua masina din '79 ? ... Sau ce trebuie sa fac sa pot juca Japanese Classics ?
Merci
LE: Am rezolvat. Am gasit o masina Isuzu la "used cars"
Noroc.
O sa-mi vina GT5 Zona1 US Luni sau marti.
Ati jucat intre voi, pana acum, cross-region?
Mi-ar placea tare mult sa jucam intre noi, poate chiar sa punem la punct un campionat...Ar fi minunat!
Race away.![]()
Cred ca o sa mearga zona1 cu zona 2 si 3 dupa cate am inteles din ce a spus Sony.
Campionat cred ca se va organiza dar o sa treaca ceva timp pana atunci, jocul este abia bebelus , fiecare are de construit un garaj etc.
Am terminat licentele S-gold pt o super masina; recomand Events - AMG Driving Academy pe Nurburgring Nordschleife , circuitul este superb.
Gran Turismo 5 - Begginer's Guide
Gran Turismo 5 is undoubtedly a daunting game. With 70 tracks and over 1,000 vehicles to choose from, the amount of content to unlock is ridiculous. And though the developers at Polyphony Digital have done their best to make the user interface as streamlined as possible, it’s hard not to sit in front of the My Home screen and wonder where to start. Our Beginner’s Guide rectifies that issue, and should get you on track in no time.
Bookmarks