...e cadou..nu-mi trebuie nimic la schimb. serios. am o gramada de avioane in garaj si am mai dat din ele
.
Eu lucrez de acasa si atunci il pun PE Ghita al meu pe B -uri sa faca ture de nebun pt a face XP si banii
Pai care o vrei tu din cele 2 dar doar duminica pot pt ca pana atunci am planificate ceva imprumuturi de masini la useri si e limita de 1 gift / zi...
Baieti...imi pare rau dar eu nu pot sa fac cursa cu voi..ma tot deconecteaza dupa 15 sec
Nu stiu ce naiba sa-i fac la router. Am pus PS3 in DMZ si deageaba. Eventual sa vad ce porturi foloseste GT5 si sa le deschid manual![]()
Salut baieti,ma puteti ajuta si pe mine cu cateva masini sunt la incepu si am lvl 5,returnez masinile
Daca doreste cineva sa ma ajute,sa imi dea un PM
Bai fratilor, a terminat vreunul cursa aia de la seasonal cu masina de Nascar pe Nurburg? m-am stresat in ultimul hal aseara cand eram pe locul 6 la jumatea cursei si mi-a alunecat o roata pe iarba si pac in gard! x(
Eu am vrut sa o fac ieri(dupa ce o incercasem cu o zi inainte) dar nu am putut sa mai intru in event pentru ca imi crescuse puterea masini. Aveti grija; daca luati masini noi, am impresia ca mototrul are tendinta sa se rodeaze dupa niste km si isi mai ia cativa cai in plus fata de cum era cumparata de noua. Am observat treaba asta la 3-4 masini de alea mele. Asa ca daca le luati pentru un event aveti grija sa nu mergeti prea mult inainte cu ea; s-ar putea sa aveti surprize cum am patit eu cu masina de nascar si sa trebuiasca sa cumparati alta deoarece a depasit limita de putere impusa. Oricum, trebuie sa fi AS pe nordshlife pentru eventul ala ca altfel nu prea sunt sanse![]()
O �ntrebare de fapt doua : cum pot face backup la salvarile jocului?de exemplu vreau sa imi schimb hardul consolei dupa care trebuie sa instalez jocul din nou si nu vreau sa o iau de la zero?
Daca nu am 3.55 nu Ma pot loga la playstation network?
Multumesc
Cursa aia e destul de greu de castigat...am incercat de 2 ori si nu am urcat mai mult de locul 6...cred ca tre sa mergi la limita maxima si sa nu faci absolut nicio greseala ca sa te poti apropia de cei din frunte pt a avea ceva sanse de depasire prin aspiratie, altfel nu stiu cum ar putea fi castigata![]()
Eu am terminat-o cu Chevrolet IMPALA si cum ziceam si in alt post nu ma prea pricep la masini. La setari, am lipit-o de sosea si la viteza maxima i-am dat maxim 380.
Eu zic ca toate cursele (bonus race) din seasonal sunt usor de facut. Adica n-ai nici o restrictie la tunning si chiar n-ai ce face cu ei. Nu mai zic ca faci banii si XP super ok
S-au prostit si cu Seasonal Events.Am obs aseara ca seria a 3-a de events e fara restrictii de tuning ceea ce e egal cu "god mode".Pacat,seasonal events-urile erau singurele din single player care erau cat de cat antrenante si tb sa te chinui putin sa le castigi,dar na tb sa se planga newbie ca nu poate castiga nu stiu ce curse pe forumuri la PD.
Da, mare pacat. Sper sa revina asupra deciziei, la urmatorul pachet. Scuze pentru aseara, ca am depus armele rapid, dar chiar nu mai puteam continua asa, cu pedalele naravase. Revin mai pe seara cu clasamentul, mai am de urmarit a 2a cursa.
si seria a doua este fara restrictii,so easy money, dar e prea usor indeed.hope for better.
inafara faptului ca a trebuit sa dau 850.000 cr pe Citroen C4 Rally, all good.
strang bani pt masina de f1.![]()
Seria 3 e fara restrictii doar. Eu am incercat cu un tunning cat mai normal, sa le dau o sansa. Sunt multumit ca m-am facut cu 4 masini noi si vreo 2 mil. credite. Asta dupa investitii.
Am si eu volan, logitech wireless, fara pedale. La banii lui, sunt mai mult decat multumit de el. Acceleratia si frana le am pe niste clapete progresive, are si force feedback. Mi se pare mult mai dificil de condus la limita, cu controllerul ma obisnuisem frumos. Dar ma obisnuiesc repede si cu asta. Deja imi bat timpii vechi pe monza si nurburgring. Ffdbk l-am setat pe 4 ca altfel e dezastru, ca pe tractor
Locul 5 la cursa cu Nascar pe Nurburg... pot mai bine, dar nu trebuie sa gresesc deloc si avand in vedere ca sunt 2 ture lungi, pe sfarsit iti cam pierzi din concentrare...
Si Impala aia e un monstru!
Candva o sa avem si noi parte de un start ca asta, sau nu ?![]()
In alta ordine de idei, noi cand facem un mic event ceva cu masini ca cele din video de mai sus ?
Bookmarks