M-as baga si eu diseara la o cursa online. Cui trebuie sa dau add?
Uite aici o lista.
Pai cand faci altceva merge ... Mie mi-a placut mult driver license SA 4a sau a 5a cu chevroletu' ala care se controla :X
Eu m-am chinuit aseara cu masina de Nascar la Seasonal Events 2. Mai mult de locul 10 nu am obtinut, cu tot cu volan si skid rec on. Ori imi e teama sa intru tare in curbe, ori nu stiu ce sa zic. Dar pur si simplu nu ma pot apropia de aia din fata. Iar daca ies de pe traseu, e groaznic de greu sa reintru.poate nu m-am obisnuit inca cu volanul. Mai incerc si azi. O sa intru si on-line, dar nu prea am timp, am inceput serviciul, s-a dus vacanta
Eu am cam terminat cu el...am facut cam tot ce era de facut iar la B-spec nu joc...ar mai fi doar cursele de anduranta dar nici acolo nu cred ca ma bag e prea aiurea sa te invarti in cerc ore in sir.
Cosmin ti-ai pus cauciucuri racing soft? Nu e chiar asa greu. Am facut-o din a 2-a incercare(fara nici un assist, decat abs1). Trebuie sa inveti bine nordshlife, sa ii cunosti bine toate punctele de franare si accelerare. Asta se poate prin practica cat mai multa
Si ai grija la depasiri ca e posibil sa te blocheze ai-ul. La prima tura am stat dupa curu lu' unu un sfert de traseu cred, ca nu ma lasa sa il depasesc lol Din cauza lui pierdusem locul 1 la prima incercare. Dar la a 2-a le-am dat praf in ochi
le: am uitat sa iti zic, urca si toate valorile la maxim pentru aerodinamica ca sa fie mai stabila masina in curbe; o sa pierzi ceva din viteza dar se merita.
Eu sunt sigur ca dupa ce oamenii isi vor completa cat de cat A-Spec-ul cu sau fara B-Spec alaturi, vor intra si se vor axa mult mai mult pe online !
Kazunori Yamauchi part of "MAN AT THE TOP AWARDS 2010" in UK's Esquire Magazine
In the 2010 December UK issue of the world famous "Esquire" lifestyle magazine, Gran Turismo series producer Kazunori Yamauchi was one of the people selected in their celebrated "MAN AT THE TOP AWARDS 2010". Ten men are ranked according to those who "rewrote the future through their works in the past year". Following after people like Christopher Nolan (director of the movie "Inception"), Richard Russell (owner of XL Recordings), Matthew Weiner (Producer of the popular drama "Mad Men"), Kazunori ranked in 4th place.
Following close behind are other highly respectable figures in the world such as the Tour de France champion Mark Cavendish, as well as Twitter CEO Evan Williams. In the special 4 page section within the feature is an interview in which Kazunori talks about the philosophy of Gran Turismo 5 and other topics for this piece of work, as well as visions for the future and the workings behind the scenes at Polyphony Digital.
Well done Kaz![]()
Eu voi fi online deseara dupa 7 asa,daca se va face vre-un loby de romani o sa intru.
Cosmine,cursa cu Nascar cars pe Nordchlife e destul de usoara,incearca cu maneta daca cu volanul ai dificultati,eu am facut-o din prima si ii aveam depasiti pe toti de pe la mijlocul lap-ului 2 deja.Downforce la max, ridicata garda la sol a masini, TC=1,Skid recov on,ABS=1 si cam atat ar tb sa n-ai probleme.
Garda la mine e f jos. Inseamna ca asta imi lipsea. Incerc diseara inca o data. Pt cei care aveti jocul zona 1. Au aparut Seasonal 4 ?
O sa fiu prezent , JGTC max 500hp suna mai mult decat bine mai ales datorita varietatii de optiuni disponibile, numai in masinile premium cred ca sunt ~ 17 variante.
Nu incerc sa fiu rautacios, dar daca tot nu iti iese acea cursa poate e vorba si de skill , ai nevoie de mai mult practice . Drop online sometime.
Bookmarks