Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 154 of 246 FirstFirst ... 54 104 144 152 153 154 155 156 164 204 ... LastLast
Results 3,061 to 3,080 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3061 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    M-as baga si eu diseara la o cursa online. Cui trebuie sa dau add?

2. #3062 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Uite aici o lista.

3. #3063 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Eu la B-Spec nu o sa joc deloc...am level 4 doar.It's not my type !

4. #3064 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Pai cand faci altceva merge ... Mie mi-a placut mult driver license S A 4a sau a 5a cu chevroletu' ala care se controla :X

5. #3065 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Eu m-am chinuit aseara cu masina de Nascar la Seasonal Events 2. Mai mult de locul 10 nu am obtinut, cu tot cu volan si skid rec on. Ori imi e teama sa intru tare in curbe, ori nu stiu ce sa zic. Dar pur si simplu nu ma pot apropia de aia din fata. Iar daca ies de pe traseu, e groaznic de greu sa reintru. poate nu m-am obisnuit inca cu volanul. Mai incerc si azi. O sa intru si on-line, dar nu prea am timp, am inceput serviciul, s-a dus vacanta

6. #3066 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Eu am cam terminat cu el...am facut cam tot ce era de facut iar la B-spec nu joc...ar mai fi doar cursele de anduranta dar nici acolo nu cred ca ma bag e prea aiurea sa te invarti in cerc ore in sir.

7. #3067 SP
    Cosmin ti-ai pus cauciucuri racing soft? Nu e chiar asa greu. Am facut-o din a 2-a incercare(fara nici un assist, decat abs1). Trebuie sa inveti bine nordshlife, sa ii cunosti bine toate punctele de franare si accelerare. Asta se poate prin practica cat mai multa
    Si ai grija la depasiri ca e posibil sa te blocheze ai-ul. La prima tura am stat dupa curu lu' unu un sfert de traseu cred, ca nu ma lasa sa il depasesc lol Din cauza lui pierdusem locul 1 la prima incercare. Dar la a 2-a le-am dat praf in ochi
    le: am uitat sa iti zic, urca si toate valorile la maxim pentru aerodinamica ca sa fie mai stabila masina in curbe; o sa pierzi ceva din viteza dar se merita.

8. #3068 SP
    Member Imperatore's Avatar
    Eu sunt sigur ca dupa ce oamenii isi vor completa cat de cat A-Spec-ul cu sau fara B-Spec alaturi, vor intra si se vor axa mult mai mult pe online !

9. #3069 SP
    Senior Member ffocus's Avatar

Kazunori Yamauchi part of "MAN AT THE TOP AWARDS 2010" in UK's Esquire Magazine

In the 2010 December UK issue of the world famous "Esquire" lifestyle magazine, Gran Turismo series producer Kazunori Yamauchi was one of the people selected in their celebrated "MAN AT THE TOP AWARDS 2010". Ten men are ranked according to those who "rewrote the future through their works in the past year". Following after people like Christopher Nolan (director of the movie "Inception"), Richard Russell (owner of XL Recordings), Matthew Weiner (Producer of the popular drama "Mad Men"), Kazunori ranked in 4th place.

Following close behind are other highly respectable figures in the world such as the Tour de France champion Mark Cavendish, as well as Twitter CEO Evan Williams. In the special 4 page section within the feature is an interview in which Kazunori talks about the philosophy of Gran Turismo 5 and other topics for this piece of work, as well as visions for the future and the workings behind the scenes at Polyphony Digital.

Well done Kaz

10. #3070 SP
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post
    Cosmin ti-ai pus cauciucuri racing soft? Nu e chiar asa greu. Am facut-o din a 2-a incercare(fara nici un assist, decat abs1). Trebuie sa inveti bine nordshlife, sa ii cunosti bine toate punctele de franare si accelerare. Asta se poate prin practica cat mai multa
    Si ai grija la depasiri ca e posibil sa te blocheze ai-ul. La prima tura am stat dupa curu lu' unu un sfert de traseu cred, ca nu ma lasa sa il depasesc lol Din cauza lui pierdusem locul 1 la prima incercare. Dar la a 2-a le-am dat praf in ochi
    le: am uitat sa iti zic, urca si toate valorile la maxim pentru aerodinamica ca sa fie mai stabila masina in curbe; o sa pierzi ceva din viteza dar se merita.
    Am pus tot, am setat, etc. Si pe mine m-a blocat nr 11 in spate iar cand l-am depasit am muscat din stanga si a luat iar gap de 5 sec. Cutia pe ce viteza o setezi? am avut 360m/h, mai mult de 330km/h nu am avut

11. #3071 SP
    Parca nu am umblat la cutie, tot cam asa prind si eu pe linia dreapta.

12. #3072 SP
    Member gpaul's Avatar
    Hey, propun un online pe la ora 7-8 cu masini JGTC pana in vreo 500hp.Careva?

13. #3073 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu voi fi online deseara dupa 7 asa,daca se va face vre-un loby de romani o sa intru.
    Cosmine,cursa cu Nascar cars pe Nordchlife e destul de usoara,incearca cu maneta daca cu volanul ai dificultati,eu am facut-o din prima si ii aveam depasiti pe toti de pe la mijlocul lap-ului 2 deja.Downforce la max, ridicata garda la sol a masini, TC=1,Skid recov on,ABS=1 si cam atat ar tb sa n-ai probleme.

14. #3074 SP
    Garda la mine e f jos. Inseamna ca asta imi lipsea. Incerc diseara inca o data. Pt cei care aveti jocul zona 1. Au aparut Seasonal 4 ?

15. #3075 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    Hey, propun un online pe la ora 7-8 cu masini JGTC pana in vreo 500hp.Careva?
    O sa fiu prezent , JGTC max 500hp suna mai mult decat bine mai ales datorita varietatii de optiuni disponibile, numai in masinile premium cred ca sunt ~ 17 variante.

Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    Garda la mine e f jos. Inseamna ca asta imi lipsea. Incerc diseara inca o data. Pt cei care aveti jocul zona 1. Au aparut Seasonal 4 ?
    Nu incerc sa fiu rautacios, dar daca tot nu iti iese acea cursa poate e vorba si de skill , ai nevoie de mai mult practice . Drop online sometime.

16. #3076 SP
    Member gpaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    O sa fiu prezent , JGTC max 500hp suna mai mult decat bine mai ales datorita varietatii de optiuni disponibile, numai in masinile premium cred ca sunt ~ 17 variante.
    Bun, daca vrea careva de aici sa hosteze ar fi bine, daca nu incerc eu, sper sa nu-mi crape netu iar.O sa postez numarul camerei dupa ora 18.

17. #3077 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post

Nu incerc sa fiu rautacios, dar daca tot nu iti iese acea cursa poate e vorba si de skill , ai nevoie de mai mult practice . Drop online sometime.

posibil, dar la altele ma descurc. Mai exersez. Joc si online, dar nu tot timpul, in functie de sincronizarea cu ceilalti

18. #3078 SP
    Member gpaul's Avatar
    Baga racing line Cosmine.Asa l-am facut si eu, nu prea cunosc Nurbu.

19. #3079 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    La 7 dau eu drumul la Lounge, sa vedem cati din vitejii care s-au anuntat aici vin

20. #3080 SP
    Member radu_robert98r's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 154 of 246 FirstFirst ... 54 104 144 152 153 154 155 156 164 204 ... LastLast