Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 179 of 246 FirstFirst ... 79 129 169 177 178 179 180 181 189 229 ... LastLast
Results 3,561 to 3,580 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #3561 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Eu am Driving Force GT cam de juma de an si pana acum nu am avut nici cea mai mica problema.
    Se baga careva online acum? Ma gasiti in joc daca e, dati un msg.

2. #3562 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    GT5’s Seasonal Events 7 Now Available, 12 New Races

They’ve been an unusually long time coming, but Season 7 of GT5’s special online events are now available. You’ll find 12 new races the next time you fire up the game: three sets of three races with various power and drivetrain restrictions, and one special set of three races featuring the game’s Ferrari F1 cars:

FF Drivetrain, 200hp Maximum Power
    Tsukuba
    Eiger Short
    Trial Mountain

FR Drivetrain, 300hp Maximum Power
    Deep Forest Raceway
    Suzuka Circuit
    Cape Ring North

4WD Drivetrain, 400hp Maximum Power
    Rome
    Laguna Seca
    Cape Ring Full

Ferrari Formula Cars
    Tokyo
    Nurburgring GP/F
    Indy Road Course

Season 7 will be online for the next two weeks, ending on February 23.
    Bravoooooo!

3. #3563 SP
    I Unlimited Bitza's Avatar
    nice,very nice...lets go

---------- Post added 10-02-2011 at 10:12 AM ----------

Pacat ca nu se mai aduna cr-urile de la locul 12 pana la locul 1,iar experuenta este infima fata de cum era.
    FF Challenge done for me.
    Next...

4. #3564 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Dar cica pe astea le poti repeta la nesfarsit, te premiaza de fiecare data. e distractiv ca poti incerca cu mai multe masini

5. #3565 SP
    Member Lazarica's Avatar
    mama, pai e mondial daca iti da si XP de fiecare data....macar facem si noi level....

6. #3566 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    super, ma bucur ca au bagat iar restrictii.Prima oara cand au bagat seasonal events si am vazut restrictii nu mi-a placut deloc, insa dupa am prins gustul jocului si imi doream sa bage restrictii si uite ca mi s-a indeplinit dorinta .Cu ocazia asta mai intru si eu in gt 5 ^^.

7. #3567 SP
    Member BLAUPUNKT's Avatar
    stie cineva cat xp primesti la Ferrari Challenge ?
    @Lazarica glumesti nu ? aprox 4000 xp au toate inafara de Ferrari.
    mai bine faci Indy 500 de la A-spec decat bataia asta de joc...

@STEFAN ce restrictii vezi tu ma ? la FR cel mai tare e 339 BHP 1570 kg BMW M3 '04 si eu am intrat cu chevrolet de 860BHP

8. #3568 SP
    Member Lazarica's Avatar
    Quote Originally Posted by BLAUPUNKT View Post
    stie cineva cat xp primesti la Ferrari Challenge ?
    @Lazarica glumesti nu ? aprox 4000 xp au toate inafara de Ferrari.
    mai bine faci Indy 500 de la A-spec decat bataia asta de joc...
    Nu am intrat sa vad cat XP dau...credeam ca sunt mai mari...peste 20.000 etc...

9. #3569 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    4000 de XP?

Atunci continui cu A-Spec events

10. #3570 SP
    este bataie de joc, si o sa mai tina si 2 saptamani ...
    o fi fost sarbatoare, dar nici asa ... alea nu sunt restrictii,nici experienta si nici reward.
    daca sa repet de 15 mii de ori un challenge deasta amarat,mai bine bag A-Spec Extrem American Championship, unde castigi 117,000 cr in 4 minute si primesti 4440 xp.
    Sunt curios cat dau la chellengeul de Ferrari, daca tot dai 10,000,000 Cr pe o masina cu care poti juca doar in cursele alea 3.

11. #3571 SP
    Member 573ph4n's Avatar
    @STEFAN ce restrictii vezi tu ma ? la FR cel mai tare e 339 BHP 1570 kg BMW M3 '04 si eu am intrat cu chevrolet de 860BHP
    In postu` lui cosmin am vazut clar ca scrie si de restrcitii iar eu am specificat ca nu m-am mai jucat gran turismo 5 de ceva vreme deci am luat de buna informatia, am sa intru sa vad cu ochii mei.

12. #3572 SP
    restrictiile sunt pe bhp, adica daca ai unn bmw de 200 bhp,poti intra cu el in curele respective, dar daca oponentii au de ex 285bhp,tu poti face binemersi upgrade la el si sa-l duci in 500 bhp or something.
    oricum este imposibil sa nu le faceti in maxim o ora -o ora jumate,mai ales daca aveti ceva masini.
    am sa incerc cursele de F1 sa vad cat xp sau cr primesc, oricum nu se merita cumparate alea 2 F1 de la Ferrari.

13. #3573 SP
    am facut eu Gold [Road Course Indy] cu chiu cu vai la mustata cu F10'10 primul loc 111.000CR si 27.000Xp = bataie de joc

mai bine pierdeti timpul la Endurance ca aici pierdeti timp si va omorati si nervii la Ferrari mostly (Ferrari-urile alea au 560kg 690BHP si nu se pot tuna deci asta inseamna ca aveti aceeasi masina ca si AI-ul si cum AI-ul este tampit va imaginati cantitea de nervi necesara)

14. #3574 SP
    Member radu_robert98r's Avatar
    am facut eu Gold [Road Course Indy] cu chiu cu vai la mustata cu F10'10 primul loc 111.000CR si 27.000Xp = bataie de joc

mai bine pierdeti timpul la Endurance ca aici pierdeti timp si va omorati si nervii la Ferrari mostly (Ferrari-urile alea au 560kg 690BHP si nu se pot tuna deci asta inseamna ca aveti aceeasi masina ca si AI-ul si cum AI-ul este tampit va imaginati cantitea de nervi necasara)
    dai un ban ....da sti ca nu-l mai ai chiar nu merita
    xp de ***
    premiu in bani max 143000cr la cursa a 2 a
    oricum statea degeaba masina F1 in garaj...macar am scos ceva bani cu ea

15. #3575 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Eu nu am dat bani pe ea deci mi tot una,si macar am apucat sa joc cateva curse cu ea online.Facetiva si voi un loby online exclusiv F1 si o sa vedeti cum or sa intre cativa sa jucati cu ele.
    Weekendul asta tb sa mai aprind si eu GT5-ul macar sa fac cursele astea ca in rest m-am plictisit deja de joc,online nu prea joaca lumea,sp nu-mi mai trebuie....Macar un campionat ceva se va mai tine pe forumul asta?Si neoficial, nu conteaza, ceva acolo sa ne mai adunam si noi online la o cursa.

16. #3576 SP
    Junior Member pescarus10's Avatar
    salut
    am inteles ca la nivelul 35 b-spec primesti red bull x2010.
    Intrebarea mea este daca il primesti cand ai ajuns la nivelul 35 sau daca castigi cursa de 24 h le mans?
    despre online, am urmarit forumul de cateva zile....cu o exceptie, nimeni nu zice nimic

17. #3577 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Eu nu inteleg cum scoateti voi milioane de Cr. si Xp cu Seasonal Events alea, cand mie mi-a dat 19.000 Cr si 2000 Xp pt locul intai la una dintre ele. WTF?!

18. #3578 SP
    @pescarus10 o primesti instant la LV35 B-s
    @Walkman alea au fost pana la Seasonal Event Bonus Race 6 si de aia suntem noi nervosi.

PSN hans_landa344 intru si eu la campionat daca organizati ceva

19. #3579 SP
    Member Zdrutz's Avatar
    Da, cam slabute seasonal events tura asta....
    Problema e ca n'am ferrari f1. Se indura careva sa imi faca si mie cadou un f10 prin trucul cu save'ul? Raman dator
    Psn id: ZdrutZ

20. #3580 SP
    Member dayday's Avatar
    ti-as fi trimis eu...ti-am dat add dar nu mai erai....eu as dorii daca are cineva masina de 20 milioane pt trofeu multumesc

psn olaruadrian

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 179 of 246 FirstFirst ... 79 129 169 177 178 179 180 181 189 229 ... LastLast