Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 246 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast
Results 1,061 to 1,080 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #1061 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Driving Force GT, l-am luat cu 420 (nu mai stiu de unde, ca am cautat prin tot bucurestiul). Dar e foarte foarte bun si merita.
    Si s-ar putea sa ramai dezamagit de GT Prologue, eu unul l-am cumparat si nu l-am jucat chiar asa mult... dar GT5 is the real shiznit so...

2. #1062 SP
    Senior Member Nash's Avatar

3. #1063 SP
    Senior Member Nash's Avatar

4. #1064 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Nu mai am rabdare pana apare acest joc.Va fi minunat!

5. #1065 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Tot vad filmulete cu damage-ul din GT5. Acesta va fi cumva si terminal, sau macar sa aiba efect asupra partilor tehnice ale masinii? Pentru ca in filmul de mai sus nu vad decat damage cosmetic, de la 180 de mile/ora impact frontal nu s-a incretit decat un pic capota.

6. #1066 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Tot vad filmulete cu damage-ul din GT5. Acesta va fi cumva si terminal, sau macar sa aiba efect asupra partilor tehnice ale masinii? Pentru ca in filmul de mai sus nu vad decat damage cosmetic, de la 180 de mile/ora impact frontal nu s-a incretit decat un pic capota.
    Latest Information on Gran Turismo 5 Uncovered (Pg 4) - News - gran-turismo.com

Performance Damage
    Performance damage affects how the car performs based on calculating the physical effects of collisions and damage on various parameters. It affects vehicle stability and control, depending on the amount of damage taken. This level of damage affects both premium and standard cars.
    Nu te astepta la un damage level care sa ruineze complet masina, PD nu a primit destule semnaturi pentru asa ceva dar este clar ca va fi suficient de spectaculos. Si cand am sa doresc coliziuni nebune, tumbe spectaculoase sau soferi ce sar prin geam am sa pun bd-ul cu GTA IV sau cu blur in consola

7. #1067 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    sau Motorstorm

8. #1068 SP
    Performance Damage
    Performance damage affects how the car performs based on calculating the physical effects of collisions and damage on various parameters. It affects vehicle stability and control, depending on the amount of damage taken. This level of damage affects both premium and standard cars.
    Sunt curios pana la ce nivel de stricaciune se merge in ceea ce priveste damage-ul ce afecteaza performanta. As vrea totusi sa vad damage terminal

Dirt, Scratches, and Dents
    This is damage that can be visually seen, and involves the vehicle collecting dirt, scratches and dents. This level of damage affects both premium and standard cars.
    Dislodging and Deformation of Body Panels
    This third level of damage causes body panels to come loose or to deform from their original shapes. This level of damage affects premium cars only.
    Ultimele doua tin de damage-ul vizual, insa nu inteleg de ce impartirea asta pe "premium cars" si "standard cars". O sa ajungem sa mergem cu o masina standard care n-o sa se strice decat ca performance, dar vizula sa fie intacta.

Sincer, dupa atata asteptare preferam sa nu vad marketing de genul asta.

9. #1069 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Ultimele doua tin de damage-ul vizual, insa nu inteleg de ce impartirea asta pe "premium cars" si "standard cars". O sa ajungem sa mergem cu o masina standard care n-o sa se strice decat ca performance, dar vizula sa fie intacta.

Sincer, dupa atata asteptare preferam sa nu vad marketing de genul asta.
    Premium cars sunt 200 din totalul masinilor prezente in GT5 care sunt "craftuite" special si prezinta abordare mai atenta la toate detaliile incepand de la "third level damage" pana la cockpit facut special. Restul masinilor, din cate am inteles, vor fi portate de pe gran turismo-ul vechi si chiar daca nu li s-a acordat atentia de pe cele premium tot vor arata foarte bine. Daca prin marketing te-ai referit la faptul ca modelele premium vor necesita o taxa in plus, pot sa te asigur ca nu e asa si aceasta denumire provine doar din faptul ca au primit un regim special. Premium sau standard cars GT5 pe mine m-a convins din demo si filmuletele pe care le-am vazut si la cate ore s-au pus in spatele dezvoltarii jocului eu as fi de acord si cu retail price mai mare.
    Gran Turismo 5: Premium cars have enough details for PlayStation 4, Yamauchi says - Gran Turismo 5 - PC Games Hardware

10. #1070 SP
    Nu ma refeream la marketing ce va cere ca masinile premium sa fie achizitionate separat, pentru ca stiam ca nu e cazul. Ma refeream la fractionarea jocului in doua categorii de masini. Unele modelate "atent", altele nu. Ce inseamna asta, vom vedea numai cand va exista produsul final. Eu inca sper sa apara un simulator auto in care sa existe damage similar cu ce gasim in Burnout Paradise

Sa fie asta singurul of al meu, damage-ul. Sper sa imi aduca PD o capodopera la restul capitolelor, inclusiv online masiv

11. #1071 SP
    Member makiaveliproject's Avatar
    Abia astept jocu' sa ne alergam mai concret sa ma alergati, voi avea eu grija sa fiti in spate mereu!!! bwuahahahahahaha!!!)

12. #1072 SP
    Senior Member SirAndrew's Avatar
    mi se pare patetic ca dupa atatia ani de lucrat la el sa scoata doar 200 de masini cum trebuie, iar restul sa fie doar de umplutura... care dupa cum au zis unii, nu vor avea nici cockpit.

mai bine nu le scoti decat sa ai doua categorii si sa te lauzi ca ai bagat in joc 1000 de modele de masini.

13. #1073 SP
    Member Mavone's Avatar
    Eu �nţeleg că de c�nd cu XboXul comparăm tot cu Forza Motorsport �nsă totuşi. Avem de a face cu un joc care nu a apărut şi ne dăm cu presupusul după ce citim lucruri pe diverse siteuri care citează alte siteuri.

P�nă c�nd nu văd o declaraţie oficială de la producători referitoare la ce-nseamnă mai exact variantele standard, tind să cred că mai bine aştept şi-mi păstrez părerea pentru mai t�rziu, fără să mă impacientez prea rău �n legătură cu acest subiect.

14. #1074 SP
    Eu zic sa faceti o petitie si sa cereti eliminarea din joc a masinilor standard, poate atunci o sa fiti multumiti, doar raman 200 de masini, nu?

15. #1075 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    sau va puneti plasma in parbrizul masinii personale si va jucati inauntru. aveti bord la orice tip de masina. considerati asta ca un patch.

16. #1076 SP
    Acum, serios, chiar sa ne legam de faptul ca nu sunt 1000 de masini de calitate premium cand mai bine ne-am lega de numarul mic de trasee?

17. #1077 SP
    Quote Originally Posted by Mavone View Post
    Eu �nţeleg că de c�nd cu XboXul comparăm tot cu Forza Motorsport �nsă totuşi.
    Nu stiu unde ai vazut comparatia cu Forza, nu ca ar fi deplasata doar sunt jocuri contemporane si, ciudat chiar, trateaza cam acelasi gen. Sau datorita faptului ca exista pe o alta platforma creeaza problema?

Atata timp cat oficial nu primim nimic si suntem invadati numai de filme offscreen de pe la diverse conferinte si de articole care mai de care mai obscure sau nu, nu ne putem forma o parere "oficiala". Intr-adevar, cand jocul va fi in consolele noastre, totul va fi clar.

18. #1078 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Preview: Gran Turismo 5 gameplay preview Gameplay Preview - ComputerAndVideoGames.com

se pare ca doar 200 vor avea bord...dar se pare ca exista un track editor. eu sunt multumit si asa. (scuze daca a mai fost stirea)
    Attached Images Attached Images screenshot_235636.jpg screenshot_235643.jpg screenshot_235642.jpg screenshot_235639.jpg

19. #1079 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Sa vedeti cand si-o da seama YamaYama, ca trece degetul prin volan... Il mai amana un an.

20. #1080 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Acum, serios, chiar sa ne legam de faptul ca nu sunt 1000 de masini de calitate premium cand mai bine ne-am lega de numarul mic de trasee?
    Absolut corect.Eu unu iubesc seria GT insa axact acest lucru il consider si eu un minus la aceasta serie...faptul ca sunt totusi cam putine trasee il face putin plictisitor la un moment dat pt ca ajungi ca dupa foarte multe ore de joc sa te dai iara si iara tot pe aceleasi circuite, dar cu toate astea este unul din jocurile mele preferate si il astept cu nerabdare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 54 of 246 FirstFirst ... 4 44 52 53 54 55 56 64 104 154 ... LastLast