Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 246 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 4915

Thread: Gran Turismo 5

1. #1541 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar

2. #1542 SP
    Senior Member Mariusik's Avatar
    Quote Originally Posted by GeOKeR View Post

Trophy Unlocked: Perfection.

3. #1543 SP
    Cam asa arata niste poze trase in joc cu photo mode
    Attached Images Attached Images nrburgringnordschleife.jpg nrburgringnordschleife0.jpg nrburgringnordschleife1.jpg nrburgringnordschleife2.jpg nrburgringnordschleife4.jpg nrburgringnordschleife5.jpg nrburgringnordschleife8.jpg ferrarirain.jpg mach4.jpg nrburgringnordschleife3.jpg mach2.jpg nrburgringnordschleife7.jpg

4. #1544 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Tocmai ma uitam la Top Gear si ma gandeam ce tare ar fi sa fie in joc un event de genul "Hot lap in a reasonably price car" pe traseul de teste de la Top Gear,in care sa primesti gold daca bati timpul lui Stig.Brilliant I tell you,just brilliant

5. #1545 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Cu assist-uri si putina indemanare cred ca poti sa bati timpii reali. A fost de mult la Top Gear un episod in care Jeremy s-a jucat GT4 pe Laguna Seca cu o Honda NSX si a mers acolo sa vada daca poate ajunge la timpul scos pe Playstation in realitate si a avut cu vreo 20 secunde mai mult decat in GT4.

6. #1546 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    da am vazut episodul ala, in realitate nu avea tupeul sa intre in viteza pe tirbuson lol
    @kobayashi si eu ma gandeam la acelasi lucru, cred ca atunci cand fac rost de joc, imi cumpar "reasonably price car" si incerc sa vad unde ma clasez printre vedete lol

LE: nu are "reasonably price car"
    nici lacetti nici kia c'eed si nici macar suzuki liana

7. #1547 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    LE: nu are "reasonably price car"
    nici lacetti nici kia c'eed si nici macar suzuki liana
    Iei o Honda Accord

8. #1548 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Cu assist-uri si putina indemanare cred ca poti sa bati timpii reali.
    Iti spun sigur ca cei mai buni timpi scosi in GT o sa fie fara assists sau cu ele la nivel minim.

9. #1549 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

10. #1550 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar

11. #1551 SP
    Member gpaul's Avatar
    Salutare tuturor.Sunt relativ nou pe forum si veteran GT.Am fost acolo de la primul joc si am urmarit toata seria pana la ultimul GT5 prologue, si vreau si eu sa-mi exprim umila parere legata de directia in care merge jocul.
    Primul GT, nu mai are rost sa zic, exemplar, mai ales la ce era pe piatza atunci,GT2 m-a lovit cu numarul mare de masini, insa avea o prezentare cam ciudata; pana si in ziua de azi primul GT il gasesc mai atractiv grafic.Gt3 a fost preferatul meu probabil, numarul redus de masini nu m-a deranjat deloc, prezentare nota 10 pe atunci, masinile erau subtil mai usoare deci mai fun gameplay-ul pt mine cel putin, sa nu mai pomenesc de Indy cars, F1�s.Pe GT4 am insistat cel mai putin, deoarece cu jocul asta am inceput sa-mi pierd interesul pt serie.Da sigur, jocu oferea 700 masini, mai toate cu un understeer jenant care iti strica cheful de joc, cel mai prost AI din serie, B-spec, photo mode, pick-up trucks si 1886 Daimler Motor Carriage(1hp) .Pff...Dupa o saptamana de joc, singurul meu refugiu l-am gasit concurand impotriva propriului ghost pe Grand Valley Speedway.
    GT5.... e prea devreme pt a-i pune o eticheta, insa sincer, pt ce am vazut in prologue nu sar in sus exaltat.Stiu ca a iesit de aproape 2 ani(nici nu stiu de ce se obosesc irosindu-si timp pe firimituri de joc sincer) dar pt mine nu e decat un GT4HD.SIngurul lucru care ma atrage e noul cockpit view , total modelat.Aproape 2 ani mai tarziu, curios de cum a evoluat jocul, imi iau bilet la GamesCom 2010 in K�ln, cu GT fiind unul din putinele jocuri pe care eram nerabdator sa-l incerc.Concluzia mea, putin peste Prologue.Desigur modul GT nu era prezent, te lipeau de un Arcade scurt, x masina, x track-ul si 3 ture si ei nah...GT5. Force feedback-ul pe Logitech era pus pe o setare foarte inalta, ma luptam cu volanul la fiecare viraj amarat la 60km/h.Acum inteleg ideea de sim pe care merge jocul, insa trece putin peste linia care delimiteaza gameplay fun si pur realism.Daca imi trebuie realism, imi iau Solentza la o tura.Concluzia mea e ca physics-ul din GT5 te indeamna prea mult sa iti cumperi si Logitech-ul de 100lire,(de care eu ma lipsesc) fara de care nu poti sesiza subtilitatile jocului.
    Grafic vorbind, masinile arata impecabil,efecte super, insa track-urile parca provin din GT4.Aceeasi textura iritanta de un verde aprins aplicata la tot pe langa asfalt, in rest foarte gol, copaci ieftin modelati.Mici imbunatatiri in schimb, skid-urile lasa urme de cauciuc pe asfalt acum, la fel cand iesi pe iarba, iar iluminatul global e beton.Iar cei mai instariti poate cunt curiosi; unul dintre stand-uri era echipat cu tv 3D, insa sincer efectul era slab.HUD-ul iti sare putin in ochi, similar subtitrarilor in filme 3D, insa datorita naturii track-urilor in GT, unde mai toate sunt circuite larg deschise si nu prea sunt obiecte in imediata apropiere a masini, care sa accentueze efectul, eu zic ca nu merita.Foarte sesizabil insa daca joci cu cockpit view, adancime evidenta.
    Ce am jucat la Gamescom nu pot spune ca m-a impresionat.E Gran Turismo, cu AI-ul lui penal, cu jazz-ul ala spurcat din meniuri, cu 40 masini care arata identic dar cu spec-uri usor diferite,cu scurtat traseu fara penalizare, cu luat viraju cu peretele(ca doar mai mult te ajuta)cu gram feeling de viteza si cu masini care se comporta mai mult ca bumper cars cand se ciocnesc, si toate astea venind de la un producator care accentueaza cat de sim e jocul lui.Yamauchi-san tre sa inteleaga ca nu vrem o enciclopedie a masinilor de 50 ani incoace, 1000 masini din care nici jumate unice, ci doar un joc putin mai excitant.
    Stiu ca din cele de mai sus reiese mai mult negativism, insa tot o sa imi cumpar GT5.Il cumpar pt mania gold-ului in licente, il iau pt online, il iau pentru ca joc seria din �97 incoace.Doar cateva fix-uri ar face un joc bun perfect.

PS: Sunt dispus sa trimit jocul din UK doar in Cluj, predare personala, daca e careva pe thread.Ar fi fain sa ne adunam o gashca odata ce se lanseaza.PSN ID GGPauL, imbatabil pe Deep forest, Laguna seca, Grand Valley, Trial Mountain

12. #1552 SP

Attached Images Attached Images ahrweilerstreet.jpg nrburgringnordschleife10.jpg nrburgringnordschleife11.jpg nrburgringnordschleife13.jpg nrburgringnordschleife14.jpg nrburgringnordschleife15.jpg nrburgringnordschleife16.jpg nrburgringnordschleife17.jpg nrburgringnordschleife18.jpg nrburgringnordschleife19.jpg roadcourseindy1.jpg roadcoursedaytona.jpg

13. #1553 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar

14. #1554 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by gpaul View Post
    Salutare tuturor.Sunt relativ nou pe forum si veteran GT.Am fost acolo de la primul joc si am urmarit toata seria pana la ultimul GT5 prologue, si vreau si eu sa-mi exprim umila parere legata de directia in care merge jocul.
    Primul GT, nu mai are rost sa zic, exemplar, mai ales la ce era pe piatza atunci,GT2 m-a lovit cu numarul mare de masini, insa avea o prezentare cam ciudata; pana si in ziua de azi primul GT il gasesc mai atractiv grafic.Gt3 a fost preferatul meu probabil, numarul redus de masini nu m-a deranjat deloc, prezentare nota 10 pe atunci, masinile erau subtil mai usoare deci mai fun gameplay-ul pt mine cel putin, sa nu mai pomenesc de Indy cars, F1�s.Pe GT4 am insistat cel mai putin, deoarece cu jocul asta am inceput sa-mi pierd interesul pt serie.Da sigur, jocu oferea 700 masini, mai toate cu un understeer jenant care iti strica cheful de joc, cel mai prost AI din serie, B-spec, photo mode, pick-up trucks si 1886 Daimler Motor Carriage(1hp) .Pff...Dupa o saptamana de joc, singurul meu refugiu l-am gasit concurand impotriva propriului ghost pe Grand Valley Speedway.
    GT5.... e prea devreme pt a-i pune o eticheta, insa sincer, pt ce am vazut in prologue nu sar in sus exaltat.Stiu ca a iesit de aproape 2 ani(nici nu stiu de ce se obosesc irosindu-si timp pe firimituri de joc sincer) dar pt mine nu e decat un GT4HD.SIngurul lucru care ma atrage e noul cockpit view , total modelat.Aproape 2 ani mai tarziu, curios de cum a evoluat jocul, imi iau bilet la GamesCom 2010 in K�ln, cu GT fiind unul din putinele jocuri pe care eram nerabdator sa-l incerc.Concluzia mea, putin peste Prologue.Desigur modul GT nu era prezent, te lipeau de un Arcade scurt, x masina, x track-ul si 3 ture si ei nah...GT5. Force feedback-ul pe Logitech era pus pe o setare foarte inalta, ma luptam cu volanul la fiecare viraj amarat la 60km/h.Acum inteleg ideea de sim pe care merge jocul, insa trece putin peste linia care delimiteaza gameplay fun si pur realism.Daca imi trebuie realism, imi iau Solentza la o tura.Concluzia mea e ca physics-ul din GT5 te indeamna prea mult sa iti cumperi si Logitech-ul de 100lire,(de care eu ma lipsesc) fara de care nu poti sesiza subtilitatile jocului.
    Grafic vorbind, masinile arata impecabil,efecte super, insa track-urile parca provin din GT4.Aceeasi textura iritanta de un verde aprins aplicata la tot pe langa asfalt, in rest foarte gol, copaci ieftin modelati.Mici imbunatatiri in schimb, skid-urile lasa urme de cauciuc pe asfalt acum, la fel cand iesi pe iarba, iar iluminatul global e beton.Iar cei mai instariti poate cunt curiosi; unul dintre stand-uri era echipat cu tv 3D, insa sincer efectul era slab.HUD-ul iti sare putin in ochi, similar subtitrarilor in filme 3D, insa datorita naturii track-urilor in GT, unde mai toate sunt circuite larg deschise si nu prea sunt obiecte in imediata apropiere a masini, care sa accentueze efectul, eu zic ca nu merita.Foarte sesizabil insa daca joci cu cockpit view, adancime evidenta.
    Ce am jucat la Gamescom nu pot spune ca m-a impresionat.E Gran Turismo, cu AI-ul lui penal, cu jazz-ul ala spurcat din meniuri, cu 40 masini care arata identic dar cu spec-uri usor diferite,cu scurtat traseu fara penalizare, cu luat viraju cu peretele(ca doar mai mult te ajuta)cu gram feeling de viteza si cu masini care se comporta mai mult ca bumper cars cand se ciocnesc, si toate astea venind de la un producator care accentueaza cat de sim e jocul lui.Yamauchi-san tre sa inteleaga ca nu vrem o enciclopedie a masinilor de 50 ani incoace, 1000 masini din care nici jumate unice, ci doar un joc putin mai excitant.
    Stiu ca din cele de mai sus reiese mai mult negativism, insa tot o sa imi cumpar GT5.Il cumpar pt mania gold-ului in licente, il iau pt online, il iau pentru ca joc seria din �97 incoace.Doar cateva fix-uri ar face un joc bun perfect.

PS: Sunt dispus sa trimit jocul din UK doar in Cluj, predare personala, daca e careva pe thread.Ar fi fain sa ne adunam o gashca odata ce se lanseaza.PSN ID GGPauL, imbatabil pe Deep forest, Laguna seca, Grand Valley, Trial Mountain
    Salut, bine ai venit, incearca sa scrii ultimul paragraf din postul tau si aici http://www.consolegames.ro/forum/f41...tml#post472691 . Scuze de offtopic

15. #1555 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Ge0KeR ....BMW rullz , C-ul AMG e greoi

16. #1556 SP
    ShopTo.Net Predicts Huge Success For Gran Turismo 5

"We’ve never seen anything like this before,” ShopTo Marketing Manager Philip Driver. “As soon as the new release date was announced the sales just went through the roof. This is a game that most PS3 owners have been waiting a long time for.”

17. #1557 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by apbaciu View Post

Sunt cam din fiecare marca si tip, cate un model premium, cu absenta notabila a lui Bugatti Veyron ....care vad ca e doar standard, cu prezenta a doar vreo 4 BMW-uri premium, cu o abundenta de Mazda si de Nissan de ti se scoala parul in cap, Ruff sunt doar modele mai vechi si standard cars. De apreciat faptul ca 90% din modelele Ferrari sunt Premium, masini de raliu si de nascar la fel, broscuta din anii 40, bus-ul etc, care vor fi foarte fun de condus. Vad ca sunt modele Premium si printre masinile mai vechi - corvette in '60, Alfa Romeo precum si alte vechi, nu mai tin minte acum, jaguar , lambo miura etc.

O sa simt lipsa Porsche, dar sunt oricum foarte multe masini, sper sa nu fie diferenta decat la design intre Premium si Standard, sa nu fie afectata manevrabilitatea, nu vreau o cutie pe roti cu impresii vagi de inertie. Ar fi ideal sa se simta diferenta intre masini. Nu mai tin minte , am jucat GT4 pe PS2 si parca era o diferenta intre modele dar mai mult la 0-100 si vit maxima decat la manevrabilitate

Asteptam impresii de la cei ce il vor juca primii, oricum la noi nu sunt sanse sa il avem la data lansarii

18. #1558 SP
    si eu prefer oricand un bmw, insa trebuie sa ne multumim cu pozele astea deocamdata

19. #1559 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Il ia si eu, beware, clear the road in front of me

20. #1560 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Il ia si eu, beware, clear the road in front of me
    Vai...

Attached Images Attached Images 154350b2e7aaa82e88c4f738142dd89f1464ebe.gif

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 246 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast