Melodia asta veti auzi cand ma veti depasi:
ON: Preodered.
Update pentru split screen mode :
- jocul are 2 player split screen mode
- split screen este doar orizontal, nu si vertical (cum era in gt3,gt4)
- nu se pot viziona/salva replays dupa incheierea cursei in split screen mode.
live stream acum
TaxiGamer on Justin.tv
PlayStation Beyond - News - Sony Next Weeks GT 5 posts will make you go crazy
Sony EU's twitter account just tweeted that they have some big announcements to make next week regarding Gran Turismo 5 and will get you really excited.
Here's what their tweet read:
Next week's GT5 posts will send your excitement into overdrive.
Vine cu GT6 bonus.
Se pare ca amanarea nu a fost din cauza piratarii.
Gran.Turismo.5.PS3-DComics - 20GB
Oricum este unplayable deoarece necesite firmware 3.50 iar Sony a eliminat momentan metodele de spoofing.![]()
pai ideea e ca a iesit varianta finala, nu daca il pot juca aia sau nu
asta e vestea buna... si are 19.06 GB![]()
A aparut jocul pirat pe siteurile de Torrents iar DComics sunt cei care l-au ripuit.
Acum, in legatura cu spoofingul. Ultima versiunea de firmware (3.50) blocheaza folosirea stickului acela pentru jailbreak ce permite rularea jocurilor pirat. Cateva jocuri mai recente necesita acest firmware pentru a le putea rula. Insa, piratii au gasit o metoda, numita spoofing, prin care pacalesc consola ca au acest firmware, putand sa ruleze jocul pirat. Din fericire, Sony a reusit sa blocheze acest spoofing, facand astfel ca jocurile ce necesita 3.50 sa nu poata fi jucate.![]()
Mda, totusi nu stiu cat vor tine piratii departe... imi vin in minte vorbele lui Andrew Ryan din Bioshock: "They can make it hackproof, but that doesnt mean we aint gonna hack it"
Looks preety good to me ..
La Sarthe tranzitie zi noapte
Bookmarks